Konfdöntők
2 feliratkozó
több mint 1 éve
Alex Smith sokkal többet érdemelt volnaKimondottan szerette Alex Smith-t. És ő az előző szezonban elég jó volt, Ricsi nyilván nem akarta a beváltat kockáztatni.És nagyon ellene volt, hogy Mahomes legyen a kezdő QB.Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
emlékszem amikor bejutottak rájátszásba és vmi 3 negyed vége felé csinálták az első first downjukat
Kúrfürst briareos
nagylaza, főpohárnok
Assurbanapli
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Kampman
28 313
Vagy Alex Smith emlékeztette Kovács Sanyira.ezért birta kovács sanyit alex smithre emlékeztetteKimondottan szerette Alex Smith-t. És ő az előző szezonban elég jó volt, Ricsi nyilván nem akarta a beváltat kockáztatni.És nagyon ellene volt, hogy Mahomes legyen a kezdő QB.Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
emlékszem amikor bejutottak rájátszásba és vmi 3 negyed vége felé csinálták az első first downjukat
Kúrfürst briareos
nagylaza, főpohárnok
Assurbanapli
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
na akkor mindenki nyugodjon le most már a picsába, ne feledjétek itt a forumról senki sem játszik az nfl-ben nem része az nfl birói karának stb.Tuti van Hochuli Jr-nak burner accountja itt.
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
ozibozi
17 142
Ricsi Andy Reidet utálta és fikázta folyamatosan, mikor átment Kansasbe még ott is fikázta szurkálódva, amíg SB-t meg nem nyerte.Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Van ilyen, nem tragédia.En is tudtam annak a csapatnak szurkolni. Ennek nem nagyon fogok..Es mondom ugy hogy a Pederson fele Eagles egy szeretheto csapat volt..Gondolom szeretted.
Nem vagyok szulezett hater
yooker
csipkelli
Blevi
több mint 1 éve
Sifur
1 118
Én nem tudok haragudni az Eaglesre, mert ez a 49ers csak védelembe volt ott, pech 3 QBt elveszteni, ráadásul az utolsót a döntőbe...A jelenleg jobb csapat jutott be, és az ellenfél védelme nem lesz ennyire harapós, tehát jó is lehet a SB. NFC idén fős volt
Szerkesztette: Sifur
több mint 1 éve
ezért birta kovács sanyit alex smithre emlékeztetteKimondottan szerette Alex Smith-t. És ő az előző szezonban elég jó volt, Ricsi nyilván nem akarta a beváltat kockáztatni.És nagyon ellene volt, hogy Mahomes legyen a kezdő QB.Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
Kúrfürst briareos
nagylaza, főpohárnok
Assurbanapli
több mint 1 éve
HC-k pacsiját nem mutatták? Vagy csak pont nem figyeltem?Voltbès teljesen korrekt rendben volt
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Tarsi
1 246
HC-k pacsiját nem mutatták? Vagy csak pont nem figyeltem?Nem vagyok benne biztos hogy volt pacsi
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
HC-k pacsiját nem mutatták? Vagy csak pont nem figyeltem?Volt. Vmit mondott is Siriani h vkinek best regardsot küld
nagylaza, főpohárnok
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
gabor25
5 144
HC-k pacsiját nem mutatták? Vagy csak pont nem figyeltem?Picsajat olvastam. Mondom azt nem kene.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
En is tudtam annak a csapatnak szurkolni. Ennek nem nagyon fogok..Es mondom ugy hogy a Pederson fele Eagles egy szeretheto csapat volt..Gondolom szeretted.
yooker
csipkelli
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Patricia mit eddz?Úgy mentem neki ennek a hétvégének, hogy igazából bárkinek örülnék, legkevésbé a chiefsnek, most meg úgy vagyok, hogy bárki, csak ne az eagles...én is inkább szurkolok majd a Chiefsnek, ha bejutnak. Pedig határozottan nem szeretem Patríciát. De ez a Siriani elég tahó ahhoz, hogy ez megtörténhessen.
Foldesi26
Ha meg Bengals, akkor nincs miről beszélni.
shagi0206
több mint 1 éve
HC-k pacsiját nem mutatták? Vagy csak pont nem figyeltem?
több mint 1 éve
na akkor mindenki nyugodjon le most már a picsába, ne feledjétek itt a forumról senki sem játszik az nfl-ben nem része az nfl birói karának stb.Sztem egy-két eagles drukker pedig tuti h ott vannak a bírói szervezetben is
Kúrfürst briareos
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
nfl birók és játékosok?na akkor mindenki nyugodjon le most már a picsába, ne feledjétek itt a forumról senki sem játszik az nfl-ben nem része az nfl birói karának stb.Dede. Vannak itt birok. Es jatekosok is. 🤪
Kúrfürst briareos
gabor25
több mint 1 éve
Assurbanapli
1 355
Kimondottan szerette Alex Smith-t. És ő az előző szezonban elég jó volt, Ricsi nyilván nem akarta a beváltat kockáztatni.És nagyon ellene volt, hogy Mahomes legyen a kezdő QB.Visszaemlékszem, hogy Ricsi mennyire nem bírta az Eagles-szurkereket. Minden meccsen volt egy-két epés megjegyzése.kb senkit sem birt, cserébe akkor még a chiefs is szar volt
nagylaza, főpohárnok
Kúrfürst briareos
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
gabor25
5 144
na akkor mindenki nyugodjon le most már a picsába, ne feledjétek itt a forumról senki sem játszik az nfl-ben nem része az nfl birói karának stb.Dede. Vannak itt birok. Es jatekosok is. 🤪
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Úgy mentem neki ennek a hétvégének, hogy igazából bárkinek örülnék, legkevésbé a chiefsnek, most meg úgy vagyok, hogy bárki, csak ne az eagles...én is inkább szurkolok majd a Chiefsnek, ha bejutnak. Pedig határozottan nem szeretem Patríciát. De ez a Siriani elég tahó ahhoz, hogy ez megtörténhessen.
Foldesi26
Ha meg Bengals, akkor nincs miről beszélni.
több mint 1 éve
Kampman
28 313
Es mondom ugy hogy a Pederson fele Eagles egy szeretheto csapat volt..Én ezt sem tudom utálni, az Eaglest alapból sosem tudtam, de majd meglátjuk.
yooker
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Es mondom ugy hogy a Pederson fele Eagles egy szeretheto csapat volt..Gondolom szeretted.
yooker
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Úgy mentem neki ennek a hétvégének, hogy igazából bárkinek örülnék, legkevésbé a chiefsnek, most meg úgy vagyok, hogy bárki, csak ne az eagles...Aztan a chiefs.
Foldesi26
több mint 1 éve
na akkor mindenki nyugodjon le most már a picsába, ne feledjétek itt a forumról senki sem játszik az nfl-ben nem része az nfl birói karának stb.
több mint 1 éve
szép teljesytmény volt, eagles. nézzük ki lesz az ellenfél.
több mint 1 éve
Foldesi26
317
Úgy mentem neki ennek a hétvégének, hogy igazából bárkinek örülnék, legkevésbé a chiefsnek, most meg úgy vagyok, hogy bárki, csak ne az eagles...