Miami Dolphins - New England Patriots
több mint 6 éve
grant 😀 és sokkal alacsonyabb volt mint a cornerback
több mint 6 éve
Ilyen nincs bazdmeg. Kb. minden összejön a Finsnek
több mint 6 éve
Ez hogy nem lett down by cotact???Én is ezt nézem, hozzáért könyökkel...
Wyatt
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Hmmm...Howard 2 meccs alatt 4 interception, jól mondom?
több mint 6 éve
Kedvenc elkapó
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
NO, akkor fordulás után egy újabb pontszerző drive-ot kérünk, és pörögjünk fel lassan 😊
több mint 6 éve
Korán vanTehát ragozva Richardsot 😀Richardsot is nyugodtan elfelejthetnénk már.Richards csak.
cspeti98
zinedine5
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
A támadásainkra gondoltam persze 😊Most pont szépen átment, kellemetlen, hogy nem lett meg a sack, jöjjön két TD-driveJa, 1 a Patsnek, 1 a Dolphinsnak 😊
Wyatt
shagi0206
Tehát ragozva Richardsot 😀Richardsot is nyugodtan elfelejthetnénk már.Richards csak.
cspeti98
zinedine5
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Most pont szépen átment, kellemetlen, hogy nem lett meg a sack, jöjjön két TD-driveJa, 1 a Patsnek, 1 a Dolphinsnak 😊
Wyatt
több mint 6 éve
Richardsot is nyugodtan elfelejthetnénk már.Richards csak.
cspeti98
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Most pont szépen átment, kellemetlen, hogy nem lett meg a sack, jöjjön két TD-drive
több mint 6 éve
A büdös picsába már.
több mint 6 éve
az isten huzza a faszáéra ezeket hogy nem tudnak zászló nélkül pontot szerezni
több mint 6 éve
na már kezdtem majdnem skandálni hogy bredi kiégett. visszaállt az univerzum rendje
több mint 6 éve
ott a tipikus bredi csoda, hogy egye ki a vetést
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Na, remélem még meccs is lesz ebből. Eszem ágában nem volt, hogy nézzem a meccset, de faszán lebetegedtem, így az alvás se megy, így gondoltam benyomom a meccset. Eddig nem azt látom, amit vártam (persze majd ha a 3. negyed végén sincs pontja a Patsnek, akkor majd 'kettőspontnagyO' leszek) 😊
több mint 6 éve
Minden meccsen xarok idén a zebrák ezért kár siránkozni! Inkább látsunk egy jó meccset!ne aggódj, majd beindul a henger, oszt majd nagy pontkülönbséglesz
Csita