Miami Dolphins - New England Patriots
több mint 1 éve
Elhittétek az előző héten, ugye? 😀 Még én is kicsit...Én nem,le is írtam a Bills meccs után,hogy nem kell túl reagálni azt a meccset,mert a Bills előző két meccse is mutatta hogy ott azért volt gond és azt is borítékolni lehetett hogy most kikapunk,semmi extra nem történt,nyert a sokkal jobb csapat.
Nomac
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
na, 6-2, tua 6-0 vs BB, sérülteknek gyors felépülést mindkét oldalon,indulunk németországba holnap
több mint 1 éve
én úgy láttam h akkor kezdtek repülni amikor ott állt felette, de mindegy egyikünk sem tudja befolyásolni ami történikA visszajátszás alapján nem erre jött a zászló, csak erre módosították...Ez tutira helmet to helmet lesz ma... 😕sztem taunting mert fölé állt
FunHun
Kúrfürst briareos
Mondjuk mindegy is
FunHun
több mint 1 éve
nagyszerű, a vége előtt még egy kezdő off. jövőhétre nem tudom ki marad.
több mint 1 éve
FunHun
1 476
A visszajátszás alapján nem erre jött a zászló, csak erre módosították...Ez tutira helmet to helmet lesz ma... 😕sztem taunting mert fölé állt
FunHun
Kúrfürst briareos
Mondjuk mindegy is
több mint 1 éve
Ez előben csúnyábbnak nézett ki.
több mint 1 éve
FunHun
1 476
Fújják már a le a picsába, mert csak rosszabb lesz minden szempontból
több mint 1 éve
Ez tutira helmet to helmet lesz ma... 😕sztem taunting mert fölé állt
FunHun
több mint 1 éve
azért a bírók is elmehetnek a picsába, de tényleg
több mint 1 éve
FunHun
1 476
Ez tutira helmet to helmet lesz ma... 😕
több mint 1 éve
Elhittétek az előző héten, ugye? 😀 Még én is kicsit...
több mint 1 éve
jujj, szegény Meki
több mint 1 éve
Nem ki hanem be..belichick is kiégett?Szerintem már nincs lebaszás...Nem a régi az öregkurva gáz ilyen td-t kapnia motionokkal gyönyörüen elküldték a védelmet szotyiért, lesz itt lebaszás filmezés után
NB2
Kúrfürst briareos
ParadSEC
Ventura
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
belichick is kiégett?Szerintem már nincs lebaszás...Nem a régi az öregkurva gáz ilyen td-t kapnia motionokkal gyönyörüen elküldték a védelmet szotyiért, lesz itt lebaszás filmezés után
NB2
Kúrfürst briareos
ParadSEC
több mint 1 éve
ha nem baszná le a teamet már nem lenne itt, lehet h elhaladt mellette az nfl pár aspektusa, de biztos vagyok benne h internally még megpróbál fegyelmet tartaniSzerintem már nincs lebaszás...Nem a régi az öregkurva gáz ilyen td-t kapnia motionokkal gyönyörüen elküldték a védelmet szotyiért, lesz itt lebaszás filmezés után
NB2
Kúrfürst briareos
ParadSEC
több mint 1 éve
Meki baszod, te már csak a hab vagy a tortán, sőt a cseresznye
több mint 1 éve
Meki istenem...legalább lehet nézni nyugodtan az f1-et
jééé ezt is visszafújták 😊
több mint 1 éve
Szerintem már nincs lebaszás...Nem a régi az öregkurva gáz ilyen td-t kapnia motionokkal gyönyörüen elküldték a védelmet szotyiért, lesz itt lebaszás filmezés után
NB2
Kúrfürst briareos
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
kurva gáz ilyen td-t kapnia motionokkal gyönyörüen elküldték a védelmet szotyiért, lesz itt lebaszás filmezés után
NB2
több mint 1 éve
kurva gáz ilyen td-t kapni
több mint 1 éve
hu bazmeg ezek a ross doing the waddle celebrationok kiégetnek
több mint 1 éve
Atya ég
több mint 1 éve
LoLHill Td 40 yardos aztánn kakukk31 yard waddle, maradhat?
ParadSEC
Kúrfürst briareos