Konferenciadöntők
10 hónapja
Dyami WR1 lett a PO-raQuinyanamo Bay-ben Meglorennek nehéz
zacknorb
Don't talk the walk, Walk the talk!
10 hónapja
Jalen Carter is a freak
— The 33rd Team (@The33rdTeamFB) January 26, 2025
🎥: @CoachDanCasey pic.twitter.com/DuNNOfjJ1s https://t.co/YbFcDFNJaL
Poloska vagyok.
10 hónapja
Az az all-time 9-5 ide szerintem egész jól néz ki. De igen a gyépések csak az utolsó 2re tudnak visszaemlékezni, addig ment a memória.Jags meg szimpatikus egy mondatban, az már nagy kópium.Jó a Chargers érzelműek érthetően utálnak minket. Kétszer egy szezonban kikapni egy gyépéstől elég kínos.
Sixo
iktriad
10 hónapja
Így a legveszélyesebb a washington ellen játszani, hogy érződik hogy semmi vesztenivalójuk nincs.Csak hail mary ne legyen...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 hónapja
Nem lesz képesna, mesélj Mester!Ha ebben bízol akkor van számodra egy szomorú híremMilyen ablakba dobta be atyaegRemélem jövőre Williams is képes lesz ilyenekre
csebi
Toto21
csebi
csi77
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
na, mesélj Mester!Ha ebben bízol akkor van számodra egy szomorú híremMilyen ablakba dobta be atyaegRemélem jövőre Williams is képes lesz ilyenekre
csebi
Toto21
csebi
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
10 hónapja
Szeretlek (no homo) 🤪Bakker emiatt a fake punt miatt odaègett a melegszendvicsem is 🥳😀Win - win 😉
dande2
csebi
10 hónapja
Óriási meccs😉Ha az óriás alatt Barkleyra gondolsz, akkor igen.
Palesz76
10 hónapja
Bakker emiatt a fake punt miatt odaègett a melegszendvicsem is 🥳😀Win - win 😉
dande2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
iktriad plsFake-ek és ellensúlyok.Jézusom! Ez hova ment?
nagylaza, főpohárnokHuhh ezt hova?Ez így biztosabb volt, mint 3&6ra megpasszolni.
Tactful Cactus
Sixo
Tactful Cactus
10 hónapja
Ha ebben bízol akkor van számodra egy szomorú híremMilyen ablakba dobta be atyaegRemélem jövőre Williams is képes lesz ilyenekre
csebi
Toto21
10 hónapja
Óriási meccs😉
10 hónapja
Bakker emiatt a fake punt miatt odaègett a melegszendvicsem is 🥳😀
10 hónapja
Meccseken a zászlót nem dobtad így?Milyen ablakba dobta be atyaegmint én gyerekként a szomszédnál
csebi
Löfli
Poloska vagyok.
10 hónapja
Jags meg szimpatikus egy mondatban, az már nagy kópium.Jó a Chargers érzelműek érthetően utálnak minket. Kétszer egy szezonban kikapni egy gyépéstől elég kínos.
Sixo
10 hónapja
Egyik kedvenc részem 😉www.youtube.com/watch?v=xc39s7_Iwo8200 mérföldet utaztak a n.ggerekNehogy már olyan nyerjen, aki nem tud tacklet csinálniJóvan akkor a Kansas nyert jóéjszakát sziasztok. 😃Damu Roland kép már smafu?
Hanni
gamerkr
zacknorb
davemayer
zacknorb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 hónapja
Milyen ablakba dobta be atyaegRemélem jövőre Williams is képes lesz ilyenekre
csebi
10 hónapja
Milyen ablakba dobta be atyaegmint én gyerekként a szomszédnál
csebi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Fake-ek és ellensúlyok.Jézusom! Ez hova ment?
nagylaza, főpohárnokHuhh ezt hova?Ez így biztosabb volt, mint 3&6ra megpasszolni.
Tactful Cactus
Sixo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Amikor bohóckodtak a punt előtt látszott, hogy fake punt lesz.Az egyik gunner gyanakodott is, latszott, hogy az utolso pillanatig vart, mire figyeljen
Greengo
10 hónapja
Milyen ablakba dobta be atyaeg