NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 692
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Konfdöntők
2 feliratkozó
több mint 1 éve
Tyreek who?
több mint 1 éve
Szipeter
1 650
Nincs pass rush, így nehéz
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Mooney sokat volt sérült? Claypool miert nem volt hasznalva btw?Mert nem 1. számú szint. Még 2. számúnak sem a legjobbak közé való, sőt.KopaFabianMeg ugye itt nem Dante Pettis meg Nisimba Webbster az elkapó sor XDNa Burrow most megtudja milyen Justin Fieldsnek lenni XDÉs erre dob egy remek 1st downt érő passzt 3 & 14-re.
Tomcsik
iktriad
Tomcsik
több mint 1 éve
KopaFabian
229
Mooney sokat volt sérült? Claypool miert nem volt hasznalva btw? Meg ugye itt nem Dante Pettis meg Nisimba Webbster az elkapó sor XDNa Burrow most megtudja milyen Justin Fieldsnek lenni XDÉs erre dob egy remek 1st downt érő passzt 3 & 14-re.
Tomcsik
iktriad
Tomcsik
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
eltettem talonba majd a kövi szezonra 😊Na, jó, megelégeltem, hogy állandóan akadozik vagy lefagy a stream. Kérhetek egy használhatót?Nèhány reklámot kikattintva ez működni szokott.
nagylaza, főpohárnok
vipleague.im/
dande2
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Biro.Azèrt alakul a Bengals OEl ne kezdj bírózni az előző meccs után 😂😂😂
dande2
vpi
több mint 1 éve
Azèrt alakul a Bengals OEl ne kezdj bírózni az előző meccs után 😂😂😂
dande2
több mint 1 éve
Na, jó, megelégeltem, hogy állandóan akadozik vagy lefagy a stream. Kérhetek egy használhatót?Nèhány reklámot kikattintva ez működni szokott.
nagylaza, főpohárnok
vipleague.im/
több mint 1 éve
Na Burrow most megtudja milyen Justin Fieldsnek lenni XDHa már fordítva soha nem fog megtörténni
Tomcsik
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
Az évszázad meccse. | (6-3) | Eastern Washington legenda, mint Cooper Kupp. Nsimba kb Kupp felvizezett hasiskúpos verziója. 😀Meg ugye itt nem Dante Pettis meg Nisimba Webster az elkapó sor XDNa Burrow most megtudja milyen Justin Fieldsnek lenni XDÉs erre dob egy remek 1st downt érő passzt 3 & 14-re.
Tomcsik
iktriad
Tomcsik
több mint 1 éve
Na, jó, megelégeltem, hogy állandóan akadozik vagy lefagy a stream. Kérhetek egy használhatót?Én szinkronosan nézem, de itt nézz szét-)
nagylaza, főpohárnok
v2.sportsurge.net/list-nfl
több mint 1 éve
Egy dolog ad reményt hogy mindkét oldalon jobban meccsel a csapat mint a KC. Ha nem akkor ez egy nagyon sima loss
Lou Anarumo for president
több mint 1 éve
Tarsi
1 244
Na, jó, megelégeltem, hogy állandóan akadozik vagy lefagy a stream. Kérhetek egy használhatót?nflstreams.me/kansas-city-chiefs-vs-cincinnati-bengals-live/stream-2
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Azèrt alakul a Bengals O
több mint 1 éve
Na, jó, megelégeltem, hogy állandóan akadozik vagy lefagy a stream. Kérhetek egy használhatót?
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
Meg ugye itt nem Dante Pettis meg Nisimba Webbster az elkapó sor XDNa Burrow most megtudja milyen Justin Fieldsnek lenni XDÉs erre dob egy remek 1st downt érő passzt 3 & 14-re.
Tomcsik
iktriad
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
Fields futott volna egy 50+ yard TD-t XDNa Burrow most megtudja milyen Justin Fieldsnek lenni XDÉs erre dob egy remek 1st downt érő passzt 3 & 14-re.
Tomcsik
iktriad
több mint 1 éve
Na Burrow most megtudja milyen Justin Fieldsnek lenni XDÉs erre dob egy remek 1st downt érő passzt 3 & 14-re.
Tomcsik
több mint 1 éve
Karlaftis a görög!!!
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Nini, Picard előzetes. Várom a sorozatzárót (ami kb a TNG sorozatzárása is egyben).majd ha lesz a Warhammernek a sorozata, na azt fogom várni. Remélem minőségibb lesz, mint a Rings of Power
iktriad
több mint 1 éve
Nini, Picard előzetes. Várom a sorozatzárót (ami kb a TNG sorozatzárása is egyben).
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Ezert nem igaz a mindig a legjobb csapat nyert.Már múlt héten a csere sor volt fent, csak ott még nem voltak igazi próba elé állítvaNem látom, hogyan tudna az OL a megfelelő szintre feljönniMiert? Serultek? Csere jatszik?
Szipeter
gabor25
Tarsi