NFL eredménykövetés - 5 aktív topik
RedZone week 12
132
14
19:00
Chicago Bears - Minnesota Vikings
32
14
19:00
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
17
5
22:05
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
10
7
22:25
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
4
3
22:25
Konfdöntők
2 feliratkozó
több mint 1 éve
mint meg amikor jo volt a videomania? Vagy jobb?Geci még a kata is megszűnt!apropo Kata
Eazzy
teljesen ráccuppantam a space ice youtube csatira ahol többek között ótvarabbnál ótvarabb steven seagal filmeket elemez szét, nagyon szórakoztatóan, hát nem dobó kata a feleség az egyikben?
Kúrfürst briareos
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Ne sirj es elegedett leszekMegint olyan dolgokat vágsz hozzánk amiről nem tehetünk. Aki szembe jött azt kellett megverni. Az ellenfelek minősègèről nem mi tehetünk. Egyébként mit kiderült annyira nem is volt gyenge a SOS. De ha ettől neked jó akkor legyen, csuda szerencsèsek vagyunk 🙋Csak kerdezem melyik volt a legerosebb csapat akivel jatszottatok iden?Remélem hallgatjuk az esetleges SB utan is vègnèlkül 🥴😁🥳Ja már megint itt tartunk.Csak a szerencse..stb.Valamikor már hallottam ezt a dumát. 😀Ennyi mákja egy csapatnak sem voltEgész szezonban mi 🤣🤣🤣🤣
ThundersNFL a Jobbágy
zsoeo
Greengo
dande2
Jo az Eagles iden de pld a sorsolas mellett komoly serules nelkul lehoztatok a szezont. A dontoben meg egy Johnson ellen kell villogni. A gyozelmet nem kell magyarazni de ne csinalj ugy mintha minden osszeskudott volna ellenetek
Blevi
dande2
több mint 1 éve
Van előnye, hogy nincs a csapatod a PO-ban, nincs össznépi pats szidás 😊mert már nem vagytok tényező 😛
NB2
de ha már itt vagy kérdés: mac jones miért vág minden sacknél olyan fejet mint akinek épp claymore szakitja le a lábait?
több mint 1 éve
Kb a hollywoodi karrier highllightja.Geci még a kata is megszűnt!apropo Kata
Eazzy
teljesen ráccuppantam a space ice youtube csatira ahol többek között ótvarabbnál ótvarabb steven seagal filmeket elemez szét, nagyon szórakoztatóan, hát nem dobó kata a feleség az egyikben?
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Amugy azt meg kell hagyni hogy Rozsi osszepakolta ezt az Eaglest.
több mint 1 éve
Megint olyan dolgokat vágsz hozzánk amiről nem tehetünk. Aki szembe jött azt kellett megverni. Az ellenfelek minősègèről nem mi tehetünk. Egyébként mit kiderült annyira nem is volt gyenge a SOS. De ha ettől neked jó akkor legyen, csuda szerencsèsek vagyunk 🙋Csak kerdezem melyik volt a legerosebb csapat akivel jatszottatok iden?Remélem hallgatjuk az esetleges SB utan is vègnèlkül 🥴😁🥳Ja már megint itt tartunk.Csak a szerencse..stb.Valamikor már hallottam ezt a dumát. 😀Ennyi mákja egy csapatnak sem voltEgész szezonban mi 🤣🤣🤣🤣
ThundersNFL a Jobbágy
zsoeo
Greengo
dande2
Jo az Eagles iden de pld a sorsolas mellett komoly serules nelkul lehoztatok a szezont. A dontoben meg egy Johnson ellen kell villogni. A gyozelmet nem kell magyarazni de ne csinalj ugy mintha minden osszeskudott volna ellenetek
Blevi
több mint 1 éve
Van előnye, hogy nincs a csapatod a PO-ban, nincs össznépi pats szidás 😊nemsokára offseason....
NB2
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Geci még a kata is megszűnt!apropo Kata
Eazzy
több mint 1 éve
Ami rossz összejöhet egy csapatnak azt mind megkapta a 49ers egy félidő alatt. Ehhez képest még csoda hogy lőtávolon belül maradtak.
több mint 1 éve
+ PatriotsGeci még a kata is megszűnt!Hiába próbálsz terelni, az Eagles lett az új Packers.
