Miami Dolphins - New York Jets
több mint 10 éve
szégyen az utolsó 5 meccs
több mint 10 éve
mindneki elmegy a gecibe.
több mint 10 éve
jó éjt mindenkinek hajrá delfinek jövöre is
több mint 10 éve
Szép W-vel búcsúzik Ryan, további szép estét mindenkinek!
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Egy újabb szégyenteljes befejezés. Nem ezt érdemeljük.
Grat Jets és jó éjszakát mindenkinek.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.

több mint 10 éve
Na, átkapcsoltam redzonera, örültem mindenkinek, türelmet megértést empátiát az offseasonhöz, találkozunk jövőre (a Wembleyben?)
több mint 10 éve
Minek nekünk PO, még egy 3-12-es csapatot se bírunk megszorítani, az egyik legsilányabb QB-ból meg Szuperhőst csinálunk (Bocs, Jests-fanok, de ez kb tény 😊)
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
coyle philbin lazor mehet a gecibe
több mint 10 éve
hála istennek. remélem coyle seggébe akkrát rugunk, hogy a californiai medveparkig repül.
több mint 10 éve
Ez kellett a végére még, persze.
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Ez hab volt a tortán.Nem értem ezt a csapatot.
Hol a tartás, hol az erő?
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.

több mint 10 éve
'hill futás sehol természetesen. nehogy minden erősségét kihasználjunk.VenturaMinek? Az időnként még össze is jött, azzal sikereket érünk el
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Babinéni izgalmas végjátékot akar 😀😀😀toamharris nem!
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Babinéni izgalmas végjátékot akar 😀😀😀
több mint 10 éve
'hill futás sehol természetesen. nehogy minden erősségét kihasználjunk.
több mint 10 éve
Nah, a zászló megmentett
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
4&16-ra mit húzunk, 2:28-al a vége előtt? Lesz tökünk valamihez, ami be is jön?
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Ahhhhhhhhhhh: Geno Smith -- GENO SMITH -- is 20 of 25 for 358 yards, 3 TDs and 0 picks. His passer rating is a perfect 158.3.Mit csinálunk emberekből.

több mint 10 éve
trükközünk már a g****be. utolsó meccs. rájátszás nincs. ja, hogy töketlenek vagyunk ilyenekhez...VenturaMindent megtettek velünk, amit lehet. Minden likunkba jutott ez-az, most már legalább élvezhetnénk is egy kicsit
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Őket is szeretem. Az is jöhet.Nem sokára betolok valami finom kis zenét. Mondjuk Sepultura.Szerintem az Obituary - Slowly we rot albuma jobban ideillik :SParadoxon_MIA
Agyrém ez a meccs.danyly

több mint 10 éve
Bocsánat 6.

több mint 10 éve
Nem sokára betolok valami finom kis zenét. Mondjuk Sepultura.Szerintem az Obituary - Slowly we rot albuma jobban ideillik :S
Agyrém ez a meccs.danyly
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Már 5 sack ma. Egyre jobb.

több mint 10 éve
Jets chant idegenben, szép volt fiúklányok!