NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 685
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Konfdöntők
2 feliratkozó
több mint 1 éve
Tarsi
1 244
Jézus mi ez a beteg snapchat reklám?Mondjuk ez az Experian reklám is enyhén szólva érdekes volt
Tomcsik
több mint 1 éve
Sifur
1 118
Futás után egy passz jöhetett volna, bár gondolom nem jó játékosok voltak fent hozzá
több mint 1 éve
gabor25
5 144
mondjuk nem értem mire tartogatják az időketIdokeresre. Meg h ne legyen tul sok kc nek
NB2
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
mondjuk nem értem mire tartogatják az időketszerintem csak nem akarnak hagyni a chiefsnek időt
NB2
több mint 1 éve
mondjuk nem értem mire tartogatják az időket
több mint 1 éve
Sifur
1 118
Na itt legalább izgalmas meccsnek fújnak a bírók, nem hazai
több mint 1 éve
ez csak lassításban tűnt csak sokkal hamarábbnak szerintem 😊
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Franc se gondolta volna, hogy ebben a PO-ban a WC-kör lesz a csúcs. Persze, még feltámadhat a Bengals. (Nem valószínű.)Jaja. Ok mindent beleadtak. Es kelllett is.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Franc se gondolta volna, hogy ebben a PO-ban a WC-kör lesz a csúcs. Persze, még feltámadhat a Bengals. (Nem valószínű.)
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Hat a sok serult nem segitett. Olben. Eddig.Burrow fejében ott van a sok sack, bármennyire is coolmegint rá kell menni a fal erősítésre...ez így hosszasan elnyúló hobbi lesz.
Szipeter
shagi0206
több mint 1 éve
Na ha ez is dög uncsi lesz elhúzódó aludniVagy lehet Last of Us-t nézni.
Tomcsik
Úgy tűnik, hogy idén "no Jags, no party" van a PO-ban a többi meccsen.
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Burrow fejében ott van a sok sack, bármennyire is coolmegint rá kell menni a fal erősítésre...ez így hosszasan elnyúló hobbi lesz.
Szipeter
több mint 1 éve
Sifur
1 118
Legalább egy félidő szoros volt úgy ahogy, és lehet hamarabb menni aludni. Szomorú hogy hittem Burrowba, de hát Breki az isten, ismét kiderül, fél lábbal aláz
több mint 1 éve
Szipeter
1 650
Burrow fejében ott van a sok sack, bármennyire is cool
több mint 1 éve
Lol ez de egyértelmű int volt 😀Nem is értem, talán rosszabb, mint amit az első negyedben elejtettek.
több mint 1 éve
Watson akkora steal volt a D-ben,. mint Pacheco a O-ban.
több mint 1 éve
vazze és akkor még el is adja...ez félidőre el fog dőlni 😕
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Horse coller tackle ish