NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
20
9
2:15, ARENA4
Konferenciadöntők
10 hónapja
van iott minden
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Superman!
10 hónapja
Na, ez nem tush push volt, hanem kenguruzás, sikerült is 😊
10 hónapja
3 tush pushból 0 siker. Remélem ebből leszűrték, hogy nem kell tovább erőltetni.a liga leszűrte hogy nem kell szabályt módosítani
shagi0206
10 hónapja
3 tush pushból 0 siker. Remélem ebből leszűrték, hogy nem kell tovább erőltetni.Fél perccel előttem jársz.
shagi0206
10 hónapja
3 tush pushból 0 siker. Remélem ebből leszűrték, hogy nem kell tovább erőltetni.
10 hónapja
MajdnemAzon kapom magam, kezdem elhinni, hogy nyerhet a Bills.Ilyenkor szokott jonni vmi ordas TO! Bar hatha a black magic veget er ma
nagylaza, főpohárnok
Tdog
10 hónapja
A liga lehet enged a szurkolóknak, mert ugye leginkább az ilyen kis mémeken/szavazásokon Bills-Eaglest akarnak látni. Gyanúsan sok a zászló a Chiefsre.Nyugtával dicsérni a napot!
shagi0206
10 hónapja
A liga lehet enged a szurkolóknak, mert ugye leginkább az ilyen kis mémeken/szavazásokon Bills-Eaglest akarnak látni. Gyanúsan sok a zászló a Chiefsre.
10 hónapja
Donald odaszólt félidőben, hogy a bírók kezdjenek a Chiefsre is zászlókat dobni
Tepper takarodj!
10 hónapja
Azon kapom magam, kezdem elhinni, hogy nyerhet a Bills.Ilyenkor szokott jonni vmi ordas TO! Bar hatha a black magic veget er ma
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Azon kapom magam, kezdem elhinni, hogy nyerhet a Bills.
10 hónapja
Lefele magyarázott a bírónakallen is szokott
KeyG
10 hónapja
Csodalom hogy Taylort meg nem mutattak a kozvetitesben. Vagy lemaradtam.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
Gondolom mert ő is védelmi beállítottságú főedző és volt mikor ő hívta a playeket is, de úgy tudom már nemAzt nem tudom, csak a Bills forumokon mindig ot szidjak, ha a vedelemmel gondok vannakén úgy tudom, nem ő a play caller amúgy nem?Irom megegyszer: a vedelem az o terulete, az elso felidoben ugy mentek at rajtuk, ahogy akartak.Azt hiszem, ha igy megy tovabb, akkor ez utan a meccs utan megint felerosodnek a hangok, hogy McDermottnak mennie kell. Az igazan fontos meccsen megint osszeomlas.Te melyik meccset nézed?
casaubon
Jakehomer
casaubon
Tarsi
casaubon
10 hónapja
Johnsontol kernek 3 yardot! Aztan go bills
10 hónapja
Lefele magyarázott a bírónak
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Lassan jönni kellene a zászlóknak is.Jött, csak nem oda, ahová vártuk 😊
ozibozi
10 hónapja
ez asylum volt nem hálivúd
10 hónapja
Lassan jönni kellene a zászlóknak is.
10 hónapja
Azt nem tudom, csak a Bills forumokon mindig ot szidjak, ha a vedelemmel gondok vannakén úgy tudom, nem ő a play caller amúgy nem?Irom megegyszer: a vedelem az o terulete, az elso felidoben ugy mentek at rajtuk, ahogy akartak.Azt hiszem, ha igy megy tovabb, akkor ez utan a meccs utan megint felerosodnek a hangok, hogy McDermottnak mennie kell. Az igazan fontos meccsen megint osszeomlas.Te melyik meccset nézed?
casaubon
Jakehomer
casaubon
Tarsi
10 hónapja
Mutatták már ma a királykisasszonyt a lelátón? Nekem nem rémlik, de persze lehet hogy pont jókor nem néztem oda 😊Volt már, de fájdalmasan ritkán és keveset.
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Ok, akkor rúgják kiIrom megegyszer: a vedelem az o terulete, az elso felidoben ugy mentek at rajtuk, ahogy akartak.Azt hiszem, ha igy megy tovabb, akkor ez utan a meccs utan megint felerosodnek a hangok, hogy McDermottnak mennie kell. Az igazan fontos meccsen megint osszeomlas.Te melyik meccset nézed?
casaubon
Jakehomer
casaubon
Tepper takarodj!
10 hónapja
Mutatták már ma a királykisasszonyt a lelátón? Nekem nem rémlik, de persze lehet hogy pont jókor nem néztem oda 😊Volt már, de fájdalmasan ritkán és keveset.
shagi0206
10 hónapja
Mutatták már ma a királykisasszonyt a lelátón? Nekem nem rémlik, de persze lehet hogy pont jókor nem néztem oda 😊mutatták
shagi0206