NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 676
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
több mint 2 éve
Tdog
653
Meccs van!!
több mint 2 éve
Átköltöztek vagy ingáznak?A Raiders szurkolókat kérdezném, hogy milyen az oaklandi viszonya ma a csapatnak? Hogy viszonyulnak ott a vegasi csapathoz. Hihetetlen konzervatív lett a szurkolás az ottani megszokott vadvilág helyett. Az a rengeteg “nemnormális” fellépőjelmez, nekem valahogy ellenfélként is hiányzik.. nem vagyok képben ezzel, biztos volt téma vakahol, de a meccs nem aok izgalmat tartogat eddig..Csomó oaklandi arc kint van pl most is.
Zalán
Amadeus
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
xrace77
4 515
Bántóan sima drive volt.
több mint 2 éve
Surda
3 297
Naa
több mint 2 éve
itt a brainfart drive a D-től
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
xrace77
4 515
Ez majdnem fumble.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 897
A Raiders szurkolókat kérdezném, hogy milyen az oaklandi viszonya ma a csapatnak? Hogy viszonyulnak ott a vegasi csapathoz. Hihetetlen konzervatív lett a szurkolás az ottani megszokott vadvilág helyett. Az a rengeteg “nemnormális” fellépőjelmez, nekem valahogy ellenfélként is hiányzik.. nem vagyok képben ezzel, biztos volt téma vakahol, de a meccs nem aok izgalmat tartogat eddig..Csomó oaklandi arc kint van pl most is.
Zalán
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
xrace77
4 515
A fejlődés megkérdőjelezhetetlen. #Broncos points off takeaways
— Ryan O'Halloran (@ryanohalloran) December 26, 2021
First 10 games -- 18
Last five games (including today) -- 38
több mint 2 éve
Én mondjuk kurvára felnevettem.. 😅És az a meccs hogy jön ide? Egyébként ott is kifejtettem hogy világi szarok vagyunk és nem érdemlünk PO-t .. Valaki nagyon érzékeny...Texans után, de vicces vagy 😃Ezt az ócska konzervatív játékot.. égetjük az órát a fg ért. Csodás. Mist gondolom egy td még összejön harminchét mp alatt.Összejött 😀
Zalán
Petila
Surda
Petila
több mint 2 éve
Petila
686
És az a meccs hogy jön ide? Egyébként ott is kifejtettem hogy világi szarok vagyunk és nem érdemlünk PO-t .. Valaki nagyon érzékeny...Texans után, de vicces vagy 😃Ezt az ócska konzervatív játékot.. égetjük az órát a fg ért. Csodás. Mist gondolom egy td még összejön harminchét mp alatt.Összejött 😀
Zalán
Petila
Surda
több mint 2 éve
Várom a hasonló kommenteket, mint mikor "college edzőről" pletykálnakRaiders Expected To Interview Buccaneers DC Todd Bowles For HC Vacancy https://t.co/bRL4RdiNDk #Raiders pic.twitter.com/xsnmmcwLh7
— NFLTradeRumors.co (@nfltrade_rumors) December 26, 2021
empty taxi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
A Raiders szurkolókat kérdezném, hogy milyen az oaklandi viszonya ma a csapatnak? Hogy viszonyulnak ott a vegasi csapathoz. Hihetetlen konzervatív lett a szurkolás az ottani megszokott vadvilág helyett. Az a rengeteg “nemnormális” fellépőjelmez, nekem valahogy ellenfélként is hiányzik.. nem vagyok képben ezzel, biztos volt téma vakahol, de a meccs nem aok izgalmat tartogat eddig..
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 897
Ennél rosszabb nem lehet.Raiders Expected To Interview Buccaneers DC Todd Bowles For HC Vacancy https://t.co/bRL4RdiNDk #Raiders pic.twitter.com/xsnmmcwLh7
empty taxi
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 897
Meg is érdemeljük. Kibaszott ostoba csapat vagyunk. Amióta elment Gruden gyakorlatilag nincs offensive playcall.
több mint 2 éve
Raiders Expected To Interview Buccaneers DC Todd Bowles For HC Vacancy https://t.co/bRL4RdiNDk #Raiders pic.twitter.com/xsnmmcwLh7
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Surda
3 297
Texans után, de vicces vagy 😃Ezt az ócska konzervatív játékot.. égetjük az órát a fg ért. Csodás. Mist gondolom egy td még összejön harminchét mp alatt.Összejött 😀
Zalán
Petila
több mint 2 éve
Chubbnak nem tett rosszat von távozása..
több mint 2 éve
Ilyen INT-et én is fogtam fórum focin 😊
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Petila
686
Ezt az ócska konzervatív játékot.. égetjük az órát a fg ért. Csodás. Mist gondolom egy td még összejön harminchét mp alatt.Összejött 😀
Zalán
több mint 2 éve
Miért nem térdeltek? Ők kezdik a 2. félidőt, nem?mer nem fangio az edző 😀
#JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Két ilyen retardált turnovert back to back ritkán látni. Jó azért látni, hogy az értelmetlen statpadding megbűnhődik, simán ki kellett volna ezt Carrnak térdelnie
Tepper takarodj!
több mint 2 éve
- JC6
6 951
Miért nem térdeltek? Ők kezdik a 2. félidőt, nem?
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 897
Hogy lehet ilyen ostoba geci?