Konferenciadöntők
több mint 1 éve
Dyami WR1 lett a PO-raQuinyanamo Bay-ben Meglorennek nehéz
zacknorb
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Jalen Carter is a freak
— The 33rd Team (@The33rdTeamFB) January 26, 2025
🎥: @CoachDanCasey pic.twitter.com/DuNNOfjJ1s https://t.co/YbFcDFNJaL
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Az az all-time 9-5 ide szerintem egész jól néz ki. De igen a gyépések csak az utolsó 2re tudnak visszaemlékezni, addig ment a memória.Jags meg szimpatikus egy mondatban, az már nagy kópium.Jó a Chargers érzelműek érthetően utálnak minket. Kétszer egy szezonban kikapni egy gyépéstől elég kínos.
Sixo
iktriad
több mint 1 éve
Így a legveszélyesebb a washington ellen játszani, hogy érződik hogy semmi vesztenivalójuk nincs.Csak hail mary ne legyen...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Nem lesz képesna, mesélj Mester!Ha ebben bízol akkor van számodra egy szomorú híremMilyen ablakba dobta be atyaegRemélem jövőre Williams is képes lesz ilyenekre
csebi
Toto21
csebi
csi77
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
na, mesélj Mester!Ha ebben bízol akkor van számodra egy szomorú híremMilyen ablakba dobta be atyaegRemélem jövőre Williams is képes lesz ilyenekre
csebi
Toto21
csebi
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
Szeretlek (no homo) 🤪Bakker emiatt a fake punt miatt odaègett a melegszendvicsem is 🥳😀Win - win 😉
dande2
csebi
több mint 1 éve
Óriási meccs😉Ha az óriás alatt Barkleyra gondolsz, akkor igen.
Palesz76
több mint 1 éve
Bakker emiatt a fake punt miatt odaègett a melegszendvicsem is 🥳😀Win - win 😉
dande2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
iktriad plsFake-ek és ellensúlyok.Jézusom! Ez hova ment?
nagylaza, főpohárnokHuhh ezt hova?Ez így biztosabb volt, mint 3&6ra megpasszolni.
Tactful Cactus
Sixo
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Ha ebben bízol akkor van számodra egy szomorú híremMilyen ablakba dobta be atyaegRemélem jövőre Williams is képes lesz ilyenekre
csebi
Toto21
több mint 1 éve
Óriási meccs😉
több mint 1 éve
Bakker emiatt a fake punt miatt odaègett a melegszendvicsem is 🥳😀
több mint 1 éve
Meccseken a zászlót nem dobtad így?Milyen ablakba dobta be atyaegmint én gyerekként a szomszédnál
csebi
Löfli
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Jags meg szimpatikus egy mondatban, az már nagy kópium.Jó a Chargers érzelműek érthetően utálnak minket. Kétszer egy szezonban kikapni egy gyépéstől elég kínos.
Sixo
több mint 1 éve
Egyik kedvenc részem 😉www.youtube.com/watch?v=xc39s7_Iwo8200 mérföldet utaztak a n.ggerekNehogy már olyan nyerjen, aki nem tud tacklet csinálniJóvan akkor a Kansas nyert jóéjszakát sziasztok. 😃Damu Roland kép már smafu?
Hanni
gamerkr
zacknorb
davemayer
zacknorb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Milyen ablakba dobta be atyaegRemélem jövőre Williams is képes lesz ilyenekre
csebi
több mint 1 éve
Milyen ablakba dobta be atyaegmint én gyerekként a szomszédnál
csebi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Fake-ek és ellensúlyok.Jézusom! Ez hova ment?
nagylaza, főpohárnokHuhh ezt hova?Ez így biztosabb volt, mint 3&6ra megpasszolni.
Tactful Cactus
Sixo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Dyami WR1 lett a PO-ra
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Amikor bohóckodtak a punt előtt látszott, hogy fake punt lesz.Az egyik gunner gyanakodott is, latszott, hogy az utolso pillanatig vart, mire figyeljen
Greengo
több mint 1 éve
Milyen ablakba dobta be atyaeg