Konfdöntők
2 feliratkozó
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Sanyi jatszik meg vagy eddzoskodik mi van vele? Wolf ban volt amikor utoljara hallottam a sport 1 tvn.Vagy Alex Smith emlékeztette Kovács Sanyira.ezért birta kovács sanyit alex smithre emlékeztetteKimondottan szerette Alex Smith-t. És ő az előző szezonban elég jó volt, Ricsi nyilván nem akarta a beváltat kockáztatni.És nagyon ellene volt, hogy Mahomes legyen a kezdő QB.Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
emlékszem amikor bejutottak rájátszásba és vmi 3 negyed vége felé csinálták az első first downjukat
Kúrfürst briareos
nagylaza, főpohárnok
Assurbanapli
Kúrfürst briareos
Kampman
több mint 1 éve
Kampman
28 313
Reidnek akkor tényleg volt egy Jeff Fisher-i vibe-ja.Úgy gondolta, hogy az Eaglesnél annyira elhasználódott és elszürkült, hogy nem tud majd megújulni.Én úgy emlékszem, hogy a meccs közbeni, pálya mellett hozott döntéseit szidta. És abban Andy Reid szerintem is tényleg csapnivaló, meccsek sora ment el rajta.Ricsi Andy Reidet utálta és fikázta folyamatosan, mikor átment Kansasbe még ott is fikázta szurkálódva, amíg SB-t meg nem nyerte.Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
emlékszem amikor bejutottak rájátszásba és vmi 3 negyed vége felé csinálták az első first downjukat
Kúrfürst briareos
ozibozi
Assurbanapli
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
En igen aki leulte es tud valtozni delolem megkaphatja.Én se nagyon.Nem hitt a masodik eselyben.Ha már Ricsi, én itt azt olvastam, hogy a könyvük szignózásakor valaki megkérdezte tőle miért nem szereti a Filit, a válaszra nem emlékszem. Elvileg Vicket nagyon nem csipázta.Meg q kutyakat sem.
balintbaba
gabor25
Blevi
Kampman
több mint 1 éve
Megadta Nick a respectet a SFnak bár ez ma rajtunk nem segít 😁😁😁😁
több mint 1 éve
Jó szar meccsen, Hurts szar játéka aggasztó, remélem ennyi volt az ellentmondásos témából…Kemény védelem ellen alig tudtunk mit kezdeni, segítettek a bírók is, jobb SB-t remélve:
Fly Eagles Fly
Szerkesztette: Eazzy
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
ah fuck valamiért sanyira gondoltam, de most nézem ricsiről van szó. igen ő régebbimontana miatt chiefses, jóval hamarabbHa már Ricsi, én itt azt olvastam, hogy a könyvük szignózásakor valaki megkérdezte tőle miért nem szereti a Filit, a válaszra nem emlékszem. Elvileg Vicket nagyon nem csipázta.szerintem előbb nem szerette a philit minthogy vick odakerült volna.
balintbaba
mcnabb idején kapcsolódhatott be a sportba
Kúrfürst briareos
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Úgy gondolta, hogy az Eaglesnél annyira elhasználódott és elszürkült, hogy nem tud majd megújulni.Én úgy emlékszem, hogy a meccs közbeni, pálya mellett hozott döntéseit szidta. És abban Andy Reid szerintem is tényleg csapnivaló, meccsek sora ment el rajta.Ricsi Andy Reidet utálta és fikázta folyamatosan, mikor átment Kansasbe még ott is fikázta szurkálódva, amíg SB-t meg nem nyerte.Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
Kúrfürst briareos
ozibozi
Assurbanapli
több mint 1 éve
A jó hír: Az AFC döntő ennél csak jobb lehetA rossz hír: A léc alacsonyan van, és az egyik QB már alapból sérült ott is.
több mint 1 éve
montana miatt chiefses, jóval hamarabbHa már Ricsi, én itt azt olvastam, hogy a könyvük szignózásakor valaki megkérdezte tőle miért nem szereti a Filit, a válaszra nem emlékszem. Elvileg Vicket nagyon nem csipázta.szerintem előbb nem szerette a philit minthogy vick odakerült volna.
balintbaba
Kúrfürst briareos
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Kampman
28 313
Én se nagyon.Nem hitt a masodik eselyben.Ha már Ricsi, én itt azt olvastam, hogy a könyvük szignózásakor valaki megkérdezte tőle miért nem szereti a Filit, a válaszra nem emlékszem. Elvileg Vicket nagyon nem csipázta.Meg q kutyakat sem.
balintbaba
gabor25
Blevi
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Tragikomikum.Tragedia az ma volt a palyan. Fekete feherbenVan ilyen, nem tragédia.En is tudtam annak a csapatnak szurkolni. Ennek nem nagyon fogok..Es mondom ugy hogy a Pederson fele Eagles egy szeretheto csapat volt..Gondolom szeretted.
