NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
155
13
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
76
9
RedZone week 12
72
12
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
66
14
Washington Commanders - Dallas Cowboys
45
9
Chicago Bears - Minnesota Vikings
21
8
Houston Texans - Tennessee Titans
21
6
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
Konfdöntők
2 feliratkozó
több mint 1 éve
igen, persze 😀nah, én elengedem ezt a meccset, teljesen reménytelen/élvezhetetlen a dolog.. pedig jó kis meccs lehetett volnaJó a 49rs D mèg lehet belőle meccs....
Szesze
dande2
több mint 1 éve
CSALNAK!
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
49ers: “Damn man, we’re losing!”
— NFL Memes (@NFL_Memes) January 29, 2023
Jimmy G: “Nah, y’all losing” pic.twitter.com/eb9etarL3x
több mint 1 éve
Szerintem ne akard tudni.Ez a két hül.... azon elmélkedik, hogy miért van 21 pontja a philynek.... szerintük a védelem nem hozza a szintet... Szerintem még hüly...... vagytok!most hül vagy hüly?
Tapsi Hapsi
shawnka
Amúgy én semlegesként semmilyen részrehajlást nem fedezek fel a kommentálásban.
több mint 1 éve
Van itt zászló, nem értem mi a gond
több mint 1 éve
shagi0206
10 926
pedig más szín - akarom mondani szintLátom Burrow szimpatizál a Niners QB helyzetével, hogy ilyen cuccban ment a meccsére.Ha nem írta volna, hogy Burrow, hirtelenjében azt hittem volna h Mahomes 😀
#Bengals Joe Burrow arrives for the AFC Championship game pic.twitter.com/B11wHPKqBO
— Aaron Ladd (@aaronladd0) January 29, 2023
iktriad
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Ward kurva jó ma
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Sifur
1 118
Védelem veri az Eaglest legalább
több mint 1 éve
Ez lol
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 020
Baszhatja a D, hogyha az O nem tud mit hozzátenni.nah, én elengedem ezt a meccset, teljesen reménytelen/élvezhetetlen a dolog.. pedig jó kis meccs lehetett volnaJó a 49rs D mèg lehet belőle meccs....
Szesze
dande2
több mint 1 éve
Beszarás
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Na tessék, ott a zászló
több mint 1 éve
nah, én elengedem ezt a meccset, teljesen reménytelen/élvezhetetlen a dolog.. pedig jó kis meccs lehetett volnaJó a 49rs D mèg lehet belőle meccs....
Szesze
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 020
Látom Burrow szimpatizál a Niners QB helyzetével, hogy ilyen cuccban ment a meccsére.Ha nem írta volna, hogy Burrow, hirtelenjében azt hittem volna h Mahomes 😀
#Bengals Joe Burrow arrives for the AFC Championship game pic.twitter.com/B11wHPKqBO
iktriad
több mint 1 éve
Szerencsetlen 49ers D beluket kidolgozzak.
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Paszkál és Watkins fele dobáljunk. Nincs más.
több mint 1 éve
shagi0206
10 926
Vártam volna egy zászlót 😊
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
692
Nem írtam ki, hogy hülyék! Udvarias akartam lenni....Ez a két hül.... azon elmélkedik, hogy miért van 21 pontja a philynek.... szerintük a védelem nem hozza a szintet... Szerintem még hüly...... vagytok!most hül vagy hüly?
Tapsi Hapsi
shawnka
több mint 1 éve
habla hungaroNem, viszont élőben láthattam Zsóri gólját.remélem telibeszarták az egész pályát meg lelátót 😀nemzeti gárda F-16-osokkalEgy Loki-Fradi meccsen pár éve a nagyerdei varjak csináltak flyovert, szegény ember légiparádéja, de ide az is jó.
az a kemény
a NER elbújhat a picsába
🤘 gaben 🤘
Kampman
🤘 gaben 🤘
Kampman
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
nah, én elengedem ezt a meccset, teljesen reménytelen/élvezhetetlen a dolog.. pedig jó kis meccs lehetett volna
több mint 1 éve
Látom Burrow szimpatizál a Niners QB helyzetével, hogy ilyen cuccban ment a meccsére. #Bengals Joe Burrow arrives for the AFC Championship game pic.twitter.com/B11wHPKqBO
több mint 1 éve
Ez a két hül.... azon elmélkedik, hogy miért van 21 pontja a philynek.... szerintük a védelem nem hozza a szintet... Szerintem még hüly...... vagytok!Ez a bowl.hu, ilyeneket nem csinalunk.
Tapsi Hapsi
több mint 1 éve
Ez a két hül.... azon elmélkedik, hogy miért van 21 pontja a philynek.... szerintük a védelem nem hozza a szintet... Szerintem még hüly...... vagytok!most hül vagy hüly?
Tapsi Hapsi
több mint 1 éve
Hurts nagyon rossz ma, rosszabb az a váll mint sejtettük
Don't talk the walk, Walk the talk!