NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
20
9
2:15, ARENA4
Konferenciadöntők
10 hónapja
Edzők közti különbség dönt
10 hónapja
De én nem oda írtam 😊Na, megint lesz nagy sértődés a Chargers fórumban.Az a Chargers, többet ennél nem is kell írnom. A Bills meg a büdös életbe nem fog SB-t játszani, ha nem tudnak túllépni a saját félelmükön.Broncos is okozhatna meglepetést jövőre, mondjuk egy csoportgyőzelemmel.Legyen úgy. Bár a Bolts is jön fel
shagi0206
Assurbanapli
shagi0206
Assurbanapli
10 hónapja
Egyebkent Cook kapott labdat ebben a drive-ban? Ha mar o volt a legjobbjuk a meccsen?Ez a minősíthetetlen ebben
casaubon
Tepper takarodj!
10 hónapja
Itt a vege
10 hónapja
Majd Payton gondoskodik róla, hogy ne így legyen.lesz visszaesés, de sztem nem fog behorpadniBroncos is okozhatna meglepetést jövőre, mondjuk egy csoportgyőzelemmel.Én mondjuk Nixtől várok egy Mac Jones féle visszaesést
shagi0206
Wester
Negritis, a vajda
10 hónapja
Na, megint lesz nagy sértődés a Chargers fórumban.Az a Chargers, többet ennél nem is kell írnom. A Bills meg a büdös életbe nem fog SB-t játszani, ha nem tudnak túllépni a saját félelmükön.Broncos is okozhatna meglepetést jövőre, mondjuk egy csoportgyőzelemmel.Legyen úgy. Bár a Bolts is jön fel
shagi0206
Assurbanapli
shagi0206
10 hónapja
lesz visszaesés, de sztem nem fog behorpadniBroncos is okozhatna meglepetést jövőre, mondjuk egy csoportgyőzelemmel.Én mondjuk Nixtől várok egy Mac Jones féle visszaesést
shagi0206
Wester
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Egyebkent Cook kapott labdat ebben a drive-ban? Ha mar o volt a legjobbjuk a meccsen?
10 hónapja
Komolytalan.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
Ugy tunikSpangli elküld majd ilyenkor mindenkit blitzre, kb ennyit kellene tudniŐk ezt Nem tudták
ozibozi
ozibozi
10 hónapja
Az a Chargers, többet ennél nem is kell írnom. A Bills meg a büdös életbe nem fog SB-t játszani, ha nem tudnak túllépni a saját félelmükön.Broncos is okozhatna meglepetést jövőre, mondjuk egy csoportgyőzelemmel.Legyen úgy. Bár a Bolts is jön fel
shagi0206
Assurbanapli
10 hónapja
Spangli elküld majd ilyenkor mindenkit blitzre, kb ennyit kellene tudniŐk ezt Nem tudták
ozibozi
10 hónapja
Kincaid b+
10 hónapja
Broncos is okozhatna meglepetést jövőre, mondjuk egy csoportgyőzelemmel.Én mondjuk Nixtől várok egy Mac Jones féle visszaesést
shagi0206
Lesz ez még így se!
10 hónapja
Spangli elküld majd ilyenkor mindenkit blitzre, kb ennyit kellene tudnihát ja
ozibozi
10 hónapja
Hat ez azDe nem 3&10 reIstenem egy screenAmi teljesen jo hivas lett volna elsore vagy masodikra…
KeyG
casaubon
KeyG
10 hónapja
Broncos is okozhatna meglepetést jövőre, mondjuk egy csoportgyőzelemmel.Legyen úgy. Bár a Bolts is jön fel
shagi0206
10 hónapja
De nem 3&10 reIstenem egy screenAmi teljesen jo hivas lett volna elsore vagy masodikra…
KeyG
casaubon
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Broncos is okozhatna meglepetést jövőre, mondjuk egy csoportgyőzelemmel.mi lepődnénk meg legjobban 😊
shagi0206
10 hónapja
4&szezon jon
10 hónapja
Istenem egy screenAmi teljesen jo hivas lett volna elsore vagy masodikra…
KeyG
10 hónapja
Broncos is okozhatna meglepetést jövőre, mondjuk egy csoportgyőzelemmel.
10 hónapja
Hát nálam Brady nem jó OC
We are just the Ravens!
10 hónapja
Istenem egy screen
We are just the Ravens!