Los Angeles Chargers - Indianapolis Colts
10 hónapja
Sok sikert a Chargersnek a folytatasban, jo meccs volt. Es serulesmentes tovabbi heteket mindket csapatnak.
10 hónapja
Mar a portas jon be a Chargershez a falba.A Chargers fal már így is Herbert volt egyedül.
Stez
Nagyon örülök Jones feljavulásának, de Herbertért a fél franchise-t odaadnám. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
10 hónapja
nehogy lassan az ice elvigye a munkacsaló lusta mexikói puntert
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
10 hónapja
Steichennek vannnak tökei. Én futottam volna és elpuntolom. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
10 hónapja
Megbasztunk mindenkit, a noket ketszer is.
10 hónapja
Akartam mondani, hogy ha benyalunk egy 4&27-et, akkor azonnal mondjon is le mindenki. 🤣De ez egyaltalan nem volt veszelyes. Es az egesz drive-ban clutch volt a vedelem, legalabb hatszor villantak, sackekkel, stopokkal, szepen ment kozben az ora.
10 hónapja
Grat jó meccs volt a 2. félidő kár hogy az elsőre nem jöttünk ki
10 hónapja
Most tennék tétet arra, hogy megcsinálják a 4. et 😊

10 hónapja
Vagy tdt se engedunk most es nincs mirol beszelni.Azaz. Kiesett a fél védelmünk a második félidőre és levegőt se kaptunk a végén már.Ez a meccs emlékeztet egy öt-hat évvel ezelőtti Ravens elleni meccsre, amin uigyanígy 3 possession különbséggel vezettünk, és Lamarréknak 3 TD plusz 2 két pontos kellett, és megcsinálták. Akkor sem tudtunk semmit sem tenni védelem oldalon.Esos meccs, carson wentz-zel…
peterk2005 udvari bolond
Bence94
Itt vagy le kéne járatni tudni ez után az órát, vagy elvinni field goal-ig és berúgni.
peterk2005 udvari bolond
10 hónapja
Azaz. Kiesett a fél védelmünk a második félidőre és levegőt se kaptunk a végén már.Ez a meccs emlékeztet egy öt-hat évvel ezelőtti Ravens elleni meccsre, amin uigyanígy 3 possession különbséggel vezettünk, és Lamarréknak 3 TD plusz 2 két pontos kellett, és megcsinálták. Akkor sem tudtunk semmit sem tenni védelem oldalon.Esos meccs, carson wentz-zel…
peterk2005 udvari bolond
Bence94
Itt vagy le kéne járatni tudni ez után az órát, vagy elvinni field goal-ig és berúgni.

10 hónapja
Az O tenyleg top iden, akarki, akarmit is mond.. nem tudom, hogy ki fog tudni megallitani minket iden…
10 hónapja
Becton gatya újfent
10 hónapja
Mar a portas jon be a Chargershez a falba.
10 hónapja
4 perc sem fog maradni, 3 korul.. az offense top iden, ma is, igazabol nem is adhatjuk vissza mar a labdat.itt csak akkor lesz probléma, ha valaki fontos lesérül. csináljanak 6 perc alatt td-t, leszarom. azzal sem lesznek beljebb, ha feljönnek egy possesionre és marad kevesebb, mint 5 perc az órán. csak ne legyen chunk play, a dink&dunk szarjukkal azt csinálnak amit akarnakPontot kell csinalnunk a kovetkezo tamadasbol, akkor nem lehet problema.elképesztő úgy colts meccset nézni, hogy végig kb 50es a pulzusom és telibe szarom bár hányszor csinálnak td-t, mert egész meccsen egy drive-ból nem csináltunk pontot. még a szarosseggű gyereket is rehabilitálják xdEn kurva ideges vagyok meg mindig, ha ebbol TD-t csinalnak, barmi lehet… mar pedig a mi vedelmunket ismerve.. jon a TD
fake.id
Bence94
Stez
fake.id
Mar ha egyaltalan td-t kapunk ebbol.
10 hónapja
Ez a meccs emlékeztet egy öt-hat évvel ezelőtti Ravens elleni meccsre, amin uigyanígy 3 possession különbséggel vezettünk, és Lamarréknak 3 TD plusz 2 két pontos kellett, és megcsinálták. Akkor sem tudtunk semmit sem tenni védelem oldalon.Esos meccs, carson wentz-zel…
peterk2005 udvari bolond
10 hónapja
Ez a meccs emlékeztet egy öt-hat évvel ezelőtti Ravens elleni meccsre, amin uigyanígy 3 possession különbséggel vezettünk, és Lamarréknak 3 TD plusz 2 két pontos kellett, és megcsinálták. Akkor sem tudtunk semmit sem tenni védelem oldalon.

10 hónapja
itt csak akkor lesz probléma, ha valaki fontos lesérül. csináljanak 6 perc alatt td-t, leszarom. azzal sem lesznek beljebb, ha feljönnek egy possesionre és marad kevesebb, mint 5 perc az órán. csak ne legyen chunk play, a dink&dunk szarjukkal azt csinálnak amit akarnakPontot kell csinalnunk a kovetkezo tamadasbol, akkor nem lehet problema.elképesztő úgy colts meccset nézni, hogy végig kb 50es a pulzusom és telibe szarom bár hányszor csinálnak td-t, mert egész meccsen egy drive-ból nem csináltunk pontot. még a szarosseggű gyereket is rehabilitálják xdEn kurva ideges vagyok meg mindig, ha ebbol TD-t csinalnak, barmi lehet… mar pedig a mi vedelmunket ismerve.. jon a TD
fake.id
Bence94
Stez
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
10 hónapja
Jolvan, Latunak is kell mar a kox 🤣
10 hónapja
Egyszerűen négyből nem tudjuk megfogni 10 yardon belül Herbertet.

10 hónapja
Két possessionból egyből pont kell és akkor meg lehetelképesztő úgy colts meccset nézni, hogy végig kb 50es a pulzusom és telibe szarom bár hányszor csinálnak td-t, mert egész meccsen egy drive-ból nem csináltunk pontot. még a szarosseggű gyereket is rehabilitálják xdEn kurva ideges vagyok meg mindig, ha ebbol TD-t csinalnak, barmi lehet… mar pedig a mi vedelmunket ismerve.. jon a TD
fake.id
Bence94

10 hónapja
Legalább a garbage time izgi 😀
10 hónapja
Buckner mezben vagyok ma…
10 hónapja
Pontot kell csinalnunk a kovetkezo tamadasbol, akkor nem lehet problema.elképesztő úgy colts meccset nézni, hogy végig kb 50es a pulzusom és telibe szarom bár hányszor csinálnak td-t, mert egész meccsen egy drive-ból nem csináltunk pontot. még a szarosseggű gyereket is rehabilitálják xdEn kurva ideges vagyok meg mindig, ha ebbol TD-t csinalnak, barmi lehet… mar pedig a mi vedelmunket ismerve.. jon a TD
fake.id
Bence94
10 hónapja
elképesztő úgy colts meccset nézni, hogy végig kb 50es a pulzusom és telibe szarom bár hányszor csinálnak td-t, mert egész meccsen egy drive-ból nem csináltunk pontot. még a szarosseggű gyereket is rehabilitálják xdEn kurva ideges vagyok meg mindig, ha ebbol TD-t csinalnak, barmi lehet… mar pedig a mi vedelmunket ismerve.. jon a TD
fake.id