Konferenciadöntők
több mint 1 éve
Mozi+-on éppen a Schwarzi féle kommandó megy.Basszus ha nem olvasom, beírtam volna.
Véletlen lenne?
Gyerünk a Kommandó-Bills döntőre!!
gamerkr
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Gyerünk Washington!válaszok között van egy vicces 😊
Kedves ELGSES drukkereknek küldeném a tweetet:
x.com/draftkings/status/1881836759866359963?s=46&t=3aIOvrqln7-m2yfTbyp-3g
Azt hiszem erre nem sok mindent lehet mondani. Talán annyit h amely csapatnak ilyen polgármestere van, ott ellendrukkerre nincs is szükség. De azért páran itt leszünk a biztonság kedvéért 😉
csebi
x.com/jackdaniels3313/status/1881846991820628285
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
washington messze a legszimpibb nem eagles csapat a divízióban, de amúgy nem értem miért utálnak minket annyian, a chiefst értem, ők legalább sűrűn nyernek.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Gyerünk Washington! Kedves ELGSES drukkereknek küldeném a tweetet:
x.com/draftkings/status/1881836759866359963?s=46&t=3aIOvrqln7-m2yfTbyp-3g
Azt hiszem erre nem sok mindent lehet mondani. Talán annyit h amely csapatnak ilyen polgármestere van, ott ellendrukkerre nincs is szükség. De azért páran itt leszünk a biztonság kedvéért 😉
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Hajrá ződek 🦅🦅🦅
több mint 1 éve
kint van a möster is, a LEGENDA, muszáj nyerni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Mozi+-on éppen a Schwarzi féle kommandó megy.Véletlen lenne?
Gyerünk a Kommandó-Bills döntőre!!
több mint 1 éve
nah go washington
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Redskins-Bills SB-t rendeltem, de attól tartok, akkora kuszaság van a világban, hogy összekevernek valamit, és végül Philly-KC-t fogok kapni.Az én favorizált SB-párharcaim, csökkenő sorrendben
nagylaza, főpohárnok
Redskins - Bills
Eagles - Bills
Redskins - Chiefs
Eagles - Chiefs
több mint 1 éve
Észak-Dakotában ennyire utálták Wentzet, hogy inkább a Patriotsnak szurkoltak?
több mint 1 éve
Redskins-Bills SB-t rendeltem, de attól tartok, akkora kuszaság van a világban, hogy összekevernek valamit, és végül Philly-KC-t fogok kapni.Az lenne a legszörnyűbb ami történhet...
nagylaza, főpohárnok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Redskins-Bills SB-t rendeltem, de attól tartok, akkora kuszaság van a világban, hogy összekevernek valamit, és végül Philly-KC-t fogok kapni.
több mint 1 éve
21 órától, ARENA4

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal