Konfdöntők
2 feliratkozó
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Ez a himnusz már ütősebb. Remélem a meccs is az lesz. 😊az előzőnél csak nem lesz szarabb...
Greengo
több mint 1 éve
Kampman
28 313
boomernek mennyire kilehet a fasza h burrow úgy lelépi mint a szart.Én mindig bírtam Boomert, de még Phil Simmssel se volt olyan hű de sok bajom, azzal együtt, hogy karrierje legvégére tényleg elzomborisodott kicsit.
sose volt szimpi de mostanában érezni néha h jön fel neki az epe
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Ez a himnusz már ütősebb. Remélem a meccs is az lesz. 😊
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 1 éve
a kinti kommentátorok közt van pár 'Coach'
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Hát nem ártana. Elég komoly érveket tudnék mondani, hogy eddig a 2 legjobb PO meccset idén a Jags játszotta. 😉
Ebből bármelyik eredmény jöhet 😀 meccset akarok látni
Sifur
több mint 1 éve
Nantz rosszul mondta a Burrowheadet
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
Ez igaz. De kaphatsz még segítséget bírói meg döntéshozói szinten is. Na meg persze mákod is lehet.Nem a szivem kozepe a Pats de ennyit nem nyersz csalassalKansas-ben is elkezdték elcsalni a meccseket? 😀Olyan Belichik vibeja van ennek a kijelentesnek. Brady nelkul azert ott sem szalad a szeker. Reid top2 edzo a ligaban ez temy.olyasmi ez mint, hogy a történelmet a győztesek írjákAzèrt az nem volt egèszen vèletlen, kicsit talán èrt hozzá 😏Azert Mahomes-t ha nem talalja meg lehet mar mashol ujulna meg.Reidnek akkor tényleg volt egy Jeff Fisher-i vibe-ja.Úgy gondolta, hogy az Eaglesnél annyira elhasználódott és elszürkült, hogy nem tud majd megújulni.Én úgy emlékszem, hogy a meccs közbeni, pálya mellett hozott döntéseit szidta. És abban Andy Reid szerintem is tényleg csapnivaló, meccsek sora ment el rajta.Ricsi Andy Reidet utálta és fikázta folyamatosan, mikor átment Kansasbe még ott is fikázta szurkálódva, amíg SB-t meg nem nyerte.Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
emlékszem amikor bejutottak rájátszásba és vmi 3 negyed vége felé csinálták az első first downjukat
Kúrfürst briareos
ozibozi
Assurbanapli
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Blevi
dande2
🤘 gaben 🤘
Blevi
🤘 gaben 🤘
Blevi
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Hianyozni fognak a po meccsek. Kar hogy ilyen hamar vege lett.
több mint 1 éve
boomernek mennyire kilehet a fasza h burrow úgy lelépi mint a szart.sose volt szimpi de mostanában érezni néha h jön fel neki az epe
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Istenem. Meg is van. . 😇A lépcsőn legfelül, balra, láthatatlanul.Ot nem latom rajta. Melyik o?Jézusom...Középen Holmgren, legfelül/leghátul Gruden, jobb alsó sarokban Dick Jauron későbbi Bears/Bills HC, Holmgrentől jobbra/fent Steve Mariucci.én egyedül Andy-t ismerem felAzt hiszem, megbuktam.1992-es Packers coaching staffén mindig összekevertem holmgrennelReidnek akkor tényleg volt egy Jeff Fisher-i vibe-ja.Úgy gondolta, hogy az Eaglesnél annyira elhasználódott és elszürkült, hogy nem tud majd megújulni.Én úgy emlékszem, hogy a meccs közbeni, pálya mellett hozott döntéseit szidta. És abban Andy Reid szerintem is tényleg csapnivaló, meccsek sora ment el rajta.Ricsi Andy Reidet utálta és fikázta folyamatosan, mikor átment Kansasbe még ott is fikázta szurkálódva, amíg SB-t meg nem nyerte.Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
emlékszem amikor bejutottak rájátszásba és vmi 3 negyed vége felé csinálták az első first downjukat
Kúrfürst briareos
ozibozi
Assurbanapli
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Kúrfürst briareos
Ki hány embert ismer fel?
Kampman
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
Csak az ismertebbek közül.
