NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 693
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Konfdöntők
2 feliratkozó
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Hát ez szar passz volt...már nem az 1.
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Koszonjuk big ben.nálatok jól megy az utóbbi időben a középszer elkapók elcserélése drágán 😊Amúgy nem tudom van-e olyan elkapó a ligában aki ne tűnne kompetens elkapónak Mahomes mellett. Konkrétan csalás az az ember 😀Ju-ju mégse tűnik elkapónak mellette...
Tarsi
Sifur
shagi0206
több mint 1 éve
astroid
570
Az előző meccsen volt is volt egy kulcs szitu. Lehetne többet használni... Majd visszajön 😀Amúgy nem tudom van-e olyan elkapó a ligában aki ne tűnne kompetens elkapónak Mahomes mellett. Konkrétan csalás az az ember 😀Ju-ju mégse tűnik elkapónak mellette...
Tarsi
Sifur
több mint 1 éve
Tarsi
1 244
Majdnem 1000 yardot csinált a szezonbanAmúgy nem tudom van-e olyan elkapó a ligában aki ne tűnne kompetens elkapónak Mahomes mellett. Konkrétan csalás az az ember 😀Ju-ju mégse tűnik elkapónak mellette...
Tarsi
Sifur
több mint 1 éve
Mindenki jónak tűnik Mahomes körül. Csak kb, CEH nem a skill playerekből.Amúgy nem tudom van-e olyan elkapó a ligában aki ne tűnne kompetens elkapónak Mahomes mellett. Konkrétan csalás az az ember 😀Ju-ju mégse tűnik elkapónak mellette...
Tarsi
Sifur
több mint 1 éve
Sifur
1 118
Amúgy nem tudom van-e olyan elkapó a ligában aki ne tűnne kompetens elkapónak Mahomes mellett. Konkrétan csalás az az ember 😀Ju-ju mégse tűnik elkapónak mellette...
Tarsi
több mint 1 éve
Amint felvette az NFL ritmusát, WR1 volt Green Bayben. Ha elfelejti a droppokat is, akkor komoly probléma lesz az ellenfeleknek.de ő rookie, még nem lehetett tudni, hogy mi lesz belőle. Sőt, én még most se mondanék sem pozitív, sem negatív véleményt róla.MVS... Tőrdöfés a szívbe...Ott van nektek Watson helyette.
nagylaza, főpohárnok
iktriad
shagi0206
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Bengals sokkal jobban játszott múlt héten, a támadó falak közti különbség konkrétan eldönti a meccseta tavalyi meccsük után azért ez még elég korai. Várjuk meg legalább a 3. negyed végét, hogy akkor mennyi lesz az állás (és még akkor sem biztos semmi).
Mahomes-hoz hozzá sem érnek
most fontos lenne a Bengals pont, de igazándiból TD kell, mert a KC kezd, kis túlzással akkor el is dőlhet a meccs
NB2
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Mahomes -> Kelce. Jobb mint a Brady -> Gronk kapcsolat?attól függ mely időszakokat vizsgáljuk. Idén van olyan jó, mint a Pats duó akármikor.
iktriad
több mint 1 éve
Bengals sokkal jobban játszott múlt héten, a támadó falak közti különbség konkrétan eldönti a meccsetMahomes-hoz hozzá sem érnek
most fontos lenne a Bengals pont, de igazándiból TD kell, mert a KC kezd, kis túlzással akkor el is dőlhet a meccs
több mint 1 éve
Mahomes -> Kelce. Jobb mint a Brady -> Gronk kapcsolat?
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Buzik...
több mint 1 éve
Az igen
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
de ő rookie, még nem lehetett tudni, hogy mi lesz belőle. Sőt, én még most se mondanék sem pozitív, sem negatív véleményt róla. Várni kell vele. Adams is szar volt, mikor Nelson sérülése miatt elő kellett volna lépnie 1. számú wr-nek.MVS... Tőrdöfés a szívbe...Ott van nektek Watson helyette.
nagylaza, főpohárnok
iktriad
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
Azzal még megvárnám hogy mit mutat Fields ha van is körülötte NFL szintű játékos…Na Burrow most megtudja milyen Justin Fieldsnek lenni XDHa már fordítva soha nem fog megtörténni
Tomcsik
Jakehomer
több mint 1 éve
?Azèrt alakul a Bengals OEl ne kezdj bírózni az előző meccs után 😂😂😂
dande2
vpi
több mint 1 éve
Sifur
1 118
Micsoda párharc ez a Burrow és Mahomes, jól lealázza amikor Burrow próbálja elkapni... OH wait
több mint 1 éve
KopaFabian
229
Illetve Mahomes sem mozog rosszul a zsebben… mire leírom ott a sack 😂Nincs pass rush, így nehézSzerintem van pass rush. csak kurva jó a Chiefs O-fala.
Szipeter
iktriad
Szerkesztette: KopaFabian
több mint 1 éve
MVS... Tőrdöfés a szívbe...Ott van nektek Watson helyette.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Na, vajon rámennek 4-re?
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
Mooney sokat volt sérült? Claypool miert nem volt hasznalva btw?Money kihagyta a fél szezont kb. Claypool menet közben jött, meg kell tanulni a playbookot, össze szokni Fieldsel. Aztán Fields kihagyott egy meccset, utánna Claypool hagyott ki meccseket térd sérülés miatt. Nem nagyon volt esélye hogy kialakuljon a chemistry. Az O line pass protban sokszor kritikán aluli volt. Tudod ha 120 milla helyed van a cap alatt és tiéd a NO1 pick az azt jelenti hogy elég szar a csapat ami Fields körül volt …KopaFabianMeg ugye itt nem Dante Pettis meg Nisimba Webbster az elkapó sor XDNa Burrow most megtudja milyen Justin Fieldsnek lenni XDÉs erre dob egy remek 1st downt érő passzt 3 & 14-re.
Tomcsik
iktriad
Tomcsik
több mint 1 éve
MVS... Tőrdöfés a szívbe...
több mint 1 éve
KopaFabian
229
Akkor óriási deal volt az a második kör érte 😂Mooney sokat volt sérült? Claypool miert nem volt hasznalva btw?Mert nem 1. számú szint. Még 2. számúnak sem a legjobbak közé való, sőt.KopaFabianMeg ugye itt nem Dante Pettis meg Nisimba Webbster az elkapó sor XDNa Burrow most megtudja milyen Justin Fieldsnek lenni XDÉs erre dob egy remek 1st downt érő passzt 3 & 14-re.
Tomcsik
iktriad
Tomcsik
shagi0206
több mint 1 éve
Nincs pass rush, így nehézSzerintem van pass rush. csak kurva jó a Chiefs O-fala.
Szipeter