Los Angeles Rams - San Francisco 49ers
5 órája
ez gyors volt Striblingnek, már a kék sátorban van. mi a pöcs történt?
5 órája
A Rams D két pillanat alatt ledarálta ezt a támadást. Ha így nyomják végig, nem sok jó lesz a 49ers-nek. Nyilván kellenének a hosszú passzok majd.CMC kiejtette a labdát, nem tudom hogy sikerült neki, nem valami csodás D volt.
danyly
5 órája
Nacua-ról pattogtak le rendesen. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
5 órája
Dre szépen belenézett abba a pofonba
5 órája
A Rams D két pillanat alatt ledarálta ezt a támadást. Ha így nyomják végig, nem sok jó lesz a 49ers-nek. Nyilván kellenének a hosszú passzok majd.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
5 órája
A mennyei megyeikbe se kezdenek 13 előtt meccseket, ha jól rémlik. Igaz ott olyan okokból, hogy józanodjanak ki a meccsre a tehetségek.Igen, de az NFL régóta odafigyel arra, hogy helyi idő szerint 12 előtt ne kezdjenek meccset sehol, ez most kivétel.Belegondolva egyebkent, ha a nyugati parton van vasarnap meccs, akkor az elso blokk ott 10-kor kezdodik.A Lambeau-n voltak 11:30-as kezdések régebben, azt tudom 😀Friday Morning Football babyVolt mar olyan meccs, ami delelott 10:30-kor kezdodott?
Kampman
casaubon
10:30-asról én még nem hallottam.
Kampman
casaubon
Kampman
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
5 órája
Azért a DAZN képminőségben köröket ver az Arena4 adására...
5 órája
Kicsit rozsdás még Stafford. Két hosszabb dobása is bőven túl lett dobva. De van még idő javítani.
5 órája
Igen, de az NFL régóta odafigyel arra, hogy helyi idő szerint 12 előtt ne kezdjenek meccset sehol, ez most kivétel.Belegondolva egyebkent, ha a nyugati parton van vasarnap meccs, akkor az elso blokk ott 10-kor kezdodik.A Lambeau-n voltak 11:30-as kezdések régebben, azt tudom 😀Friday Morning Football babyVolt mar olyan meccs, ami delelott 10:30-kor kezdodott?
Kampman
casaubon
Kampman
casaubon
5 órája
Nem tűnik olajozottnak ez a Rams O. Szezon eleji forma? Vagy most nem működött az épp beesünk a meccsre taktika?OK, hogy tavaly Londonban bejott, es az is 8 ora volt, de ez itt nekik 13, ha jol szamolom
shagi0206
5 órája
Nem tűnik olajozottnak ez a Rams O. Szezon eleji forma? Vagy most nem működött az épp beesünk a meccsre taktika?Reméljük az előbbi!
shagi0206
5 órája
Belegondolva egyebkent, ha a nyugati parton van vasarnap meccs, akkor az elso blokk ott 10-kor kezdodik.A Lambeau-n voltak 11:30-as kezdések régebben, azt tudom 😀Friday Morning Football babyVolt mar olyan meccs, ami delelott 10:30-kor kezdodott?
Kampman
casaubon
Kampman
5 órája
Nem tűnik olajozottnak ez a Rams O. Szezon eleji forma? Vagy most nem működött az épp beesünk a meccsre taktika?
5 órája
A Lambeau-n voltak 11:30-as kezdések régebben, azt tudom 😀Friday Morning Football babyVolt mar olyan meccs, ami delelott 10:30-kor kezdodott?
Kampman
casaubon
5 órája
Friday Morning Football babyVolt mar olyan meccs, ami delelott 10:30-kor kezdodott?
Kampman
5 órája
Jó designok vannak Shanny O-bn ismét
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
6 órája
Friday Morning Football baby
6 órája
Valaki egy linket kösziwww.netflix.com/watch/82917743?trackId=264293154&tctx=1%2C0%2Ca8c7b30e-b30e-4461-9497-effbd1a59255-69375471%2CeyJwYWdlSWQiOiJQU19iZTQ2YWE1Yi0zMzU5LTQ1ODktYTM4MS05YTExY2JmMjcxZTRfTDFfTjExIiwic2VjdGlvbklkIjoiZDRkMDA1MGItZmFjMi00ZDg2LTk5NWItOGIwNjg0ODIxZjQwIiwiaWR4IjotOTk5fQ%3D%3D%2CPS_be46aa5b-3359-4589-a381-9a11cbf271e4_L1_N11%2C%2C%2C%2C%2CVideo%3A82917743%2CdetailsPagePlayButton
Dagobert bácsi
6 órája
Dagobert bácsi
350
Valaki egy linket köszi
8 órája
2:35, Netflix

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!