Konfdöntők
2 feliratkozó
több mint 1 éve
Benibácsi
802
Eljött a pillanat amikor Suh csitít? 😲
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Suh nyugtat 🤣🤣🤣🤣🤣10 évvel ezelőtt ez valahogy elképzelhetetlennek tűnt
KeyG
több mint 1 éve
Ezt a bírók maguk idézték elő
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Taunting.Ez mi? Unnecessary roughness? Unsportsmanlike?
Zsellértelkes Vrij
Assurbanapli
több mint 1 éve
Akkor jöjjön a kocsmai bunyó, végre.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
nagy kár egy NFC döntőért..
több mint 1 éve
Fujd mar le a faszba de komolyan. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
ez a Siriani amúgy egy fasznak tűnik
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Ez mekkora volt xDAmugy van az a helyzet, hogy a gyoztes maradhatna szereny, lenne ra ok...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Semmi nem volt. BLM vanEz mi? Unnecessary roughness? Unsportsmanlike?
Zsellértelkes Vrij
Assurbanapli
több mint 1 éve
Trent Williams pusztít, kurva jó ez a meccs.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Ez a szarok en ra. 👌Ez mi? Unnecessary roughness? Unsportsmanlike?
Zsellértelkes Vrij
Assurbanapli
több mint 1 éve
ozibozi
17 143
De szép volt, csak rövid
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Na, asszem picit idegesek a fiúk
több mint 1 éve
G@ci 😀
Szerkesztette: Zsellér van de Vrij
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
casaubon
2 392
CMC elbassza a tökéletes passing mutatóit. Megérte?Purdy viszont 100%-osan passzolt ma
shagi0206
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
AFC döntő jobb lesz1 meccset láttam, de az is csak a picsákért néztem. A játék értékelhetetlen 😀ez még mindig megy elvileg nem?komoly meccsek voltak
Zsellértelkes Vrij
🤘 gaben 🤘
Kúrfürst briareos
shagi0206
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Volt aki masert?1 meccset láttam, de az is csak a picsákért néztem. A játék értékelhetetlen 😀ez még mindig megy elvileg nem?komoly meccsek voltak
Zsellértelkes Vrij
🤘 gaben 🤘
Kúrfürst briareos
shagi0206
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
1 meccset láttam, de az is csak a picsákért néztem. A játék értékelhetetlen 😀ez még mindig megy elvileg nem?komoly meccsek voltak
Zsellértelkes Vrij
🤘 gaben 🤘
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Nem mar vege lett.ez még mindig megy elvileg nem?komoly meccsek voltak
Zsellértelkes Vrij
🤘 gaben 🤘
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Nagyszerű volt ez a játék. 😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
ez még mindig megy elvileg nem?komoly meccsek voltak
Zsellértelkes Vrij
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
CMC elbassza a tökéletes passing mutatóit. Megérte?