Los Angeles Rams - San Francisco 49ers
több mint 5 éve
Oregon88
423
Na bazmeg...
több mint 5 éve
Kittle-t kéne kb. a legjobban fognia a Rams-nek, erre hagyják rohangálni. Szánalom ez a Rams D...
több mint 5 éve
Kampman
28 166
Az egesz stadion piros. Szegyen volt ez a ket koltoztetes, csak a penz...Egyetértek, bár San Diegóban is sokszor előfordult, hogy a vendégdrukkerek voltak többen
Stez
több mint 5 éve
Harcos TD, jó kis meccs lesz ez is, mint a Browns SeattleJo eg... az egy ocsmany meccs volt. Vagy nalad mindegy csak kozel legyen a score?
Chargers LT
több mint 5 éve
Kittle egy szörny 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Oregon88
423
Tényleg ő az új Gronk 😊
több mint 5 éve
Az egesz stadion piros. Szegyen volt ez a ket koltoztetes, csak a penz...Amúgy jah, erre én így fel figyeltem.
Stez
Szegény San Diego
több mint 5 éve
Kittleeeeeeeeeeeeee!!!!
több mint 5 éve
Lol, az hogy nem lett meg?
több mint 5 éve
Oregon88
423
Goodwin..
több mint 5 éve
Az egesz stadion piros. Szegyen volt ez a ket koltoztetes, csak a penz...
több mint 5 éve
Nem lehet ennyi ideig tartani a labdát Jared... 😕
több mint 5 éve
Azért a 49ers se kell félteni. Halad ott is a szekér...
több mint 5 éve
Harcos TD, jó kis meccs lesz ez is, mint a Browns Seattle
több mint 5 éve
Ezt azt hiszem sok Rams drukker szívesen látná! Donald is azt mondta, hogy most nehezebben indul az idényha, hátha jobb lesz az év második fele. Bár szerintem Wilson hátán tudja vinni a Seattle-t!Osszessegeben gyenge a rosterunk, en eselyesebbnek latom sokkal a Ramst, a merleg ellenere is.
szata
több mint 5 éve
jó, mondjuk a Ramsnek ez élet-halál meccs. nekünk meg nem is tudom, ennyi sérülttel..
több mint 5 éve
szata
138
Ezt azt hiszem sok Rams drukker szívesen látná! Donald is azt mondta, hogy most nehezebben indul az idényha, hátha jobb lesz az év második fele. Bár szerintem Wilson hátán tudja vinni a Seattle-t!
több mint 5 éve
Niner Empire
577
Egyelőre úgy tűnik, hogy a futás menni fog nektek...
több mint 5 éve
Ramsre kivancsi leszek. Ha vereseg utan, Gurley nelkul ma nyernek, vinni fogjak a csoportot is.