NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
217
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
132
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
106
16
22:25
Konfdöntők
2 feliratkozó
több mint 1 éve
a meccsnek annyi 1-2 kiállításért most már kifejelhetnék pár szárnyas majmotNono nem meno
playmaker90
több mint 1 éve
CMC a QB. Ideje elővenni a Ninersnek a jó öreg triple optiont.
több mint 1 éve
Proxyi
88
Mondjuk ennél kevésbé veszélyes playekre ment a zászló …Óriási +1, és s senki nem említi csak egy szóval se a kommentátoroktol sem, imádom ezt.
csebi
több mint 1 éve
Bencsicset küldenétek be QB-nak vagy Mccaffrey-t?suh ellen? bencsicset
balintbaba
több mint 1 éve
a meccsnek annyi 1-2 kiállításért most már kifejelhetnék pár szárnyas majmotKöszi 😊
playmaker90
több mint 1 éve
gabor25
5 144
De en torott kezzet meg azt semtudtam. Szoval tud meg ha limitalr t is.Ezt most végképp nem értem. Ha tud játszani, miért nem jött vissza korábban?Az hogy ad egy handoffot, még nem jelenti, hogy tud játszani.
nagylaza, főpohárnok
Niner Empire
több mint 1 éve
Bencsicset küldenétek be QB-nak vagy Mccaffrey-t?
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
playmaker90
215
a meccsnek annyi 1-2 kiállításért most már kifejelhetnék pár szárnyas majmot
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 878
nem vagyok egy haragtartó de Suh-től sajnálnám az újabb SB-t.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Mert legalabb a snapet megfogja. Johnsonhoz kepest mar az is jo.Ezt most végképp nem értem. Ha tud játszani, miért nem jött vissza korábban?Dobni nem tud “csak”
nagylaza, főpohárnok
casaubon
több mint 1 éve
Niner Empire
578
Ezt most végképp nem értem. Ha tud játszani, miért nem jött vissza korábban?Az hogy ad egy handoffot, még nem jelenti, hogy tud játszani.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Sifur
1 118
Ezt most végképp nem értem. Ha tud játszani, miért nem jött vissza korábban?Nem tud, csak átadta a labdát, hátha így nem annyira egyértelmű a futás
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Valakinek blokkolni is kell. 😀Shanny helyében mostantól kevergetném a... Wildcat QB-kat:Trent Williamst kihagytad!
Deebo
McCaffrey
Juice
Kittle
Aiyuk
Juan Jennings
iktriad
balintbaba
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Kamuzik. Kell az allas neki jovore is. Igy van mire fogni.Ezt most végképp nem értem. Ha tud játszani, miért nem jött vissza korábban?Mert nem tud
nagylaza, főpohárnok
dande2
több mint 1 éve
Akkor innentől legyen csak FB dive
több mint 1 éve
casaubon
2 394
Ezt most végképp nem értem. Ha tud játszani, miért nem jött vissza korábban?Dobni nem tud “csak”
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Ezt most végképp nem értem. Ha tud játszani, miért nem jött vissza korábban?Mert nem tud dobni.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Platypus
295
Ezt most végképp nem értem. Ha tud játszani, miért nem jött vissza korábban?Most nyomják tele fájdalomcsillapítóval
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Ezt most végképp nem értem. Ha tud játszani, miért nem jött vissza korábban?Mert nem tud
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Ezt most végképp nem értem. Ha tud játszani, miért nem jött vissza korábban?Valoszinu nem tud csak muszaj
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
most még 100 yardja sincs szóvalHa Hurts jol dobal nem biztos.Minden idok legkonnyebben megnyert SB-ja lehet ez az Eaglesnek...bárki jut be afcből skullfuckolni fogja eaglest
Kipusztul mindenki elottuk😀
yooker
Kúrfürst briareos
Blevi
több mint 1 éve
Na jó ezért a pokolban fogok égni, de mostmár elkezdtem a frisconak szorítani.Minek totál esélytelenek...
Hanni
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Ezt most végképp nem értem. Ha tud játszani, miért nem jött vissza korábban?
több mint 1 éve
Shanny helyében mostantól kevergetném a... Wildcat QB-kat:Trent Williamst kihagytad!
Deebo
McCaffrey
Juice
Kittle
Aiyuk
Juan Jennings
iktriad
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c