Konfdöntők

2 feliratkozó

több mint 1 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.
nagylaza, főpohárnok
kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
emlékszem amikor bejutottak rájátszásba és vmi 3 negyed vége felé csinálták az első first downjukat
Kúrfürst briareos
És nagyon ellene volt, hogy Mahomes legyen a kezdő QB.
nagylaza, főpohárnok
Kimondottan szerette Alex Smith-t. És ő az előző szezonban elég jó volt, Ricsi nyilván nem akarta a beváltat kockáztatni.
Assurbanapli
ezért birta kovács sanyit alex smithre emlékeztette
Kúrfürst briareos
Vagy Alex Smith emlékeztette Kovács Sanyira.
Kampman
Sanyi jatszik meg vagy eddzoskodik mi van vele? Wolf ban volt amikor utoljara hallottam a sport 1 tvn.
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 313
Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.
nagylaza, főpohárnok
emlékszem amikor bejutottak rájátszásba és vmi 3 negyed vége felé csinálták az első first downjukat
Kúrfürst briareos
Ricsi Andy Reidet utálta és fikázta folyamatosan, mikor átment Kansasbe még ott is fikázta szurkálódva, amíg SB-t meg nem nyerte.
ozibozi
Én úgy emlékszem, hogy a meccs közbeni, pálya mellett hozott döntéseit szidta. És abban Andy Reid szerintem is tényleg csapnivaló, meccsek sora ment el rajta.
Assurbanapli
Úgy gondolta, hogy az Eaglesnél annyira elhasználódott és elszürkült, hogy nem tud majd megújulni.
nagylaza, főpohárnok
Reidnek akkor tényleg volt egy Jeff Fisher-i vibe-ja.
több mint 1 éve
Blevi 8 354 — Lions & Cowboys fan
Ha már Ricsi, én itt azt olvastam, hogy a könyvük szignózásakor valaki megkérdezte tőle miért nem szereti a Filit, a válaszra nem emlékszem. Elvileg Vicket nagyon nem csipázta.
balintbaba
Meg q kutyakat sem.
gabor25
Nem hitt a masodik eselyben.
Blevi
Én se nagyon.
Kampman
En igen aki leulte es tud valtozni delolem megkaphatja.
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 667 — Így remélem megfelelek nektek.....
Megadta Nick a respectet a SFnak bár ez ma rajtunk nem segít 😁😁😁😁
több mint 1 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 748 — No one likes us, cause no one like us
Jó szar meccsen, Hurts szar játéka aggasztó, remélem ennyi volt az ellentmondásos témából…
Kemény védelem ellen alig tudtunk mit kezdeni, segítettek a bírók is, jobb SB-t remélve:
Fly Eagles Fly

Szerkesztette: Eazzy

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 696 — StuG Life
Ha már Ricsi, én itt azt olvastam, hogy a könyvük szignózásakor valaki megkérdezte tőle miért nem szereti a Filit, a válaszra nem emlékszem. Elvileg Vicket nagyon nem csipázta.
balintbaba
szerintem előbb nem szerette a philit minthogy vick odakerült volna.
mcnabb idején kapcsolódhatott be a sportba
Kúrfürst briareos
montana miatt chiefses, jóval hamarabb
eaglesmcnabb
ah fuck valamiért sanyira gondoltam, de most nézem ricsiről van szó. igen ő régebbi

több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 246 — beers & Packers
nagylaza, főpohárnok
Kúrfürst briareos
Ricsi Andy Reidet utálta és fikázta folyamatosan, mikor átment Kansasbe még ott is fikázta szurkálódva, amíg SB-t meg nem nyerte.
ozibozi
Én úgy emlékszem, hogy a meccs közbeni, pálya mellett hozott döntéseit szidta. És abban Andy Reid szerintem is tényleg csapnivaló, meccsek sora ment el rajta.
Assurbanapli
Úgy gondolta, hogy az Eaglesnél annyira elhasználódott és elszürkült, hogy nem tud majd megújulni.
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A jó hír: Az AFC döntő ennél csak jobb lehet
A rossz hír: A léc alacsonyan van, és az egyik QB már alapból sérült ott is.
több mint 1 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 497 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
balintbaba
Kúrfürst briareos
montana miatt chiefses, jóval hamarabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 313
balintbaba
Meg q kutyakat sem.
gabor25
Blevi
Én se nagyon.
több mint 1 éve
Es mondom ugy hogy a Pederson fele Eagles egy szeretheto csapat volt..
Nem vagyok szulezett hater
yooker
Gondolom szeretted.
csipkelli
En is tudtam annak a csapatnak szurkolni. Ennek nem nagyon fogok..
Blevi
Van ilyen, nem tragédia.
csipkelli
Tragedia az ma volt a palyan. Fekete feherben
Blevi
Tragikomikum.
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 692
HC-k pacsiját nem mutatták? Vagy csak pont nem figyeltem?
nagylaza, főpohárnok
Nem vagyok benne biztos hogy volt pacsi
Tarsi
Volt, mutattàk, beszéltek is egymással....

több mint 1 éve
Assurbanapli Denver Broncos 1 355
nagylaza, főpohárnok
Kúrfürst briareos
ozibozi
több mint 1 éve
Hát, nem gratulálok ..... a szerencsésebb csapat nyert..... remélem nem nyerik meg a SB. Na nem azért mert nyertek ellenünk, de az egész család fradista.... alapból irritál a zöld szín.... 😀 Go Niners!
Tapsi Hapsi
Mond nekik hogy hajra fradi. Sasok itt ugranak ra. 😜
több mint 1 éve
balintbaba
Meg q kutyakat sem.
gabor25
több mint 1 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 497 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
weapon X

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 696 — StuG Life
balintbaba

több mint 1 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!
balintbaba
Vick-et a saját anyja sem

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
balintbaba
Meg q kutyakat sem.
több mint 1 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 3 819 — Big Dick Nick

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 692
Hát, nem gratulálok ..... a szerencsésebb csapat nyert..... remélem nem nyerik meg a SB. Na nem azért mert nyertek ellenünk, de az egész család fradista.... alapból irritál a zöld szín.... 😀 Go Niners!

több mint 1 éve
Es mondom ugy hogy a Pederson fele Eagles egy szeretheto csapat volt..
Nem vagyok szulezett hater
yooker
Gondolom szeretted.
csipkelli
En is tudtam annak a csapatnak szurkolni. Ennek nem nagyon fogok..
Blevi
Van ilyen, nem tragédia.
csipkelli
Tragedia az ma volt a palyan. Fekete feherben
több mint 1 éve
laoce Cincinnati Bengals 744 — laoce68@freemail.hu
Na a szar felvezetés után jöhet az előadás. Grat a gyözeseknek zöldben meg csikosban.

Lou Anarumo for president
több mint 1 éve
na akkor mindenki nyugodjon le most már a picsába, ne feledjétek itt a forumról senki sem játszik az nfl-ben nem része az nfl birói karának stb.
Kúrfürst briareos
Dede. Vannak itt birok. Es jatekosok is. 🤪
gabor25
nfl birók és játékosok?
Kúrfürst briareos
Azok is lehet. Ki tudja. 😜 bizonyitsd be hogy nincs. 🙃

Szerkesztette: gabor25
több mint 1 éve
Platypus San Francisco 49ers 294
Lehet itt bírózni, de ma a szegény embert az ág is húzza tipikus esete volt.
Johnsonnal már rég rosszul nézett ki minden, erre még ő is lesérült, már a 2. negyedben......
Hiába a bivaly D, de folyamatos rövid pályákat és 40 perc pályán töltött időt nem lehet kivédekezni