Miami Dolphins - New England Patriots
több mint 6 éve
oszt még az időkéréseket is kikérjük. nehogy a végén ne legyen ha szükség lenne rá
több mint 6 éve
Cutleren mikor láttatok utoljára ennyi érzelmet? 😀fura is tőle 😀
Nomac
több mint 6 éve
na, a támadósornak annyi.
több mint 6 éve
Cutleren mikor láttatok utoljára ennyi érzelmet? 😀
több mint 6 éve
Ez sima pecc W lesz.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Ja, végül is idén nertünk már 9–28-as negyedik negyed kezdésről, a 10–27 tiszta jó ahhoz képest :d
több mint 6 éve
na látjátok. nem hiányzik már sok
több mint 6 éve
Green & Gold
190
Jó reggelt mindenkinek!Fordítva írják az eredmény,vagy rosszkor keltem!
[color=zöld][/color]Sajtfej!
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Dwayne Allennek van már elkapása? Ennyire hulladék lenne, hogy semmilyen szinten nem képes még csak árnyékát sem vetni Gronk hiányának?
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Nem kell. Ugyanazt műveljük, mint a nyitó meccsen. Simán szopunk, mert ma egyszerűen semmi nem működik közepes szinten sem. De ettől még legyen meg a Super Bowl-győzelemEz szégyen, amit ma fel merünk mutatnién még ezzel őszintén várnék. láttam utolsó percekben rezurreksönt. ez itt bredi.
Wyatt
Ventura
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Annak kéne lennie, de eddig a mai nap jól titkoljaEz szégyen, amit ma fel merünk mutatnién még ezzel őszintén várnék. láttam utolsó percekben rezurreksönt. ez itt bredi.
Wyatt
Ventura
több mint 6 éve
Amikor a legjobb Lb-d Elandon Roberts, akkor az baj.
több mint 6 éve
Ez szégyen, amit ma fel merünk mutatnién még ezzel őszintén várnék. láttam utolsó percekben rezurreksönt. ez itt bredi.
Wyatt
Szerkesztette: Ventura
több mint 6 éve
wow, micsoda csel drake-től
több mint 6 éve
Ez is mi volt Chungtól?
több mint 6 éve
Semmi nem jön be, a labda egyik oldalán sem.
több mint 6 éve
Hogy lehet, hogy kb mindenki egyszerre játszik rosszul?
több mint 6 éve
Nee...
több mint 6 éve
Mindenképpen Howard felé kell passzolni?
több mint 6 éve
Az előző podcastban mondta Buday Zoli hogy olyan 5 csapat van a ligában aki ellen a patsnek esélye van és szenved, és abból három a csoportunkban van, az a baj erre sajnos nem is leeht rácáfolni..