NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Konfdöntők
2 feliratkozó
több mint 1 éve
Kelce majdnem csinált egy C'mon man-t.
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Kelce azért dobta el, hogy ne kelljen ütközni?
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Nem tudtam hogy a magyar autoversenyzo beko tony is ott jatszik az nfl ben. Kc nel. 😜
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Most agressziv td szerzest megprobalni szerintem nem gaz. Nagyobb gaz shanny nem bedobottja. De egyet ertunk.De, ő is. Nem Shannyt dicsértem, hanem Reidet bíráltam. És hát attól nem lesznek Reid döntései jók, hogy másnak is vannak szarok.Mert kyle shanny nem? Azon ment el a meccsuk.Reid tanult az előző meccsből, ő dob zászlót. Igaz most pont nem kellett volna 😀Ezért írtam fél órája, hogy Andy Reid a pálya mellett időnként hibás döntéseket hoz.
shagi0206
Assurbanapli
Andy meg legalabb megprobalta megnyerni. Tdt
Shanny meg meg sem probalta nem elveszteni. Tdt
gabor25
Assurbanapli
több mint 1 éve
Assurbanapli
1 355
De, ő is. Nem Shannyt dicsértem, hanem Reidet bíráltam. És hát attól nem lesznek Reid döntései jók, hogy másnak is vannak szarok.Mert kyle shanny nem? Azon ment el a meccsuk.Reid tanult az előző meccsből, ő dob zászlót. Igaz most pont nem kellett volna 😀Ezért írtam fél órája, hogy Andy Reid a pálya mellett időnként hibás döntéseket hoz.
shagi0206
Assurbanapli
gabor25
több mint 1 éve
Henne time!szegény maHOMIGondolom akkor ha nyernek egy utolsó pillanatos FG, akkor előtte driveban lesérül és gabbert vagy vlk irányít majd az ígölsz ellen.
bibis a bokája
sosem volt még ilyen focipályán
🤘 gaben 🤘
ozibozi
több mint 1 éve
Szipeter
1 650
Hill megint kezdi, a hülye büntiket
több mint 1 éve
Ez így nem lesz jó a Bengalsnek. Kb mint amit a Chiefs èlt át a SBn.
több mint 1 éve
Foldesi26
317
Azt hiszem negyven pluszos csalados ember… ez persze a nemere nem valasz, de erthetetlen, ahogy eddig ez a bengals produkcio is.honnan tudjátok, hogy felnőtt és férfi?ebben a mondatban csak 4 volt, ez nem is sok. Láttam én már 5x ennyit is 😀Mindig erdekelt, hogy felnott ferfi miert tesz 800 emojit minden mondata moge.Megnyertük a SBt 😉😏 csak hogy fokozzam a szimpátiát 🥳😉és 9-72. negyedNa, itt is sérülés - fasza :/Mennyinel jartok mert nalam meg nincs. Oh most ittvan.
shagi0206
gabor25
steelwolf
🤘 gaben 🤘
dande2
Foldesi26
shagi0206
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Azt hiszem akkor ez eldőlt, ma Burrow a földön akar játszaniyoutu.be/-RIEqVfah2Q
Sifur
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Remélem ezen a meccsen is a rosszul bedobott/nem bedobott challenge csapata lesz a bukóNice try. 😜
shagi0206
több mint 1 éve
Szipeter
1 650
Hűha, kellene egy kis hó, mert ez így sima lesz
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Hát a fal valahogy nem úgy játszik mint múlt héten 😕
több mint 1 éve
Sifur
1 118
Azt hiszem akkor ez eldőlt, ma Burrow a földön akar játszani
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Mert kyle shanny nem? Azon ment el a meccsuk.Reid tanult az előző meccsből, ő dob zászlót. Igaz most pont nem kellett volna 😀Ezért írtam fél órája, hogy Andy Reid a pálya mellett időnként hibás döntéseket hoz.
shagi0206
Assurbanapli
Szerkesztette: gabor25
több mint 1 éve
Assurbanapli
1 355
Reid tanult az előző meccsből, ő dob zászlót. Igaz most pont nem kellett volna 😀Ezért írtam fél órája, hogy Andy Reid a pálya mellett időnként hibás döntéseket hoz.
shagi0206
Szerkesztette: Assurbanapli
több mint 1 éve
Nálam ez elkapás, de hát hülye az elkapás szabályMár az első visszajátszásnál látszott, hogy nem birtokolta
Sifur
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Remélem ezen a meccsen is a rosszul bedobott/nem bedobott challenge csapata lesz a bukó
több mint 1 éve
Rozmárnak leszólhattak volna, hogy ne dobja be, mert kiesett a kezéből
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Sifur
1 118
Nálam ez elkapás, de hát hülye az elkapás szabály
több mint 1 éve
Szipeter
1 650
Pont jókor húzta le a kezét, épp nem sárgaPfuuu hééé, Hilton mit tolt...Pedig azt hittem TDBár ez nem annyira Hiltonon múlt
shagi0206
shagi0206