Konferenciadöntők
több mint 1 éve
Szép páncsolás volt
több mint 1 éve
Fél 1 ig mivel üssük el az időt?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
ezt a mákot gec
petey
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=xc39s7_Iwo8200 mérföldet utaztak a n.ggerekNehogy már olyan nyerjen, aki nem tud tacklet csinálniJóvan akkor a Kansas nyert jóéjszakát sziasztok. 😃Damu Roland kép már smafu?
Hanni
gamerkr
zacknorb
davemayer
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Tudtam h chokeolni fognak miutan kivertek a Lionst. Jellemző.
több mint 1 éve
Ez elég hamar eldőlhet így.
több mint 1 éve
Oops
több mint 1 éve
Nálunk már megvolt neki ezegy ligabottom OL mellett is kíváncsi lennék, akik nem nyitnak ekkora lukakatGiants fanok mit érezhetnek az éven?!Nálunk is tette a dolgát,de ott csak annyit tudott. A filinél szàrnyal
KeyG
Palesz76
petey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Bazmeg.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
😀😀😀 Beszopták rendesen.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
200 mérföldet utaztak a n.ggerekNehogy már olyan nyerjen, aki nem tud tacklet csinálniJóvan akkor a Kansas nyert jóéjszakát sziasztok. 😃Damu Roland kép már smafu?
Hanni
gamerkr
zacknorb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Hülye kérdés, de van itt vki, aki a sasoknak drukkol a phily fanokon kívül?bratyeszom, mert én meg cserében visszaszurkolok neki a chiefs meccsen 😊
Tapsi Hapsi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Dehogynem. Én legalábbis ígérem, hogy senkinek nem fogom elmondani.Most már nem titok. 😀Hülye kérdés, de van itt vki, aki a sasoknak drukkol a phily fanokon kívül?én, de csak titokban
Tapsi Hapsi
Löfli
iktriad
több mint 1 éve
múlt héten beírtam, hogy Lions-nak drukkolok, most meg ez. Inkább nem szólok többet 😀Nem latom mikent nyer ma az Eagles. Nem tudjak Daniels fogni!Padawan?
Toto21
Sixo
több mint 1 éve
Ha negyedenként csak 20 másodpercet lesz a labda a Sasoknál akkor akár még nyerhet is a Kommandó
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
egy ligabottom OL mellett is kíváncsi lennék, akik nem nyitnak ekkora lukakatGiants fanok mit érezhetnek az éven?!Nálunk is tette a dolgát,de ott csak annyit tudott. A filinél szàrnyal
KeyG
Palesz76
több mint 1 éve
Miért ezeket a majmokat kell nézni a stúdióban? Tököm se kíváncsi rájukEnnél már csak az a szerencsétlen fogalmatlan csaj műsorvezető volt kellemetlenebb...
warr_b
több mint 1 éve
Mond egy csapatot akiknek nem szurkolsz. Nah látod.Hülye kérdés, de van itt vki, aki a sasoknak drukkol a phily fanokon kívül?én, de csak titokban
Tapsi Hapsi
Löfli
több mint 1 éve
Most már nem titok. 😀Hülye kérdés, de van itt vki, aki a sasoknak drukkol a phily fanokon kívül?én, de csak titokban
Tapsi Hapsi
Löfli