Miami Dolphins - Los Angeles Chargers
11 hónapja
Keenan nagyot mentett
11 hónapja
Jó mondjuk ez jogos.Vidal 100 yard felett. Jövőre Najeet is ki lehet tenni a csapatból.Mondjuk komolyabb run D-k ellen szegény srác nem sokat mutatott...De ma már nekem az is elég hogy nem hagyja el a lasztit
Sixo
Petila
11 hónapja
Vidal 100 yard felett. Jövőre Najeet is ki lehet tenni a csapatból.Mondjuk komolyabb run D-k ellen szegény srác nem sokat mutatott...De ma már nekem az is elég hogy nem hagyja el a lasztit
Sixo
11 hónapja
Vidal 100 yard felett. Jövőre Najeet is ki lehet tenni a csapatból.
11 hónapja
Igazából Allen felé ment, csak Harris előrébb volt és elkapta előle.
11 hónapja
0án megállított külső futás után egy sack Tuitól. Jól van, megjöttünk a meccsbe a második félidőre.
11 hónapja
Nem akarok kötekedni… de Gadsden nem Dissly helyett lesz fenn, hanem Conklin helyett. Dissly végre nem kell, hogy elkapjon annyit, maradhat többet blokkolni. Conklin ocsmány rossz volt eddig.Későn kezdte a szezont mert Roman bele van buzulva Disslybe. De amikor a Broncos ellen sérült volt Will akkor előlépett.De teccik nekem ez a Gadsden. A következő Antonio Gates, Kellen Winslow.Keze megvan hozzá, asszem amit a Broncos ellen művelt az nem volt semmi
Sixo
Petila
Sixo
11 hónapja
Waddle pedig üres volt. Ha jó helyre dobja Tua ez egy 30 yardos passz.
11 hónapja
Későn kezdte a szezont mert Roman bele van buzulva Disslybe. De amikor a Broncos ellen sérült volt Will akkor előlépett.De teccik nekem ez a Gadsden. A következő Antonio Gates, Kellen Winslow.Keze megvan hozzá, asszem amit a Broncos ellen művelt az nem volt semmi
Sixo
Petila
11 hónapja
De teccik nekem ez a Gadsden. A következő Antonio Gates, Kellen Winslow.Keze megvan hozzá, asszem amit a Broncos ellen művelt az nem volt semmi
Sixo
11 hónapja
Toljad neki akkor mert 11 pont nem életbiztosítás.Csak beindultunk gyerekek !!!!!!!!!!!!!Sűrűbben kell szidjam Őket annyi a titok 😀
Sixo
Petila
11 hónapja
Csak beindultunk gyerekek !!!!!!!!!!!!!Sűrűbben kell szidjam Őket annyi a titok 😀
Sixo
11 hónapja
De teccik nekem ez a Gadsden. A következő Antonio Gates, Kellen Winslow.
11 hónapja
2 gyönyörű futás elleni védekezés. Ráadásul pont külső futás ellen amiben szoptunk az elsőben. Jó félidei adjustment ?
11 hónapja
7.5 perces drive TD-vel a végén. Az ilyeneket szeretem.Első drive ma amiben volt fantázia...
Sixo