Kampman
nagylaza, főpohárnok
gabor25
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
az is milyen király, hogy '98 körül Favre mögött D. Pederson volt a csere, a QB edző meg Andy Reid
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
gabor25
5 144
En 14 et. Be is jeloltem oket. Vagy ez nem az a jatek?91992-es Packers coaching staffén mindig összekevertem holmgrennelReidnek akkor tényleg volt egy Jeff Fisher-i vibe-ja.Úgy gondolta, hogy az Eaglesnél annyira elhasználódott és elszürkült, hogy nem tud majd megújulni.Én úgy emlékszem, hogy a meccs közbeni, pálya mellett hozott döntéseit szidta. És abban Andy Reid szerintem is tényleg csapnivaló, meccsek sora ment el rajta.Ricsi Andy Reidet utálta és fikázta folyamatosan, mikor átment Kansasbe még ott is fikázta szurkálódva, amíg SB-t meg nem nyerte.Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
Kúrfürst briareos
ozibozi
Assurbanapli
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Kúrfürst briareos
Kampman
Kúrfürst briareos
Szerkesztette: gabor25
több mint 1 éve
Nem a szivem kozepe a Pats de ennyit nem nyersz csalassalKansas-ben is elkezdték elcsalni a meccseket? 😀Olyan Belichik vibeja van ennek a kijelentesnek. Brady nelkul azert ott sem szalad a szeker. Reid top2 edzo a ligaban ez temy.olyasmi ez mint, hogy a történelmet a győztesek írjákAzèrt az nem volt egèszen vèletlen, kicsit talán èrt hozzá 😏Azert Mahomes-t ha nem talalja meg lehet mar mashol ujulna meg.Reidnek akkor tényleg volt egy Jeff Fisher-i vibe-ja.Úgy gondolta, hogy az Eaglesnél annyira elhasználódott és elszürkült, hogy nem tud majd megújulni.Én úgy emlékszem, hogy a meccs közbeni, pálya mellett hozott döntéseit szidta. És abban Andy Reid szerintem is tényleg csapnivaló, meccsek sora ment el rajta.Ricsi Andy Reidet utálta és fikázta folyamatosan, mikor átment Kansasbe még ott is fikázta szurkálódva, amíg SB-t meg nem nyerte.Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
Kúrfürst briareos
ozibozi
Assurbanapli
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Blevi
dande2
🤘 gaben 🤘
Blevi
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
A lépcsőn legfelül, balra, láthatatlanul.Ot nem latom rajta. Melyik o?Jézusom...Középen Holmgren, legfelül/leghátul Gruden, jobb alsó sarokban Dick Jauron későbbi Bears/Bills HC, Holmgrentől jobbra/fent Steve Mariucci.én egyedül Andy-t ismerem felAzt hiszem, megbuktam.1992-es Packers coaching staffén mindig összekevertem holmgrennelReidnek akkor tényleg volt egy Jeff Fisher-i vibe-ja.Úgy gondolta, hogy az Eaglesnél annyira elhasználódott és elszürkült, hogy nem tud majd megújulni.Én úgy emlékszem, hogy a meccs közbeni, pálya mellett hozott döntéseit szidta. És abban Andy Reid szerintem is tényleg csapnivaló, meccsek sora ment el rajta.Ricsi Andy Reidet utálta és fikázta folyamatosan, mikor átment Kansasbe még ott is fikázta szurkálódva, amíg SB-t meg nem nyerte.Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
Kúrfürst briareos
ozibozi
Assurbanapli
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Kúrfürst briareos
Kampman
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
Kampman
nagylaza, főpohárnok
gabor25
több mint 1 éve
Ő ekkora már a mennybe ment.Ot nem latom rajta. Melyik o?Jézusom...Középen Holmgren, legfelül/leghátul Gruden, jobb alsó sarokban Dick Jauron későbbi Bears/Bills HC, Holmgrentől jobbra/fent Steve Mariucci.én egyedül Andy-t ismerem felAzt hiszem, megbuktam.1992-es Packers coaching staffén mindig összekevertem holmgrennelReidnek akkor tényleg volt egy Jeff Fisher-i vibe-ja.Úgy gondolta, hogy az Eaglesnél annyira elhasználódott és elszürkült, hogy nem tud majd megújulni.Én úgy emlékszem, hogy a meccs közbeni, pálya mellett hozott döntéseit szidta. És abban Andy Reid szerintem is tényleg csapnivaló, meccsek sora ment el rajta.Ricsi Andy Reidet utálta és fikázta folyamatosan, mikor átment Kansasbe még ott is fikázta szurkálódva, amíg SB-t meg nem nyerte.Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
Kúrfürst briareos
ozibozi
Assurbanapli
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Kúrfürst briareos
Kampman
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
Kampman
nagylaza, főpohárnok
gabor25
több mint 1 éve
Mikor kezdünk? 30-40?
