NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
170
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
80
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
70
15
22:25
Konfdöntők
2 feliratkozó
több mint 1 éve
Mit mondott Deebo? Loud van máshol is.Amúgy nincs még vége szerintem.
Sajnálom mert mi tudjuk milyen amikor kifejelik az iranyitodat PO-ban
több mint 1 éve
Ilyen nincs.
több mint 1 éve
LOL
több mint 1 éve
Basszus
több mint 1 éve
Nem is értem van egy fekete qbd és nem futtatod halálra.már nincs rabszolgatartás amerikában
Coolearie
több mint 1 éve
Kar ezert a meccsert. A ket legjobb jutott be az NFC-bol fasza meccset vartam, de ez a serules ful erdektelenne tette. Eagles erdemeibol nem von le behuzzak amit kell.
több mint 1 éve
😀 😀 😀 😀
több mint 1 éve
Gecc, ilyen nincs
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Szipeter
1 652
Megsérült
több mint 1 éve
Attól még nézhetnéd az órát, hogy nem hallod, mit mondanak a füledre, baszod.
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Baszki, a feje csattant.
több mint 1 éve
Toto21
5 952
Nem mind1? Mert o egy faek!Vedd le Johnsont könyörgömAkkor ki jatszana?
Toto21
gabor25
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
726
Azért a Bencsicset megtudnám kérdezni,hogy mi a faszért a védelmünket ekézi.... 21 (14) ponton van félidőben a phily .. azért vannak ennyire jók, nekünk úgy 30-40 pontot kellene csinálni a győzelem reményében.... de irányító nélkül.... látszik irányító Ő is!
több mint 1 éve
De miért akarod Megatront levetetni?Vedd le Johnsont könyörgömAkkor ki jatszana?
Toto21
gabor25
több mint 1 éve
viszont most már értem miért bénáztunk a bills ellen, ez a delay of game úgy tünik frisco divat és mccoachin még nem szokott le róla
több mint 1 éve
Az óra is csal! kamuflag!Gyanúsan offside is volt
balintbaba
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
miért nem futnak 3xaztán újra
aztán újra
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Tarsi
1 246
Amúgy én nem értem, hogy tud egy ilyen fakezű akár csak 4. Qb is lenni, ennél egy draftolatlan újonc is jobb lenne, abba legalább lehetne valami meglepetés
több mint 1 éve
Nem is értem van egy fekete qbd és nem futtatod halálra.
több mint 1 éve
Az óra is csal! kamuflag!
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Toto21
5 952
Vedd le Johnsont könyörgöm
több mint 1 éve
Ennyi, Kittle fele néz és first down
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Kittle ures baszod
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Kittle