Los Angeles Rams - Buffalo Bills
több mint 2 éve
shagi0206
10 811
Nem írnálak le titeket. Noha vannak még mindig hiányosságok, a legnagyobb probléma (a QB) orvosolva lett. Elkapók vannak, futók vannak, a védelem még mindig elég jó (leszámítva a LB sort, ami még mindig gyér szerintem + éppen a pass rushtól nem tudom mit várjunk). Offense oldalon csak a támadófal a kérdés, de Wilson ennél sokkal szarabb fal mögül érkezik 😀sztem mi max WC in the huntba leszünk idénde vedd számításba a csoportot is. Ott a 3 másik csapat szerintem mind erősebb, mint a Raiders.Szerintem a Raiders ott lesz, ez a Carr-Davante connection erős lehet.OK, hogy most elsorolták, hogy kik azok, akik tavaly nem voltak PO résztvevők, és most lehet oda várni őket (Ravens, Chargers, Broncos, Saints), de mondják meg kik lesznek azok, akik idén nem lesznek ott a 4 helyett? 😊Pats steelers raiders Cards
Szerintem mi leszünk az egyik.
shagi0206
ThySoul
tenorx
shagi0206
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
nah jóccakát
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
A Missouri State- UT Martin FCS rangadón 35-24 az állás,több mint 2 éve
sztem mi max WC in the huntba leszünk idénde vedd számításba a csoportot is. Ott a 3 másik csapat szerintem mind erősebb, mint a Raiders.Szerintem a Raiders ott lesz, ez a Carr-Davante connection erős lehet.OK, hogy most elsorolták, hogy kik azok, akik tavaly nem voltak PO résztvevők, és most lehet oda várni őket (Ravens, Chargers, Broncos, Saints), de mondják meg kik lesznek azok, akik idén nem lesznek ott a 4 helyett? 😊Pats steelers raiders Cards
shagi0206
ThySoul
tenorx
shagi0206
több mint 2 éve
shagi0206
10 811
de vedd számításba a csoportot is. Ott a 3 másik csapat szerintem mind erősebb, mint a Raiders.Szerintem a Raiders ott lesz, ez a Carr-Davante connection erős lehet.OK, hogy most elsorolták, hogy kik azok, akik tavaly nem voltak PO résztvevők, és most lehet oda várni őket (Ravens, Chargers, Broncos, Saints), de mondják meg kik lesznek azok, akik idén nem lesznek ott a 4 helyett? 😊Pats steelers raiders Cards
shagi0206
ThySoul
tenorx
több mint 2 éve
Szerintem a Raiders ott lesz, ez a Carr-Davante connection erős lehet.OK, hogy most elsorolták, hogy kik azok, akik tavaly nem voltak PO résztvevők, és most lehet oda várni őket (Ravens, Chargers, Broncos, Saints), de mondják meg kik lesznek azok, akik idén nem lesznek ott a 4 helyett? 😊Pats steelers raiders Cards
shagi0206
ThySoul
több mint 2 éve
boys, friscoOK, hogy most elsorolták, hogy kik azok, akik tavaly nem voltak PO résztvevők, és most lehet oda várni őket (Ravens, Chargers, Broncos, Saints), de mondják meg kik lesznek azok, akik idén nem lesznek ott a 4 helyett? 😊Pats steelers raiders Cards
shagi0206
ThySoul
több mint 2 éve
ThySoul
1 611
OK, hogy most elsorolták, hogy kik azok, akik tavaly nem voltak PO résztvevők, és most lehet oda várni őket (Ravens, Chargers, Broncos, Saints), de mondják meg kik lesznek azok, akik idén nem lesznek ott a 4 helyett? 😊Pats steelers raiders Cards
shagi0206
több mint 2 éve
shagi0206
10 811
OK, hogy most elsorolták, hogy kik azok, akik tavaly nem voltak PO résztvevők, és most lehet oda várni őket (Ravens, Chargers, Broncos, Saints), de mondják meg kik lesznek azok, akik idén nem lesznek ott a 4 helyett? 😊Szerintem mi leszünk az egyik.
több mint 2 éve
füstgyertya? 😀 óriásiHála a Netflix doksinak, biztos sok Forma-1-es futamot néznek. 😀
KÉTMILLIÓ!
Nemzetes és Méltóságos petey
több mint 2 éve
bills még nem puntolt
több mint 2 éve
Game Over.
több mint 2 éve
SirPub
1 417
füstgyertya? 😀 óriásiA Bills Mafia soccer-re is jár biztos
KÉTMILLIÓ!
Nemzetes és Méltóságos petey
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
shagi0206
10 811
Ramsey ezt benézte pedig fogható lett volnaRamsey már közel sem olyan jó, mint amennyire használják a nevét. Persze még mindig ott van a jobbak között, de szerintem már közel sem top1 ,ahogy itt emlegették a meccs elején.
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Ramsey ezt benézte pedig fogható lett volna
több mint 2 éve
Aztapicsa ez mekkora labda volt!
több mint 2 éve
Ejnye-bejnye Jalen... Josh Allen meg újra jó lett.
több mint 2 éve
Gerichill
525
Mészárszék
több mint 2 éve
ThySoul
1 611
De hát allen elpusztithatatlan ezt nem tudniAllen egyszer egy ilyenbe nagyon bele fog sérülni. De most (megint) TD lett.Ezen a meccsen legalább 3-4 olyan futást vállalt fel, amit LJ nem tett volna, vagy már lement volna.
Bajban a Rams.
iktriad
KeyG
több mint 2 éve
shagi0206
10 811
Beteg ez a csapat 😀
több mint 2 éve
biztos Allennek kéne még futnia?
több mint 2 éve
Nohagyjuk ezt meg JokicnakLookLuck Pass.
iktriad