NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Konfdöntők
2 feliratkozó
több mint 2 éve
Alex Smith sokkal többet érdemelt volnaKimondottan szerette Alex Smith-t. És ő az előző szezonban elég jó volt, Ricsi nyilván nem akarta a beváltat kockáztatni.És nagyon ellene volt, hogy Mahomes legyen a kezdő QB.Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
emlékszem amikor bejutottak rájátszásba és vmi 3 negyed vége felé csinálták az első first downjukat
Kúrfürst briareos
nagylaza, főpohárnok
Assurbanapli
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
Vagy Alex Smith emlékeztette Kovács Sanyira.ezért birta kovács sanyit alex smithre emlékeztetteKimondottan szerette Alex Smith-t. És ő az előző szezonban elég jó volt, Ricsi nyilván nem akarta a beváltat kockáztatni.És nagyon ellene volt, hogy Mahomes legyen a kezdő QB.Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
emlékszem amikor bejutottak rájátszásba és vmi 3 negyed vége felé csinálták az első first downjukat
Kúrfürst briareos
nagylaza, főpohárnok
Assurbanapli
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
na akkor mindenki nyugodjon le most már a picsába, ne feledjétek itt a forumról senki sem játszik az nfl-ben nem része az nfl birói karának stb.Tuti van Hochuli Jr-nak burner accountja itt.
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Ricsi Andy Reidet utálta és fikázta folyamatosan, mikor átment Kansasbe még ott is fikázta szurkálódva, amíg SB-t meg nem nyerte.Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Van ilyen, nem tragédia.En is tudtam annak a csapatnak szurkolni. Ennek nem nagyon fogok..Es mondom ugy hogy a Pederson fele Eagles egy szeretheto csapat volt..Gondolom szeretted.
Nem vagyok szulezett hater
yooker
csipkelli
Blevi
több mint 2 éve
Én nem tudok haragudni az Eaglesre, mert ez a 49ers csak védelembe volt ott, pech 3 QBt elveszteni, ráadásul az utolsót a döntőbe...A jelenleg jobb csapat jutott be, és az ellenfél védelme nem lesz ennyire harapós, tehát jó is lehet a SB. NFC idén fős volt
Szerkesztette: Sifur
több mint 2 éve
ezért birta kovács sanyit alex smithre emlékeztetteKimondottan szerette Alex Smith-t. És ő az előző szezonban elég jó volt, Ricsi nyilván nem akarta a beváltat kockáztatni.És nagyon ellene volt, hogy Mahomes legyen a kezdő QB.Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
Kúrfürst briareos
nagylaza, főpohárnok
Assurbanapli
több mint 2 éve
HC-k pacsiját nem mutatták? Vagy csak pont nem figyeltem?Voltbès teljesen korrekt rendben volt
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
HC-k pacsiját nem mutatták? Vagy csak pont nem figyeltem?Nem vagyok benne biztos hogy volt pacsi
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
HC-k pacsiját nem mutatták? Vagy csak pont nem figyeltem?Volt. Vmit mondott is Siriani h vkinek best regardsot küld
nagylaza, főpohárnok
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
HC-k pacsiját nem mutatták? Vagy csak pont nem figyeltem?Picsajat olvastam. Mondom azt nem kene.
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
En is tudtam annak a csapatnak szurkolni. Ennek nem nagyon fogok..Es mondom ugy hogy a Pederson fele Eagles egy szeretheto csapat volt..Gondolom szeretted.
yooker
csipkelli
több mint 2 éve
Patricia mit eddz?Úgy mentem neki ennek a hétvégének, hogy igazából bárkinek örülnék, legkevésbé a chiefsnek, most meg úgy vagyok, hogy bárki, csak ne az eagles...én is inkább szurkolok majd a Chiefsnek, ha bejutnak. Pedig határozottan nem szeretem Patríciát. De ez a Siriani elég tahó ahhoz, hogy ez megtörténhessen.
Foldesi26
Ha meg Bengals, akkor nincs miről beszélni.
shagi0206
több mint 2 éve
HC-k pacsiját nem mutatták? Vagy csak pont nem figyeltem?
több mint 2 éve
na akkor mindenki nyugodjon le most már a picsába, ne feledjétek itt a forumról senki sem játszik az nfl-ben nem része az nfl birói karának stb.Sztem egy-két eagles drukker pedig tuti h ott vannak a bírói szervezetben is
Kúrfürst briareos
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
nfl birók és játékosok?na akkor mindenki nyugodjon le most már a picsába, ne feledjétek itt a forumról senki sem játszik az nfl-ben nem része az nfl birói karának stb.Dede. Vannak itt birok. Es jatekosok is. 🤪
Kúrfürst briareos
gabor25
több mint 2 éve
Kimondottan szerette Alex Smith-t. És ő az előző szezonban elég jó volt, Ricsi nyilván nem akarta a beváltat kockáztatni.És nagyon ellene volt, hogy Mahomes legyen a kezdő QB.Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
Kúrfürst briareos
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
na akkor mindenki nyugodjon le most már a picsába, ne feledjétek itt a forumról senki sem játszik az nfl-ben nem része az nfl birói karának stb.Dede. Vannak itt birok. Es jatekosok is. 🤪
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Úgy mentem neki ennek a hétvégének, hogy igazából bárkinek örülnék, legkevésbé a chiefsnek, most meg úgy vagyok, hogy bárki, csak ne az eagles...én is inkább szurkolok majd a Chiefsnek, ha bejutnak. Pedig határozottan nem szeretem Patríciát. De ez a Siriani elég tahó ahhoz, hogy ez megtörténhessen.
Foldesi26
Ha meg Bengals, akkor nincs miről beszélni.
több mint 2 éve
Es mondom ugy hogy a Pederson fele Eagles egy szeretheto csapat volt..Én ezt sem tudom utálni, az Eaglest alapból sosem tudtam, de majd meglátjuk.
yooker
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Es mondom ugy hogy a Pederson fele Eagles egy szeretheto csapat volt..Gondolom szeretted.
yooker
több mint 2 éve
Úgy mentem neki ennek a hétvégének, hogy igazából bárkinek örülnék, legkevésbé a chiefsnek, most meg úgy vagyok, hogy bárki, csak ne az eagles...Aztan a chiefs.
Foldesi26
több mint 2 éve
na akkor mindenki nyugodjon le most már a picsába, ne feledjétek itt a forumról senki sem játszik az nfl-ben nem része az nfl birói karának stb.
több mint 2 éve
szép teljesytmény volt, eagles. nézzük ki lesz az ellenfél.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 2 éve
Úgy mentem neki ennek a hétvégének, hogy igazából bárkinek örülnék, legkevésbé a chiefsnek, most meg úgy vagyok, hogy bárki, csak ne az eagles...