Konfdöntők
2 feliratkozó
több mint 1 éve
Kampman
28 313
talán a legszarabb nfc döntő amit láttam, beleértve a vereségeinket isA Panthers-Cardinals is nyomasztó lett a végére, az Eagles-Vikings is garbage time volt a 2. félidőben.
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Na a Bengalsnak a 2 Kelce sérülése kikövezi az utat a SB győzelemhez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Valószínűleg 😊 hat perszeSajnos az ellenféltől nem láttunk érdemi támadójátékot (tényleg sajnálom. én egy jó meccset akartam nézni). Pont ezért nem tudhatjuk hogy milyen felfogásban dobáltak volna a bírók. Valószínűleg ugyan úgy dobták volna az illegal contactot, csak nem volt mire.Komolyan baszki ezutan a meccs utan van arcotok ilyet irni? Szarra toltak titeket nyeljetek leMindegy ki lesz ott, úgyis nekünk csalnak a bírók majd!És mi a garancia, hogy a Chiefs lesz ott? 😀A die hard Eagles fanokon kívül ki fog ennek a csapatnak szurkolni a SBon?Hát ugye, én ismerek olyanokat, akik egy divízióban vannak a chiefs-szel...
laoce
Assurbanapli
shagi0206
Invincible
Blevi
Invincible
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
ozibozi
17 143
A PiócásembörkisüstiSzimpatikusan örülnek a Zöld Sasok...Itt már csak Kisteleki segíthet!
nagylaza, főpohárnok
csipkelli
Tactful Cactus
több mint 1 éve
realcamp
141
Nem több, mint nagyképű😊😊Nagyon sok itt a frusztrált ember. 😀Persze, ez az Eagles olyan magasságokban van, hogy a megbaszni szót sem használhatják az ellenfél szurkolói ellenükCsak mondom, hogy mi megbasztuk ezt az Eaglest ebben a stadionban 😀Le a kalappal érte.(mondjuk a megbasztuk az erős túlzás)
warr_b
Greengo
Menj már..
realcamp
Greengo
több mint 1 éve
ja mekkora kiváltság h mindig primetimeban veri bucira őket vkiŐk már kimerítették a lejtés-keretüket azzal, hogy Thanksgiving mindig az övék.Kivéve a Lionsnak 😛nagy az arc haver. minden csapatnak lejtett már a pálya és fog is. csak a normális szurkoló látja a fától az erdőt hogy ebben most a bírók is benne voltak, és nem veri itt a nyálát..Mindegy ki lesz ott, úgyis nekünk csalnak a bírók majd!És mi a garancia, hogy a Chiefs lesz ott? 😀A die hard Eagles fanokon kívül ki fog ennek a csapatnak szurkolni a SBon?Hát ugye, én ismerek olyanokat, akik egy divízióban vannak a chiefs-szel...
laoce
Assurbanapli
shagi0206
Invincible
playmaker90
warr_b
Assurbanapli
több mint 1 éve
Invincible
801
Sajnos az ellenféltől nem láttunk érdemi támadójátékot (tényleg sajnálom. én egy jó meccset akartam nézni). Pont ezért nem tudhatjuk hogy milyen felfogásban dobáltak volna a bírók. Valószínűleg ugyan úgy dobták volna az illegal contactot, csak nem volt mire.Komolyan baszki ezutan a meccs utan van arcotok ilyet irni? Szarra toltak titeket nyeljetek leMindegy ki lesz ott, úgyis nekünk csalnak a bírók majd!És mi a garancia, hogy a Chiefs lesz ott? 😀A die hard Eagles fanokon kívül ki fog ennek a csapatnak szurkolni a SBon?Hát ugye, én ismerek olyanokat, akik egy divízióban vannak a chiefs-szel...
laoce
Assurbanapli
shagi0206
Invincible
Blevi
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
talán a legszarabb nfc döntő amit láttam, beleértve a vereségeinket is
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
kezdők miért is vannak fent még?Azért, amiért a Chargersnél a 18. fordulóban, hátha lesérül valaki 😀
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Na jóvan, jöjjön Minshew!
