NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Konfdöntők
2 feliratkozó
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Jones-t csak úgy hagyják ott, persze
több mint 1 éve
Pont az előbb akartam írni, hogy Burrow akár megpróbálhatna futni.
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Még lehet arra sem lesz szükség.Ez nagyon szép hívás volt 😊Kellene egy jo es jol vegeehajtott trukkos jatek. Mert
shagi0206
gabor25
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Ez nagyon szép hívás volt 😊
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Boyd-dal mi történt? Arról lemaradtam
több mint 1 éve
Szipeter
1 650
+2 ember van fent blokkolni, és így megy a passz
több mint 1 éve
A KC belealudt?
több mint 1 éve
kell a TD!
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Kezdésnek nagyon jó. Tökéletes csak turnoverrel lett volna 😊
több mint 1 éve
nagyon nincs ennek még vége
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
most is kelleni fogVégre tudunk haladni, ha van 2 mp Burrow megdobja. Az INT-nél szerintem Higgins nem fordult vissza időben, neki mindig kell 2-3 elkapás, hogy bemelegedjen. Néha ez csak dropot jelent, most INTet. A TO ból 3&out, és 90 yard haladás bizakodásra adhat okot.Illetve tegyük hozzá a D mindíg hozott valami extrát a második fi-ben eddig!
Szipeter
WhoDey83
több mint 1 éve
WhoDey83
273
Végre tudunk haladni, ha van 2 mp Burrow megdobja. Az INT-nél szerintem Higgins nem fordult vissza időben, neki mindig kell 2-3 elkapás, hogy bemelegedjen. Néha ez csak dropot jelent, most INTet. A TO ból 3&out, és 90 yard haladás bizakodásra adhat okot.Illetve tegyük hozzá a D mindíg hozott valami extrát a második fi-ben eddig!
Szipeter
Welcome To The Jungle
több mint 1 éve
Szipeter
1 650
Végre tudunk haladni, ha van 2 mp Burrow megdobja. Az INT-nél szerintem Higgins nem fordult vissza időben, neki mindig kell 2-3 elkapás, hogy bemelegedjen. Néha ez csak dropot jelent, most INTet. A TO ból 3&out, és 90 yard haladás bizakodásra adhat okot.
több mint 1 éve
gabor25
5 144
bár nem szerzett pontot a KC az INT-ből, de a Bengals seSzerintem 4 safetyvel siman nyerhetne a bengals.
mindenképpen a Bengals O-nak javulnia kell, kell már TD, FG semmire nem elég és kéne egy labdaszerzés a D-től, azért az nem okés, hogy majd minden KC támadás ponttal végződik
NB2
több mint 1 éve
Hiába nem jött a TD, így azért még lehet izgalmas.
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Na remélem a félidei elemzés jól fog elsülni. Szerencsére van miből meríteni a reményt.A manning fele hires half time adjustment? 😀
shagi0206
több mint 1 éve
bár nem szerzett pontot a KC az INT-ből, de a Bengals semindenképpen a Bengals O-nak javulnia kell, kell már TD, FG semmire nem elég és kéne egy labdaszerzés a D-től, azért az nem okés, hogy majd minden KC támadás ponttal végződik
több mint 1 éve
Egy ilyen félidő után csak 7 pont. Maga a csoda. De nagyon úgy érzem ez ma kevés lesz
Lou Anarumo for president
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Na remélem a félidei elemzés jól fog elsülni. Szerencsére van miből meríteni a reményt.
több mint 1 éve
Sifur
1 118
Érdekes idő kezelés