NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
20
9
2:15, ARENA4
Konferenciadöntők
10 hónapja
Mozi+-on éppen a Schwarzi féle kommandó megy.Basszus ha nem olvasom, beírtam volna.
Véletlen lenne?
Gyerünk a Kommandó-Bills döntőre!!
gamerkr
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Gyerünk Washington!válaszok között van egy vicces 😊
Kedves ELGSES drukkereknek küldeném a tweetet:
x.com/draftkings/status/1881836759866359963?s=46&t=3aIOvrqln7-m2yfTbyp-3g
Azt hiszem erre nem sok mindent lehet mondani. Talán annyit h amely csapatnak ilyen polgármestere van, ott ellendrukkerre nincs is szükség. De azért páran itt leszünk a biztonság kedvéért 😉
csebi
x.com/jackdaniels3313/status/1881846991820628285
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
washington messze a legszimpibb nem eagles csapat a divízióban, de amúgy nem értem miért utálnak minket annyian, a chiefst értem, ők legalább sűrűn nyernek.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Gyerünk Washington! Kedves ELGSES drukkereknek küldeném a tweetet:
x.com/draftkings/status/1881836759866359963?s=46&t=3aIOvrqln7-m2yfTbyp-3g
Azt hiszem erre nem sok mindent lehet mondani. Talán annyit h amely csapatnak ilyen polgármestere van, ott ellendrukkerre nincs is szükség. De azért páran itt leszünk a biztonság kedvéért 😉
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Hajrá ződek 🦅🦅🦅
10 hónapja
kint van a möster is, a LEGENDA, muszáj nyerni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Mozi+-on éppen a Schwarzi féle kommandó megy.Véletlen lenne?
Gyerünk a Kommandó-Bills döntőre!!
10 hónapja
nah go washington
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Redskins-Bills SB-t rendeltem, de attól tartok, akkora kuszaság van a világban, hogy összekevernek valamit, és végül Philly-KC-t fogok kapni.Az én favorizált SB-párharcaim, csökkenő sorrendben
nagylaza, főpohárnok
Redskins - Bills
Eagles - Bills
Redskins - Chiefs
Eagles - Chiefs
10 hónapja
Észak-Dakotában ennyire utálták Wentzet, hogy inkább a Patriotsnak szurkoltak?
10 hónapja
Redskins-Bills SB-t rendeltem, de attól tartok, akkora kuszaság van a világban, hogy összekevernek valamit, és végül Philly-KC-t fogok kapni.Az lenne a legszörnyűbb ami történhet...
nagylaza, főpohárnok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
Redskins-Bills SB-t rendeltem, de attól tartok, akkora kuszaság van a világban, hogy összekevernek valamit, és végül Philly-KC-t fogok kapni.
10 hónapja
21 órától, ARENA4

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal