Konferenciadöntők
több mint 1 éve
Széééép és tökös hívás.Szó szerint ezt akartam írni.
iktriad
több mint 1 éve
Lement 4 perc és nincs bírói tévedés, ez nem az AFC
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Tökéletes nev rá a Kazinczy 😀Aki most szakértett a beharangozóban. Nevekben gyenge vagyok...Kire gondolsz?Kerekisti, Kovácssanyi. Aztakurva egy főcsoportdöntőre...Hát jobb, mint a szemüveges nyelvújító. Itthon azon szoktunk röhögni mekkora ordas baromságokat tud mondani. Accony csak Kazinczynak hívja...
Inkább keresek streamet
braxa88
Lacanova
braxa88
Lacanova
több mint 1 éve
Széééép és tökös hívás.
több mint 1 éve
Kevesen vallják Felcsútot az otthonuknak.aszondod lesz még felcsúton SB?Hát igen, mindenki szeretné ha az otthonában is játszanának meccseket.NFL RijádNFL MáltaIlyen hidegben minek fociznak, nemhogy megvárnák amíg felmelegedik.Vagy NFL Qatar!
Sixo
csebi
Sixo
Kampman
Sixo
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Egyszer már felvetettem, hogy nb1-es HOF meccseket kéne ott játszani szezon elejénaszondod lesz még felcsúton SB?Hát igen, mindenki szeretné ha az otthonában is játszanának meccseket.NFL RijádNFL MáltaIlyen hidegben minek fociznak, nemhogy megvárnák amíg felmelegedik.Vagy NFL Qatar!
Sixo
csebi
Sixo
Kampman
Sixo
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Az nem, de foci vb igenaszondod lesz még felcsúton SB?Hát igen, mindenki szeretné ha az otthonában is játszanának meccseket.NFL RijádNFL MáltaIlyen hidegben minek fociznak, nemhogy megvárnák amíg felmelegedik.Vagy NFL Qatar!
Sixo
csebi
Sixo
Kampman
Sixo
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
aszondod lesz még felcsúton SB?Hát igen, mindenki szeretné ha az otthonában is játszanának meccseket.NFL RijádNFL MáltaIlyen hidegben minek fociznak, nemhogy megvárnák amíg felmelegedik.Vagy NFL Qatar!
Sixo
csebi
Sixo
Kampman
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Hát igen, mindenki szeretné ha az otthonában is játszanának meccseket.NFL RijádNFL MáltaIlyen hidegben minek fociznak, nemhogy megvárnák amíg felmelegedik.Vagy NFL Qatar!
Sixo
csebi
Sixo
Kampman
több mint 1 éve
Aki most szakértett a beharangozóban. Nevekben gyenge vagyok...Kire gondolsz?Kerekisti, Kovácssanyi. Aztakurva egy főcsoportdöntőre...Hát jobb, mint a szemüveges nyelvújító. Itthon azon szoktunk röhögni mekkora ordas baromságokat tud mondani. Accony csak Kazinczynak hívja...
Inkább keresek streamet
braxa88
Lacanova
braxa88
több mint 1 éve
Azt hittem már minden wash rb inaktív
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Jah nőverem is ezt mondta, hogy olyan hideg van most Tampában, 22 fok ... én meg lapátolom a havat.Itt is hideg van most. Fáztam a játszótéren ma a giants hoodiebanNFL MáltaIlyen hidegben minek fociznak, nemhogy megvárnák amíg felmelegedik.Vagy NFL Qatar!
Sixo
csebi
Sixo
csebi
több mint 1 éve
azért itt illett volna megállítani a támadást 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Zaccheus mit melózott ezért a 1st downért.
több mint 1 éve
ki?Kerekisti, Kovácssanyi. Aztakurva egy főcsoportdöntőre...Hát jobb, mint a szemüveges nyelvújító. Itthon azon szoktunk röhögni mekkora ordas baromságokat tud mondani. Accony csak Kazinczynak hívja...
Inkább keresek streamet
braxa88
Lacanova
több mint 1 éve
Mennyire üresen volt
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Nem valami előnyös fotó.Ilyen hidegben minek fociznak, nemhogy megvárnák amíg felmelegedik.Vagy kölcsönkérik Erin szörmekabátját.
Sixo
iktriad
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Nevetséges védekezés
több mint 1 éve
Kire gondolsz?Kerekisti, Kovácssanyi. Aztakurva egy főcsoportdöntőre...Hát jobb, mint a szemüveges nyelvújító. Itthon azon szoktunk röhögni mekkora ordas baromságokat tud mondani. Accony csak Kazinczynak hívja...
Inkább keresek streamet
braxa88
Lacanova
több mint 1 éve
NFL RijádNFL MáltaIlyen hidegben minek fociznak, nemhogy megvárnák amíg felmelegedik.Vagy NFL Qatar!
Sixo
csebi
Sixo
több mint 1 éve
Itt is hideg van most. Fáztam a játszótéren ma a giants hoodiebanNFL MáltaIlyen hidegben minek fociznak, nemhogy megvárnák amíg felmelegedik.Vagy NFL Qatar!
Sixo
csebi
Sixo
több mint 1 éve
Nyerjen amúgy a kommandó, DE NE UNDORÍTÓ BE NEM DOBOTT FALSE START MIATT!
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ilyen hidegben minek fociznak, nemhogy megvárnák amíg felmelegedik.Vagy kölcsönkérik Erin szörmekabátját.
Sixo
több mint 1 éve
Kerekisti, Kovácssanyi. Aztakurva egy főcsoportdöntőre...Hát jobb, mint a szemüveges nyelvújító. Itthon azon szoktunk röhögni mekkora ordas baromságokat tud mondani. Accony csak Kazinczynak hívja...
Inkább keresek streamet
braxa88