Eazzy
Kampman
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Csereljek meg a kettot. 😆Mondom más a felfogás: aki a niners secondaryt figyeli az mindenre dob, aki az eagles off falat az meg semmireAz egy kerdeses spot volt, itt meg konzekvensen egy drive vegigtolva.Azzal hogy Purdy kidolt kb eselytelen lett a 49ers, de meg igy is visszajottek a meccsbe, egyenlitettek, majd kapott az eagles egy olyan drive-ot a biroktol, amihez nekem Panthers szurkolokent 20 ev alatt nem volt szerencsem (nyilvan a fasz jo oldalan). Johnson balfaszkodasa csak hab volt a tortan, innen tenyleg csoda kene a kobon, pedig hurts teljes homaly, siman lett volna eselyuk....Pedig ti anno még ellenünk kaptatok egy 5th downt is, csak mondom
gabokocka
csebi
gabokocka
csebi
több mint 1 éve
Mondom más a felfogás: aki a niners secondaryt figyeli az mindenre dob, aki az eagles off falat az meg semmireAz egy kerdeses spot volt, itt meg konzekvensen egy drive vegigtolva.Azzal hogy Purdy kidolt kb eselytelen lett a 49ers, de meg igy is visszajottek a meccsbe, egyenlitettek, majd kapott az eagles egy olyan drive-ot a biroktol, amihez nekem Panthers szurkolokent 20 ev alatt nem volt szerencsem (nyilvan a fasz jo oldalan). Johnson balfaszkodasa csak hab volt a tortan, innen tenyleg csoda kene a kobon, pedig hurts teljes homaly, siman lett volna eselyuk....Pedig ti anno még ellenünk kaptatok egy 5th downt is, csak mondom
gabokocka
csebi
gabokocka
csebi
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Van előnye, hogy nincs a csapatod a PO-ban, nincs össznépi pats szidás 😊
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Egyet is erthet ha akar. 🤣hát semmit, maradj ki belőleNyugodtan végigpörgetheted a 4000+ hsz-omat, hogy L esetén, fikáztam-e bármikor is izomból az ellenfél csapatát.ez egy hawks drukkertől is elég mély voltNe vedd magadra, a 49ers-esek ritkán tudnak elegánsan veszíteni.most nagyon nagyon nem szimpatikus a Sas brigádErről mi tehetünk???? Hogya bíról fszok?
red5
dande2
akdestroyer
Coolearie
Ellenben az utolsó 10 percben, min 3 különböző 49erses kollegának sikerült lefikázni az Eaglest, hogy mekkora fos csapat.
Most erre mit mondjak.
akdestroyer
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Mondom más a felfogás: aki a niners secondaryt figyeli az mindenre dob, aki az eagles off falat az meg semmireAz egy kerdeses spot volt, itt meg konzekvensen egy drive vegigtolva.Azzal hogy Purdy kidolt kb eselytelen lett a 49ers, de meg igy is visszajottek a meccsbe, egyenlitettek, majd kapott az eagles egy olyan drive-ot a biroktol, amihez nekem Panthers szurkolokent 20 ev alatt nem volt szerencsem (nyilvan a fasz jo oldalan). Johnson balfaszkodasa csak hab volt a tortan, innen tenyleg csoda kene a kobon, pedig hurts teljes homaly, siman lett volna eselyuk....Pedig ti anno még ellenünk kaptatok egy 5th downt is, csak mondom
gabokocka
csebi
gabokocka
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
hát semmit, maradj ki belőleNyugodtan végigpörgetheted a 4000+ hsz-omat, hogy L esetén, fikáztam-e bármikor is izomból az ellenfél csapatát.ez egy hawks drukkertől is elég mély voltNe vedd magadra, a 49ers-esek ritkán tudnak elegánsan veszíteni.most nagyon nagyon nem szimpatikus a Sas brigádErről mi tehetünk???? Hogya bíról fszok?
red5
dande2
akdestroyer
Coolearie
Ellenben az utolsó 10 percben, min 3 különböző 49erses kollegának sikerült lefikázni az Eaglest, hogy mekkora fos csapat.