Nem vagyok szulezett hater
yooker
csipkelli
Blevi
csipkelli
Blevi
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
692
Volt, mutattàk, beszéltek is egymással....HC-k pacsiját nem mutatták? Vagy csak pont nem figyeltem?Nem vagyok benne biztos hogy volt pacsi
nagylaza, főpohárnok
Tarsi
több mint 1 éve
Assurbanapli
1 355
Én úgy emlékszem, hogy a meccs közbeni, pálya mellett hozott döntéseit szidta. És abban Andy Reid szerintem is tényleg csapnivaló, meccsek sora ment el rajta.Ricsi Andy Reidet utálta és fikázta folyamatosan, mikor átment Kansasbe még ott is fikázta szurkálódva, amíg SB-t meg nem nyerte.Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
Kúrfürst briareos
ozibozi
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Hát, nem gratulálok ..... a szerencsésebb csapat nyert..... remélem nem nyerik meg a SB. Na nem azért mert nyertek ellenünk, de az egész család fradista.... alapból irritál a zöld szín.... 😀 Go Niners!Mond nekik hogy hajra fradi. Sasok itt ugranak ra. 😜
Tapsi Hapsi
több mint 1 éve
Nem hitt a masodik eselyben.Ha már Ricsi, én itt azt olvastam, hogy a könyvük szignózásakor valaki megkérdezte tőle miért nem szereti a Filit, a válaszra nem emlékszem. Elvileg Vicket nagyon nem csipázta.Meg q kutyakat sem.
balintbaba
gabor25
több mint 1 éve
weapon X
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Ha már Ricsi, én itt azt olvastam, hogy a könyvük szignózásakor valaki megkérdezte tőle miért nem szereti a Filit, a válaszra nem emlékszem. Elvileg Vicket nagyon nem csipázta.szerintem előbb nem szerette a philit minthogy vick odakerült volna.
balintbaba
több mint 1 éve
Ha már Ricsi, én itt azt olvastam, hogy a könyvük szignózásakor valaki megkérdezte tőle miért nem szereti a Filit, a válaszra nem emlékszem. Elvileg Vicket nagyon nem csipázta.Vick-et a saját anyja sem
balintbaba
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Ha már Ricsi, én itt azt olvastam, hogy a könyvük szignózásakor valaki megkérdezte tőle miért nem szereti a Filit, a válaszra nem emlékszem. Elvileg Vicket nagyon nem csipázta.Meg q kutyakat sem.
balintbaba
több mint 1 éve
Ha már Ricsi, én itt azt olvastam, hogy a könyvük szignózásakor valaki megkérdezte tőle miért nem szereti a Filit, a válaszra nem emlékszem. Elvileg Vicket nagyon nem csipázta.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
692
Hát, nem gratulálok ..... a szerencsésebb csapat nyert..... remélem nem nyerik meg a SB. Na nem azért mert nyertek ellenünk, de az egész család fradista.... alapból irritál a zöld szín.... 😀 Go Niners!
több mint 1 éve
Tragedia az ma volt a palyan. Fekete feherbenVan ilyen, nem tragédia.En is tudtam annak a csapatnak szurkolni. Ennek nem nagyon fogok..Es mondom ugy hogy a Pederson fele Eagles egy szeretheto csapat volt..Gondolom szeretted.
Nem vagyok szulezett hater
yooker
csipkelli
Blevi
csipkelli
több mint 1 éve
Na a szar felvezetés után jöhet az előadás. Grat a gyözeseknek zöldben meg csikosban.
Lou Anarumo for president
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Azok is lehet. Ki tudja. 😜 bizonyitsd be hogy nincs. 🙃nfl birók és játékosok?na akkor mindenki nyugodjon le most már a picsába, ne feledjétek itt a forumról senki sem játszik az nfl-ben nem része az nfl birói karának stb.Dede. Vannak itt birok. Es jatekosok is. 🤪
Kúrfürst briareos
gabor25
Kúrfürst briareos
Szerkesztette: gabor25
több mint 1 éve
Platypus
294
Lehet itt bírózni, de ma a szegény embert az ág is húzza tipikus esete volt. Johnsonnal már rég rosszul nézett ki minden, erre még ő is lesérült, már a 2. negyedben......
Hiába a bivaly D, de folyamatos rövid pályákat és 40 perc pályán töltött időt nem lehet kivédekezni