Miami Dolphins - New England Patriots
több mint 8 éve
Koszonom de tudom .DIgazad van az Rodgers hibája volt...Csoda, hogy ezúttal nem taposott meg senkit.Lehet h megtaposott csak nem primadonnaskodnak mint rodgers
Kampman
Adirotor
Boston
több mint 8 éve
Igazad van az Rodgers hibája volt...Csoda, hogy ezúttal nem taposott meg senkit.Lehet h megtaposott csak nem primadonnaskodnak mint rodgers
Kampman
Adirotor
Do your job
több mint 8 éve
jóvan nem baj ha bukunk, csak a new englan dis essen ki rájátszásból
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 8 éve
fodi91
196
Fura, hogy a CBS-en nem írták ki vagy csak nem figyeltem, hogy Brady all-time yardban megelőzte Marinot.
több mint 8 éve
Mintha a tavalyi meccset latnam
több mint 8 éve
Majd pislogtok még.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Homály.Brady utolsó passza olyan volt, mint ma a teljes Dolphins...
danyly
több mint 8 éve
Homály.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
nem vitatom, téves volt, de mindkét irányban tévednekPl?
batyu
több mint 8 éve
kár ezért az elszúrt 2 utolsó drive-ért...
több mint 8 éve
Csoda, hogy ezúttal nem taposott meg senkit.Lehet h megtaposott csak nem primadonnaskodnak mint rodgers
Kampman
több mint 8 éve
Ez az. Borítani kell őket. 😊
több mint 8 éve
Lesz még itt 2. félidő is.
több mint 8 éve
nyilván csalnakCsak megmutatják, hogy kell majd este a Lions ellen
batyu
több mint 8 éve
nyilván csalnakHat mar bocs de ennek koze nem volt az interferencehez
batyu
több mint 8 éve
Ha-ha-ha.De azért csak jó lenne elkenni a szájukat.Ez ma szerintem nem fog összejönni, régen voltunk ennyire összeszedettek. (Még ha most csúnyán kedveztek is nekünk a bírók.) A Phins teljesítménye viszont mindenki ellen kevés lesz a PO-ban, különösen a Steelers ellen.
danyly
Burkus
több mint 8 éve
A bírók annyira zavarba jöttek, hogy egyszer megfogtuk a Patse-et, hogy azt hitték, ezt csak szabálytalanul tudtuk...
több mint 8 éve
De azért csak jó lenne elkenni a szájukat.Ez ma szerintem nem fog összejönni, régen voltunk ennyire összeszedettek. (Még ha most csúnyán kedveztek is nekünk a bírók.) A Phins teljesítménye viszont mindenki ellen kevés lesz a PO-ban, különösen a Steelers ellen.
danyly
több mint 8 éve
Flag az a... f..