Most erre mit mondjak.
akdestroyer
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Hiheto 😀 mennyi az allas? Ne jatszuk mar az ellen fenyesiteset hogy utana belicsit modon meg nagyobb isteneknek kialthassuk ki nagunkat.Azért szomorú, mert a két legjobb formájú csapat találkozik, erre ez a foshalmaz jött össze, szar bírókkal, sérüléssel, fos játékkal.Egyértelmű hogy egyébként bajban van nálunk az O rendesen ès a Dnk is abban lesz ha jönnek a futas ellen missed tackelek. Szóval mèg nincs vège...
Bár a Philly DL és a SF védelme (zászlók nélkül) megsüvegelendő!
csi77
dande2
4. Szamu iranyito vs ki is? Koszonjuk. 😜
több mint 1 éve
azanyád 😀nyugi, lehet lazára véve is egy jót kurva anyázni egymást 😎az eredménykövetőben még szorosabb a párharcDurva mennyi az újonc fórumtag.
Tactful Cactus
Pedig ez itt a fun az egészben.
😕
Coolearie
peach
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Kampman
28 321
Geci még a kata is megszűnt!Hiába próbálsz terelni, az Eagles lett az új Packers.
Eazzy
több mint 1 éve
Geci még a kata is megszűnt!
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Az egy kerdeses spot volt, itt meg konzekvensen egy drive vegigtolva.Azzal hogy Purdy kidolt kb eselytelen lett a 49ers, de meg igy is visszajottek a meccsbe, egyenlitettek, majd kapott az eagles egy olyan drive-ot a biroktol, amihez nekem Panthers szurkolokent 20 ev alatt nem volt szerencsem (nyilvan a fasz jo oldalan). Johnson balfaszkodasa csak hab volt a tortan, innen tenyleg csoda kene a kobon, pedig hurts teljes homaly, siman lett volna eselyuk....Pedig ti anno még ellenünk kaptatok egy 5th downt is, csak mondom
gabokocka
csebi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
akdestroyer
4 750
Nyugodtan végigpörgetheted a 4000+ hsz-omat, hogy L esetén, fikáztam-e bármikor is izomból az ellenfél csapatát.ez egy hawks drukkertől is elég mély voltNe vedd magadra, a 49ers-esek ritkán tudnak elegánsan veszíteni.most nagyon nagyon nem szimpatikus a Sas brigádErről mi tehetünk???? Hogya bíról fszok?
red5
dande2
akdestroyer
Coolearie
Most erre mit mondjak.
több mint 1 éve
Azért konkrétan Hurts is jelenleg sérült …Csak kerdezem melyik volt a legerosebb csapat akivel jatszottatok iden?Remélem hallgatjuk az esetleges SB utan is vègnèlkül 🥴😁🥳Ja már megint itt tartunk.Csak a szerencse..stb.Valamikor már hallottam ezt a dumát. 😀Ennyi mákja egy csapatnak sem voltEgész szezonban mi 🤣🤣🤣🤣
ThundersNFL a Jobbágy
zsoeo
Greengo
dande2
Blevi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Azzal hogy Purdy kidolt kb eselytelen lett a 49ers, de meg igy is visszajottek a meccsbe, egyenlitettek, majd kapott az eagles egy olyan drive-ot a biroktol, amihez nekem Panthers szurkolokent 20 ev alatt nem volt szerencsem (nyilvan a fasz jo oldalan). Johnson balfaszkodasa csak hab volt a tortan, innen tenyleg csoda kene a kobon, pedig hurts teljes homaly, siman lett volna eselyuk....Pedig ti anno még ellenünk kaptatok egy 5th downt is, csak mondom
gabokocka
több mint 1 éve
Ha ezt innen megfordítja 49ers megeszem ezt 15 kg nyers halatAzért szomorú, mert a két legjobb formájú csapat találkozik, erre ez a foshalmaz jött össze, szar bírókkal, sérüléssel, fos játékkal.Egyértelmű hogy egyébként bajban van nálunk az O rendesen ès a Dnk is abban lesz ha jönnek a futas ellen missed tackelek. Szóval mèg nincs vège...
Bár a Philly DL és a SF védelme (zászlók nélkül) megsüvegelendő!
csi77
dande2
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018