Konferenciadöntők
10 hónapja
Szép páncsolás volt
10 hónapja
Fél 1 ig mivel üssük el az időt?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
ezt a mákot gec
petey
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
www.youtube.com/watch?v=xc39s7_Iwo8200 mérföldet utaztak a n.ggerekNehogy már olyan nyerjen, aki nem tud tacklet csinálniJóvan akkor a Kansas nyert jóéjszakát sziasztok. 😃Damu Roland kép már smafu?
Hanni
gamerkr
zacknorb
davemayer
Poloska vagyok.
10 hónapja
Tudtam h chokeolni fognak miutan kivertek a Lionst. Jellemző.
10 hónapja
Ez elég hamar eldőlhet így.
10 hónapja
Oops
10 hónapja
Nálunk már megvolt neki ezegy ligabottom OL mellett is kíváncsi lennék, akik nem nyitnak ekkora lukakatGiants fanok mit érezhetnek az éven?!Nálunk is tette a dolgát,de ott csak annyit tudott. A filinél szàrnyal
KeyG
Palesz76
petey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Bazmeg.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
😀😀😀 Beszopták rendesen.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
200 mérföldet utaztak a n.ggerekNehogy már olyan nyerjen, aki nem tud tacklet csinálniJóvan akkor a Kansas nyert jóéjszakát sziasztok. 😃Damu Roland kép már smafu?
Hanni
gamerkr
zacknorb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 hónapja
Hülye kérdés, de van itt vki, aki a sasoknak drukkol a phily fanokon kívül?bratyeszom, mert én meg cserében visszaszurkolok neki a chiefs meccsen 😊
Tapsi Hapsi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Dehogynem. Én legalábbis ígérem, hogy senkinek nem fogom elmondani.Most már nem titok. 😀Hülye kérdés, de van itt vki, aki a sasoknak drukkol a phily fanokon kívül?én, de csak titokban
Tapsi Hapsi
Löfli
iktriad
10 hónapja
múlt héten beírtam, hogy Lions-nak drukkolok, most meg ez. Inkább nem szólok többet 😀Nem latom mikent nyer ma az Eagles. Nem tudjak Daniels fogni!Padawan?
Toto21
Sixo
10 hónapja
Ha negyedenként csak 20 másodpercet lesz a labda a Sasoknál akkor akár még nyerhet is a Kommandó
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
egy ligabottom OL mellett is kíváncsi lennék, akik nem nyitnak ekkora lukakatGiants fanok mit érezhetnek az éven?!Nálunk is tette a dolgát,de ott csak annyit tudott. A filinél szàrnyal
KeyG
Palesz76
10 hónapja
Miért ezeket a majmokat kell nézni a stúdióban? Tököm se kíváncsi rájukEnnél már csak az a szerencsétlen fogalmatlan csaj műsorvezető volt kellemetlenebb...
warr_b
10 hónapja
Mond egy csapatot akiknek nem szurkolsz. Nah látod.Hülye kérdés, de van itt vki, aki a sasoknak drukkol a phily fanokon kívül?én, de csak titokban
Tapsi Hapsi
Löfli
10 hónapja
Most már nem titok. 😀Hülye kérdés, de van itt vki, aki a sasoknak drukkol a phily fanokon kívül?én, de csak titokban
Tapsi Hapsi
Löfli