Los Angeles Rams - San Francisco 49ers
2 órája
Na, Bennet irányít?
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
2 órája
A pilont a legnehezebb eltalálni. De néha sikerül. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
2 órája
50+-ról kihagyott legalább nem mínuszol. De jobban örültem volna a +5 pontnak 😀 Másfelől 1. héten vagyunk, itt még nem érdekel ha nyerek vagy kikapok.Nyilván most jött a hiba 😀 Bár remélhetőleg azért ez beleférrá is mentem fantasyban, várom hogy idén sokat rúgjon, és jólPineiro mekkora igazolás volt tavalyIgen. Összesen 1 hibája volt tavaly. Fontos egy megbízható rúgó a csapatba.
Platypus
danyly
shagi0206
Platypus
2 órája
A kis rookiet nem dobják be a végére? 😀
2 órája
Nyilván most jött a hiba 😀 Bár remélhetőleg azért ez beleférrá is mentem fantasyban, várom hogy idén sokat rúgjon, és jólPineiro mekkora igazolás volt tavalyIgen. Összesen 1 hibája volt tavaly. Fontos egy megbízható rúgó a csapatba.
Platypus
danyly
shagi0206
2 órája
Enyje fiam...hát mi volt ez?
2 órája
beütött a gombauh de komolyak ezek a sziklák a partonTe Petey, mi a faszt nézel vagy már elkapcsoltál!? 😀
petey
Tapsi Hapsi
😀
a reklámból visszatérve mutatták a tengerpartot
2 órája
Meglep, hogy mennyit használjük Black-t. Mondjuk jó, hogy CMC tud szusszanni meccs közben isA mai nfl-ben szemmel láthatóan jobban működik a futójáték, ha nem csak 1 embert tömnek labdával. Kivéve ha te vagy Bijan Robinson, mert az mindenhogy tud működni
Platypus
2 órája
Meglep, hogy mennyit használjük Black-t. Mondjuk jó, hogy CMC tud szusszanni meccs közben is
2 órája
Persze ettől nem nyertük meg az egész bajnokságot, de mikor lesajnálnak a fő esélyes ellen játszol, akit verhetetlennek kiáltanak ki. Ráadásul csoport ellenfél, igen pont azért kell most győzni, kéőbb még jól jöhet!Ezt vártam, ebben reménykedtem!a spanyolok is kiszoptak 1. meccsen 2010-ben a vb-n a svájciaktól 😀 Tudjuk mi lett a vége
Az a kérdés, mondja a szakértő, hogy" lesz-e csapat idén amelyik legyőzi a Ramst!? 😀
Na akkor éreztem, hogy a ........ szóval azt!
Tapsi Hapsi
shagi0206
Ja, 3s a D is jobb lesz a 9.- ers nél! 😀
2 órája
a meccset nézte, reklámban mutatták 😛uh de komolyak ezek a sziklák a partonTe Petey, mi a faszt nézel vagy már elkapcsoltál!? 😀
petey
Tapsi Hapsi
2 órája
Tippre inkább a jetlag beütött náluk kicsitigen van benne valami.
még eléggé rozsdás ez a Rams.Platypus
Toto21
2 órája
uh de komolyak ezek a sziklák a partonTe Petey, mi a faszt nézel vagy már elkapcsoltál!? 😀
petey
2 órája
Az biztos, hogy nem most kell csucsformaban lenniEzt vártam, ebben reménykedtem!a spanyolok is kiszoptak 1. meccsen 2010-ben a vb-n a svájciaktól 😀 Tudjuk mi lett a vége
Az a kérdés, mondja a szakértő, hogy" lesz-e csapat idén amelyik legyőzi a Ramst!? 😀
Tapsi Hapsi
shagi0206
2 órája
Tippre inkább a jetlag beütött náluk kicsitmég eléggé rozsdás ez a Rams.
Toto21
2 órája
még eléggé rozsdás ez a Rams.
2 órája
Az is lehet, hogy Staffordot utolérte a kora.
2 órája
De rendi vagy 😄csak jót akarnak neked, időt spórolni 😊nè má, itten csak úgy zavarkodnak a pintyőkèk 😄😉Na jó reggelt, mi folyik itt Gyöngyösön ,😀😏mehetsz is dolgodra, dominancia van az egyik fél részéről 😊
dande2
shagi0206
dande2
shagi0206
2 órája
uh de komolyak ezek a sziklák a partonLátványos part szakasz, az biztos. Szívesen megnézném a helyszínen. 😊
petey
2 órája
Ezt vártam, ebben reménykedtem!a spanyolok is kiszoptak 1. meccsen 2010-ben a vb-n a svájciaktól 😀 Tudjuk mi lett a vége
Tapsi Hapsi
2 órája
rá is mentem fantasyban, várom hogy idén sokat rúgjon, és jólPineiro mekkora igazolás volt tavalyIgen. Összesen 1 hibája volt tavaly. Fontos egy megbízható rúgó a csapatba.
Platypus
danyly
2 órája
Ezt vártam, ebben reménykedtem! Az a kérdés, mondja a szakértő, hogy" lesz-e csapat idén amelyik legyőzi a Ramst!? 😀