több mint 1 éve
Kansas-ben is elkezdték elcsalni a meccseket? 😀Olyan Belichik vibeja van ennek a kijelentesnek. Brady nelkul azert ott sem szalad a szeker. Reid top2 edzo a ligaban ez temy.olyasmi ez mint, hogy a történelmet a győztesek írjákAzèrt az nem volt egèszen vèletlen, kicsit talán èrt hozzá 😏Azert Mahomes-t ha nem talalja meg lehet mar mashol ujulna meg.Reidnek akkor tényleg volt egy Jeff Fisher-i vibe-ja.Úgy gondolta, hogy az Eaglesnél annyira elhasználódott és elszürkült, hogy nem tud majd megújulni.Én úgy emlékszem, hogy a meccs közbeni, pálya mellett hozott döntéseit szidta. És abban Andy Reid szerintem is tényleg csapnivaló, meccsek sora ment el rajta.Ricsi Andy Reidet utálta és fikázta folyamatosan, mikor átment Kansasbe még ott is fikázta szurkálódva, amíg SB-t meg nem nyerte.Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
Kúrfürst briareos
ozibozi
Assurbanapli
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Blevi
dande2
🤘 gaben 🤘
Blevi
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Ot nem latom rajta. Melyik o?Jézusom...Középen Holmgren, legfelül/leghátul Gruden, jobb alsó sarokban Dick Jauron későbbi Bears/Bills HC, Holmgrentől jobbra/fent Steve Mariucci.én egyedül Andy-t ismerem felAzt hiszem, megbuktam.1992-es Packers coaching staffén mindig összekevertem holmgrennelReidnek akkor tényleg volt egy Jeff Fisher-i vibe-ja.Úgy gondolta, hogy az Eaglesnél annyira elhasználódott és elszürkült, hogy nem tud majd megújulni.Én úgy emlékszem, hogy a meccs közbeni, pálya mellett hozott döntéseit szidta. És abban Andy Reid szerintem is tényleg csapnivaló, meccsek sora ment el rajta.Ricsi Andy Reidet utálta és fikázta folyamatosan, mikor átment Kansasbe még ott is fikázta szurkálódva, amíg SB-t meg nem nyerte.Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
Kúrfürst briareos
ozibozi
Assurbanapli
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Kúrfürst briareos
Kampman
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
Kampman
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Jézusom...Középen Holmgren, legfelül/leghátul Gruden, jobb alsó sarokban Dick Jauron későbbi Bears/Bills HC, Holmgrentől jobbra/fent Steve Mariucci.én egyedül Andy-t ismerem felAzt hiszem, megbuktam.1992-es Packers coaching staffén mindig összekevertem holmgrennelReidnek akkor tényleg volt egy Jeff Fisher-i vibe-ja.Úgy gondolta, hogy az Eaglesnél annyira elhasználódott és elszürkült, hogy nem tud majd megújulni.Én úgy emlékszem, hogy a meccs közbeni, pálya mellett hozott döntéseit szidta. És abban Andy Reid szerintem is tényleg csapnivaló, meccsek sora ment el rajta.Ricsi Andy Reidet utálta és fikázta folyamatosan, mikor átment Kansasbe még ott is fikázta szurkálódva, amíg SB-t meg nem nyerte.Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
Kúrfürst briareos
ozibozi
Assurbanapli
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Kúrfürst briareos
Kampman
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
Kampman
több mint 1 éve
Lásd még - ha már Eagles és Andy. 😀Reidnek akkor tényleg volt egy Jeff Fisher-i vibe-ja.Úgy gondolta, hogy az Eaglesnél annyira elhasználódott és elszürkült, hogy nem tud majd megújulni.Én úgy emlékszem, hogy a meccs közbeni, pálya mellett hozott döntéseit szidta. És abban Andy Reid szerintem is tényleg csapnivaló, meccsek sora ment el rajta.Ricsi Andy Reidet utálta és fikázta folyamatosan, mikor átment Kansasbe még ott is fikázta szurkálódva, amíg SB-t meg nem nyerte.Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
Kúrfürst briareos
ozibozi
Assurbanapli
nagylaza, főpohárnok
Kampman
www.youtube.com/watch?v=Z447qc4ZRRA
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Reid természetesen. A többit (mostmár Gruden kivételével) fogalmam sincs kik 😊Ja, és ott van vagy háromszor 😊én egyedül Andy-t ismerem felAzt hiszem, megbuktam.1992-es Packers coaching staffén mindig összekevertem holmgrennelReidnek akkor tényleg volt egy Jeff Fisher-i vibe-ja.Úgy gondolta, hogy az Eaglesnél annyira elhasználódott és elszürkült, hogy nem tud majd megújulni.Én úgy emlékszem, hogy a meccs közbeni, pálya mellett hozott döntéseit szidta. És abban Andy Reid szerintem is tényleg csapnivaló, meccsek sora ment el rajta.Ricsi Andy Reidet utálta és fikázta folyamatosan, mikor átment Kansasbe még ott is fikázta szurkálódva, amíg SB-t meg nem nyerte.Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
Kúrfürst briareos
ozibozi
Assurbanapli
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Kúrfürst briareos
Kampman
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
ozibozi
több mint 1 éve
gabor25
5 144
En is lol.én mindig összekevertem holmgrennelReidnek akkor tényleg volt egy Jeff Fisher-i vibe-ja.Úgy gondolta, hogy az Eaglesnél annyira elhasználódott és elszürkült, hogy nem tud majd megújulni.Én úgy emlékszem, hogy a meccs közbeni, pálya mellett hozott döntéseit szidta. És abban Andy Reid szerintem is tényleg csapnivaló, meccsek sora ment el rajta.Ricsi Andy Reidet utálta és fikázta folyamatosan, mikor átment Kansasbe még ott is fikázta szurkálódva, amíg SB-t meg nem nyerte.Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
Kúrfürst briareos
ozibozi
Assurbanapli
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Kúrfürst briareos