NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Konfdöntők
2 feliratkozó
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Reid tanult az előző meccsből, ő dob zászlót. Igaz most pont nem kellett volna 😀
több mint 1 éve
Ki más? Hilton /Steelers/
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Pfuuu hééé, Hilton mit tolt...Pedig azt hittem TDBár ez nem annyira Hiltonon múlt
shagi0206
több mint 1 éve
ozibozi
17 142
szegény maHOMIGondolom akkor ha nyernek egy utolsó pillanatos FG, akkor előtte driveban lesérül és gabbert vagy vlk irányít majd az ígölsz ellen.
bibis a bokája
sosem volt még ilyen focipályán
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Pfuuu hééé, Hilton mit tolt...Pedig azt hittem TD
több mint 1 éve
gabor25
5 144
A sérültek hozzák a playt? Akkor ez tuti csak félrevezetés volt, nincs ezeknek semmi baja 😊False flag.
shagi0206
több mint 1 éve
Szipeter
1 650
Sok az elrontott szerelés😡, fel kéne pörögni
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
A sérültek hozzák a playt? Akkor ez tuti csak félrevezetés volt, nincs ezeknek semmi baja 😊
több mint 1 éve
honnan tudjátok, hogy felnőtt és férfi?ebben a mondatban csak 4 volt, ez nem is sok. Láttam én már 5x ennyit is 😀Mindig erdekelt, hogy felnott ferfi miert tesz 800 emojit minden mondata moge.Megnyertük a SBt 😉😏 csak hogy fokozzam a szimpátiát 🥳😉és 9-72. negyedNa, itt is sérülés - fasza :/Mennyinel jartok mert nalam meg nincs. Oh most ittvan.
shagi0206
gabor25
steelwolf
🤘 gaben 🤘
dande2
Foldesi26
shagi0206
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
gabor25
5 144
😃🙃😜😇😉ebben a mondatban csak 4 volt, ez nem is sok. Láttam én már 5x ennyit is 😀Mindig erdekelt, hogy felnott ferfi miert tesz 800 emojit minden mondata moge.Megnyertük a SBt 😉😏 csak hogy fokozzam a szimpátiát 🥳😉és 9-72. negyedNa, itt is sérülés - fasza :/Mennyinel jartok mert nalam meg nincs. Oh most ittvan.
shagi0206
gabor25
steelwolf
🤘 gaben 🤘
dande2
Foldesi26
shagi0206
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
ebben a mondatban csak 4 volt, ez nem is sok. Láttam én már 5x ennyit is 😀Mindig erdekelt, hogy felnott ferfi miert tesz 800 emojit minden mondata moge.Megnyertük a SBt 😉😏 csak hogy fokozzam a szimpátiát 🥳😉és 9-72. negyedNa, itt is sérülés - fasza :/Mennyinel jartok mert nalam meg nincs. Oh most ittvan.
shagi0206
gabor25
steelwolf
🤘 gaben 🤘
dande2
Foldesi26
több mint 1 éve
szegény maHOMIbibis a bokája
sosem volt még ilyen focipályán
több mint 1 éve
Foldesi26
317
Mindig erdekelt, hogy felnott ferfi miert tesz 800 emojit minden mondata moge.Megnyertük a SBt 😉😏 csak hogy fokozzam a szimpátiát 🥳😉és 9-72. negyedNa, itt is sérülés - fasza :/Mennyinel jartok mert nalam meg nincs. Oh most ittvan.
shagi0206
gabor25
steelwolf
🤘 gaben 🤘
dande2
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Már jobb a KC védelme, mint volt a Billsé egész meccsen.
több mint 1 éve
PO Clark
több mint 1 éve
tamas424
1 758
Tényleg túltolod egy picit…Megnyertük a SBt 😉😏 csak hogy fokozzam a szimpátiát 🥳😉és 9-72. negyedNa, itt is sérülés - fasza :/Mennyinel jartok mert nalam meg nincs. Oh most ittvan.
shagi0206
gabor25
steelwolf
🤘 gaben 🤘
dande2
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Me too. De nem hivtam rendort. Mert minek. Ugyis kijonnek 5 perc alatt.Pont akkor ráadásul amikor tombolt a megerőszakoltak 1976-ban majdnem korszak.Az az usaban nem nehez. Mert egy valaki kitalaja es meggyanusit vele ko a penz. Es lehet sohasem mosod le magadrol meg ha semmi sem volt igaz belole.Pár éve nem volt vlm molesztálási ügye neki mintha? Ezek szerint megúszta Boomer komaboomernek mennyire kilehet a fasza h burrow úgy lelépi mint a szart.Én mindig bírtam Boomert, de még Phil Simmssel se volt olyan hű de sok bajom, azzal együtt, hogy karrierje legvégére tényleg elzomborisodott kicsit.
sose volt szimpi de mostanában érezni néha h jön fel neki az epe
Kúrfürst briareos
Kampman
ozibozi
Mig a kitalalo vigan elheti eletet. Legrosszabb esetben nem kapja meg a kivant penzet.
gabor25
ozibozi
több mint 1 éve
a bírók nyerték meg nem ti 😉Megnyertük a SBt 😉😏 csak hogy fokozzam a szimpátiát 🥳😉és 9-72. negyedNa, itt is sérülés - fasza :/Mennyinel jartok mert nalam meg nincs. Oh most ittvan.
shagi0206
gabor25
steelwolf
🤘 gaben 🤘
dande2
több mint 1 éve
Megnyertük a SBt 😉😏 csak hogy fokozzam a szimpátiát 🥳😉és 9-72. negyedNa, itt is sérülés - fasza :/Mennyinel jartok mert nalam meg nincs. Oh most ittvan.
shagi0206
gabor25
steelwolf
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Jo, nem irom be a vegeredmenyt, hanem megyek hunyni.nálam most volt a második burrow int2. negyedNa, itt is sérülés - fasza :/Mennyinel jartok mert nalam meg nincs. Oh most ittvan.
shagi0206
gabor25
steelwolf
Kúrfürst briareos
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
ozibozi
17 142
Pont akkor ráadásul amikor tombolt a megerőszakoltak 1976-ban majdnem korszak.Az az usaban nem nehez. Mert egy valaki kitalaja es meggyanusit vele ko a penz. Es lehet sohasem mosod le magadrol meg ha semmi sem volt igaz belole.Pár éve nem volt vlm molesztálási ügye neki mintha? Ezek szerint megúszta Boomer komaboomernek mennyire kilehet a fasza h burrow úgy lelépi mint a szart.Én mindig bírtam Boomert, de még Phil Simmssel se volt olyan hű de sok bajom, azzal együtt, hogy karrierje legvégére tényleg elzomborisodott kicsit.
sose volt szimpi de mostanában érezni néha h jön fel neki az epe
Kúrfürst briareos
Kampman
ozibozi
Mig a kitalalo vigan elheti eletet. Legrosszabb esetben nem kapja meg a kivant penzet.
gabor25
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Hat mikor volt a most akkor? Koran?nálam most volt a második burrow int2. negyedNa, itt is sérülés - fasza :/Mennyinel jartok mert nalam meg nincs. Oh most ittvan.
shagi0206
gabor25
steelwolf
Kúrfürst briareos
youtu.be/C7HT8UyaBoU
Szerkesztette: gabor25
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
De még így is 24-10. Ez elég lesználam most volt a második burrow int2. negyedNa, itt is sérülés - fasza :/Mennyinel jartok mert nalam meg nincs. Oh most ittvan.
shagi0206
gabor25
steelwolf
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Oh ez nagyon nem nez ki jól! Remelem nem lesz nagy baj!