Los Angeles Rams - San Francisco 49ers
több mint 3 éve
Utley
257
Köszi Goff! Parádés volt a forma ismét... darts nyilakat kellene dobálnia...
több mint 3 éve
Grat srácok! Ti fogjátok eldönteni ki jut PO-ba az NFC Westből!
több mint 3 éve
Wehttam
100
Jó eredmény született...
több mint 3 éve
Köszi Ramsey!
több mint 3 éve
Vagy ti!nem vagyok mérges 😀 de egy FG-vel le fogjátok zárniNe rám legyél mérges. Nem én irányítom a meccs alakulását. Én csak megfigyelek.bántottalak én valaha? 😕Nem szeretnéd tovább nézni ezt a kabarét?OT lesz ez!jaj ne
Pizsama
petey
Pizsama
petey
Pizsama
petey
több mint 3 éve
nem vagyok mérges 😀 de egy FG-vel le fogjátok zárniNe rám legyél mérges. Nem én irányítom a meccs alakulását. Én csak megfigyelek.bántottalak én valaha? 😕Nem szeretnéd tovább nézni ezt a kabarét?OT lesz ez!jaj ne
Pizsama
petey
Pizsama
petey
Pizsama
több mint 3 éve
Ne rám legyél mérges. Nem én irányítom a meccs alakulását. Én csak megfigyelek.bántottalak én valaha? 😕Nem szeretnéd tovább nézni ezt a kabarét?OT lesz ez!jaj ne
Pizsama
petey
Pizsama
petey
több mint 3 éve
bántottalak én valaha? 😕Nem szeretnéd tovább nézni ezt a kabarét?OT lesz ez!jaj ne
Pizsama
petey
Pizsama
több mint 3 éve
Csak ne add el a labdát Goff!🙏Tuti el fogja. Ő Goff.
Utley
több mint 3 éve
Utley
257
Csak ne add el a labdát Goff!🙏
több mint 3 éve
Nem szeretnéd tovább nézni ezt a kabarét?OT lesz ez!jaj ne
Pizsama
petey
több mint 3 éve
OT lesz ez!
több mint 3 éve
Védelem szépen hozta amit eddig nagyon büszkék lehetünk rájukabszolút nem félik a mély passzt, miért is tennék? 😀
Most van még egy 9 percunk és egy mullensunk aki mindig megijeszt ha hosszút dob mivel a kamera nem mutatja az egész pályát
Hát nem tudom😃 nincsenek nagy reményeim
Kenny91
viszont mondogasd magadban minden passznál: újabb héttel közelebb Wilson/Lance/Trask-hoz 😀
több mint 3 éve
Kenny91
321
Védelem szépen hozta amit eddig nagyon büszkék lehetünk rájukMost van még egy 9 percunk és egy mullensunk aki mindig megijeszt ha hosszút dob mivel a kamera nem mutatja az egész pályát
Hát nem tudom😃 nincsenek nagy reményeim
több mint 3 éve
tökmindegy mi a vége, ha nyerünk örülünk, ha nem akkor meg feljebb jövünk draftonwin-win
több mint 3 éve
Kenny91
321
Szóltak hogy a draft pozi azért kéne 😝
több mint 3 éve
Utley
257
Goff-ba látja a TD-t a másik irányba is...😁Na vajon McVay miért nem ment rá a kettőre? Mit számolhatott, nekem nem világos...
peterk2005
több mint 3 éve
ezt a meccset tegyük el valami humorosbaMi a ‘most TO in a game’ NFL rekord?!
petey
több mint 3 éve
Na vajon McVay miért nem ment rá a kettőre? Mit számolhatott, nekem nem világos...
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Utley
257
Annyira jól mennek a srácok, hogy egymást is szerelik...
több mint 3 éve
Kenny91
321
Szép volt...már kellett neki egy kis önbizalom fröccs 🤗