Konferenciadöntők
10 hónapja
Széééép és tökös hívás.Szó szerint ezt akartam írni.
iktriad
10 hónapja
Lement 4 perc és nincs bírói tévedés, ez nem az AFC
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Tökéletes nev rá a Kazinczy 😀Aki most szakértett a beharangozóban. Nevekben gyenge vagyok...Kire gondolsz?Kerekisti, Kovácssanyi. Aztakurva egy főcsoportdöntőre...Hát jobb, mint a szemüveges nyelvújító. Itthon azon szoktunk röhögni mekkora ordas baromságokat tud mondani. Accony csak Kazinczynak hívja...
Inkább keresek streamet
braxa88
Lacanova
braxa88
Lacanova
10 hónapja
Széééép és tökös hívás.
10 hónapja
Kevesen vallják Felcsútot az otthonuknak.aszondod lesz még felcsúton SB?Hát igen, mindenki szeretné ha az otthonában is játszanának meccseket.NFL RijádNFL MáltaIlyen hidegben minek fociznak, nemhogy megvárnák amíg felmelegedik.Vagy NFL Qatar!
Sixo
csebi
Sixo
Kampman
Sixo
Negritis, a vajda
10 hónapja
Egyszer már felvetettem, hogy nb1-es HOF meccseket kéne ott játszani szezon elejénaszondod lesz még felcsúton SB?Hát igen, mindenki szeretné ha az otthonában is játszanának meccseket.NFL RijádNFL MáltaIlyen hidegben minek fociznak, nemhogy megvárnák amíg felmelegedik.Vagy NFL Qatar!
Sixo
csebi
Sixo
Kampman
Sixo
Negritis, a vajda
10 hónapja
Az nem, de foci vb igenaszondod lesz még felcsúton SB?Hát igen, mindenki szeretné ha az otthonában is játszanának meccseket.NFL RijádNFL MáltaIlyen hidegben minek fociznak, nemhogy megvárnák amíg felmelegedik.Vagy NFL Qatar!
Sixo
csebi
Sixo
Kampman
Sixo
Negritis, a vajda
10 hónapja
aszondod lesz még felcsúton SB?Hát igen, mindenki szeretné ha az otthonában is játszanának meccseket.NFL RijádNFL MáltaIlyen hidegben minek fociznak, nemhogy megvárnák amíg felmelegedik.Vagy NFL Qatar!
Sixo
csebi
Sixo
Kampman
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Hát igen, mindenki szeretné ha az otthonában is játszanának meccseket.NFL RijádNFL MáltaIlyen hidegben minek fociznak, nemhogy megvárnák amíg felmelegedik.Vagy NFL Qatar!
Sixo
csebi
Sixo
Kampman
10 hónapja
Aki most szakértett a beharangozóban. Nevekben gyenge vagyok...Kire gondolsz?Kerekisti, Kovácssanyi. Aztakurva egy főcsoportdöntőre...Hát jobb, mint a szemüveges nyelvújító. Itthon azon szoktunk röhögni mekkora ordas baromságokat tud mondani. Accony csak Kazinczynak hívja...
Inkább keresek streamet
braxa88
Lacanova
braxa88
10 hónapja
Azt hittem már minden wash rb inaktív
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Jah nőverem is ezt mondta, hogy olyan hideg van most Tampában, 22 fok ... én meg lapátolom a havat.Itt is hideg van most. Fáztam a játszótéren ma a giants hoodiebanNFL MáltaIlyen hidegben minek fociznak, nemhogy megvárnák amíg felmelegedik.Vagy NFL Qatar!
Sixo
csebi
Sixo
csebi
10 hónapja
azért itt illett volna megállítani a támadást 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Zaccheus mit melózott ezért a 1st downért.
10 hónapja
ki?Kerekisti, Kovácssanyi. Aztakurva egy főcsoportdöntőre...Hát jobb, mint a szemüveges nyelvújító. Itthon azon szoktunk röhögni mekkora ordas baromságokat tud mondani. Accony csak Kazinczynak hívja...
Inkább keresek streamet
braxa88
Lacanova
10 hónapja
Mennyire üresen volt
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Nem valami előnyös fotó.Ilyen hidegben minek fociznak, nemhogy megvárnák amíg felmelegedik.Vagy kölcsönkérik Erin szörmekabátját.
Sixo
iktriad
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Nevetséges védekezés
10 hónapja
Kire gondolsz?Kerekisti, Kovácssanyi. Aztakurva egy főcsoportdöntőre...Hát jobb, mint a szemüveges nyelvújító. Itthon azon szoktunk röhögni mekkora ordas baromságokat tud mondani. Accony csak Kazinczynak hívja...
Inkább keresek streamet
braxa88
Lacanova
10 hónapja
NFL RijádNFL MáltaIlyen hidegben minek fociznak, nemhogy megvárnák amíg felmelegedik.Vagy NFL Qatar!
Sixo
csebi
Sixo
10 hónapja
Itt is hideg van most. Fáztam a játszótéren ma a giants hoodiebanNFL MáltaIlyen hidegben minek fociznak, nemhogy megvárnák amíg felmelegedik.Vagy NFL Qatar!
Sixo
csebi
Sixo
10 hónapja
Nyerjen amúgy a kommandó, DE NE UNDORÍTÓ BE NEM DOBOTT FALSE START MIATT!
Poloska vagyok.
10 hónapja
Ilyen hidegben minek fociznak, nemhogy megvárnák amíg felmelegedik.Vagy kölcsönkérik Erin szörmekabátját.
Sixo
10 hónapja
Kerekisti, Kovácssanyi. Aztakurva egy főcsoportdöntőre...Hát jobb, mint a szemüveges nyelvújító. Itthon azon szoktunk röhögni mekkora ordas baromságokat tud mondani. Accony csak Kazinczynak hívja...
Inkább keresek streamet
braxa88