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Assurbanapli
1 355
Ők már kimerítették a lejtés-keretüket azzal, hogy Thanksgiving mindig az övék.Kivéve a Lionsnak 😛nagy az arc haver. minden csapatnak lejtett már a pálya és fog is. csak a normális szurkoló látja a fától az erdőt hogy ebben most a bírók is benne voltak, és nem veri itt a nyálát..Mindegy ki lesz ott, úgyis nekünk csalnak a bírók majd!És mi a garancia, hogy a Chiefs lesz ott? 😀A die hard Eagles fanokon kívül ki fog ennek a csapatnak szurkolni a SBon?Hát ugye, én ismerek olyanokat, akik egy divízióban vannak a chiefs-szel...
laoce
Assurbanapli
shagi0206
Invincible
playmaker90
warr_b
több mint 1 éve
kezdők miért is vannak fent még?
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
legyen mibe törölgetni a gecis faszokat?Megérteném akkor hogy miért dobnák folyton a zászlókat!Azt mondod rotálják be az Eagles védőfalba?Annyira Eagles ellenes a kozhangulat, hogy probalkozni kell:bmeg nagyobb a combja mint wilforknak, azigen
Zsellértelkes Vrij
Kúrfürst briareos
iktriad
Toca
több mint 1 éve
Platypus
294
Remélem jövőre minimum 5 QB lesz már a szezon elején a Practice Squadban (olyan, aki meg tudja fogni a snapet)
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
kisüstiSzimpatikusan örülnek a Zöld Sasok...Itt már csak Kisteleki segíthet!
nagylaza, főpohárnok
csipkelli
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Nagyon sok itt a frusztrált ember. 😀Persze, ez az Eagles olyan magasságokban van, hogy a megbaszni szót sem használhatják az ellenfél szurkolói ellenükCsak mondom, hogy mi megbasztuk ezt az Eaglest ebben a stadionban 😀Le a kalappal érte.(mondjuk a megbasztuk az erős túlzás)
warr_b
Greengo
Menj már..
realcamp
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Szimpatikusan örülnek a Zöld Sasok...Itt már csak Kisteleki segíthet!
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Megérteném akkor hogy miért dobnák folyton a zászlókat!Azt mondod rotálják be az Eagles védőfalba?Annyira Eagles ellenes a kozhangulat, hogy probalkozni kell:bmeg nagyobb a combja mint wilforknak, azigen
Zsellértelkes Vrij
Kúrfürst briareos
iktriad
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Az lol 😀 Olyat mond, hogy könnyű dolguk volt a qb-kat tekintve, mert nem kell egy Prescottal, Bradyvel játszani.Prescottal, érted, Prescottal 😀
több mint 1 éve
Nah továbbit, én alszok inkább egy kicsit.visszajössz?
warr_b
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Nem az eagles vedofal rotalta eddig le.Azt mondod rotálják be az Eagles védőfalba?Annyira Eagles ellenes a kozhangulat, hogy probalkozni kell:bmeg nagyobb a combja mint wilforknak, azigen
Zsellértelkes Vrij
Kúrfürst briareos
iktriad
több mint 1 éve
Szimpatikusan örülnek a Zöld Sasok...
több mint 1 éve
Nah továbbit, én alszok inkább egy kicsit.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Azert meg kell hagyni, CMC, Kittle meg Deebo is bemegy a daraloba, nem kimelik magukat meg igy sem, hogy csak elmeleti eselyuk van.
több mint 1 éve
Nektek is volt, csak nem végig.Csak mondom, hogy mi megbasztuk ezt az Eaglest ebben a stadionban 😀Ja, de volt egy egészséges qb a csapatotokban....
warr_b
Tapsi Hapsi