NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
1
1
2:20, Arena4
Konfdöntők
2 feliratkozó
több mint 1 éve
Én a vikings meccsen lattam aréna közvetítést, haaat kemény voltMivel Maka a kezdettől fogva fényesre szopja az Eaglest ne is várdMondjuk ennél kevésbé veszélyes playekre ment a zászló …Óriási +1, és s senki nem említi csak egy szóval se a kommentátoroktol sem, imádom ezt.
csebi
Proxyi
ThundersNFL a Jobbágy
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Ahogy egèsz èvben fènyesre szoptak mindenhol, főleg ő. Aha. 😊Mivel Maka a kezdettől fogva fényesre szopja az Eaglest ne is várdMondjuk ennél kevésbé veszélyes playekre ment a zászló …Óriási +1, és s senki nem említi csak egy szóval se a kommentátoroktol sem, imádom ezt.
csebi
Proxyi
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Faszért nem futunk és öljük az órát. ? Miért van beszarva ma Hurts? ezek a kérdések kavarognak a fejemben. Hátha valaki megválaszolja. 😊
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 1 éve
Komolyan, az a vicc, ez a 49ers egy kezdő irányítóval lehet hozná a meccset és a SB is, nem elit, még egy Fitzmagic is elég lenneBocs, de Fitz miota nem elit?!
Sifur
több mint 1 éve
én nem utálom, játszott nálunk. suh meg wake elég jó páros volt emlékszem vmi brady sackre amikor a pályan azon pontján találkoztak ahol épp állt brady oldalirányban pörgöttKi ne utálná Suht?Ennyire utálod?Bencsicset küldenétek be QB-nak vagy Mccaffrey-t?suh ellen? bencsicset
balintbaba
Kúrfürst briareos
Kampman
Coolearie
több mint 1 éve
full homály hurtsŐt zavarja a legjobban szvsz...a baj hogy mert a Niners D is zavarja...
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Kampman
28 323
Ali Abdul Aziz!!!!Na jó ezért a pokolban fogok égni, de mostmár elkezdtem a frisconak szorítani.
Hanni
akdestroyer
Milyen régen nem láttam!!!!
több mint 1 éve
Mar a streaming oldalak se a regiek. Amugy osztott kepernyon ment a meccs, lehalkitva.Vége a filmnek?Mert legalabb a snapet megfogja. Johnsonhoz kepest mar az is jo.Ezt most végképp nem értem. Ha tud játszani, miért nem jött vissza korábban?Dobni nem tud “csak”
nagylaza, főpohárnok
casaubon
undisputedly
csebi
több mint 1 éve
Mivel Maka a kezdettől fogva fényesre szopja az Eaglest ne is várdMondjuk ennél kevésbé veszélyes playekre ment a zászló …Óriási +1, és s senki nem említi csak egy szóval se a kommentátoroktol sem, imádom ezt.
csebi
Proxyi
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
Ház szomorú, ez így nagyon síma lesz hogy már a vizes fiú melegít QB-nak
több mint 1 éve
nem vagyok egy haragtartó de Suh-től sajnálnám az újabb SB-t.Én se vagyok haragtartó. Kivéve Suh...
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Sifur
1 118
Komolyan, az a vicc, ez a 49ers egy kezdő irányítóval lehet hozná a meccset és a SB is, nem elit, még egy Fitzmagic is elég lenne
több mint 1 éve
😀😀😀Na jó ezért a pokolban fogok égni, de mostmár elkezdtem a frisconak szorítani.
Hanni
akdestroyer
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
azt én is megnézném ahogy ahogy a magyar válogatott irányító lábon próbálja meghosszabbítani a játékot pl egy all out blitz esetében...Bencsicset küldenétek be QB-nak vagy Mccaffrey-t?suh ellen? bencsicset
balintbaba
Kúrfürst briareos
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
akdestroyer
4 751
Na jó ezért a pokolban fogok égni, de mostmár elkezdtem a frisconak szorítani.
Hanni
több mint 1 éve
Hurts a 49ers legjobb eselye
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Kittle 😂
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
735
Bencsicset küldenétek be QB-nak vagy Mccaffrey-t?Bencsics Brady mániás... meg Patrióta, Mccaffrey kell!
balintbaba
több mint 1 éve
Ki ne utálná Suht?Ennyire utálod?Bencsicset küldenétek be QB-nak vagy Mccaffrey-t?suh ellen? bencsicset
balintbaba
Kúrfürst briareos
Kampman
több mint 1 éve
Vége a filmnek?Mert legalabb a snapet megfogja. Johnsonhoz kepest mar az is jo.Ezt most végképp nem értem. Ha tud játszani, miért nem jött vissza korábban?Dobni nem tud “csak”
nagylaza, főpohárnok
casaubon
undisputedly
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Ez most komoly? Mert viccnek durva volna.
több mint 1 éve
Kampman
28 323
Ennyire utálod?Bencsicset küldenétek be QB-nak vagy Mccaffrey-t?suh ellen? bencsicset
balintbaba
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
KeyG
9 499
Bencsicset küldenétek be QB-nak vagy Mccaffrey-t?Vizesnyócas nem játszhat?
balintbaba
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers