Miami Dolphins - Los Angeles Chargers
1 hónapja
Keenan nagyot mentett
1 hónapja
Jó mondjuk ez jogos.Vidal 100 yard felett. Jövőre Najeet is ki lehet tenni a csapatból.Mondjuk komolyabb run D-k ellen szegény srác nem sokat mutatott...De ma már nekem az is elég hogy nem hagyja el a lasztit
Sixo
Petila
1 hónapja
Vidal 100 yard felett. Jövőre Najeet is ki lehet tenni a csapatból.Mondjuk komolyabb run D-k ellen szegény srác nem sokat mutatott...De ma már nekem az is elég hogy nem hagyja el a lasztit
Sixo
1 hónapja
Vidal 100 yard felett. Jövőre Najeet is ki lehet tenni a csapatból.
1 hónapja
Igazából Allen felé ment, csak Harris előrébb volt és elkapta előle.
1 hónapja
0án megállított külső futás után egy sack Tuitól. Jól van, megjöttünk a meccsbe a második félidőre.
1 hónapja
Nem akarok kötekedni… de Gadsden nem Dissly helyett lesz fenn, hanem Conklin helyett. Dissly végre nem kell, hogy elkapjon annyit, maradhat többet blokkolni. Conklin ocsmány rossz volt eddig.Későn kezdte a szezont mert Roman bele van buzulva Disslybe. De amikor a Broncos ellen sérült volt Will akkor előlépett.De teccik nekem ez a Gadsden. A következő Antonio Gates, Kellen Winslow.Keze megvan hozzá, asszem amit a Broncos ellen művelt az nem volt semmi
Sixo
Petila
Sixo
1 hónapja
Waddle pedig üres volt. Ha jó helyre dobja Tua ez egy 30 yardos passz.
1 hónapja
Későn kezdte a szezont mert Roman bele van buzulva Disslybe. De amikor a Broncos ellen sérült volt Will akkor előlépett.De teccik nekem ez a Gadsden. A következő Antonio Gates, Kellen Winslow.Keze megvan hozzá, asszem amit a Broncos ellen művelt az nem volt semmi
Sixo
Petila
1 hónapja
De teccik nekem ez a Gadsden. A következő Antonio Gates, Kellen Winslow.Keze megvan hozzá, asszem amit a Broncos ellen művelt az nem volt semmi
Sixo
1 hónapja
Toljad neki akkor mert 11 pont nem életbiztosítás.Csak beindultunk gyerekek !!!!!!!!!!!!!Sűrűbben kell szidjam Őket annyi a titok 😀
Sixo
Petila
1 hónapja
Csak beindultunk gyerekek !!!!!!!!!!!!!Sűrűbben kell szidjam Őket annyi a titok 😀
Sixo
1 hónapja
De teccik nekem ez a Gadsden. A következő Antonio Gates, Kellen Winslow.
1 hónapja
2 gyönyörű futás elleni védekezés. Ráadásul pont külső futás ellen amiben szoptunk az elsőben. Jó félidei adjustment ?
1 hónapja
7.5 perces drive TD-vel a végén. Az ilyeneket szeretem.Első drive ma amiben volt fantázia...
Sixo