Miami Dolphins - New York Jets
több mint 9 éve
Miami
964
szégyen az utolsó 5 meccs
több mint 9 éve
mindneki elmegy a gecibe.
több mint 9 éve
Miami
964
jó éjt mindenkinek hajrá delfinek jövöre is
több mint 9 éve
Szép W-vel búcsúzik Ryan, további szép estét mindenkinek!
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Egy újabb szégyenteljes befejezés. Nem ezt érdemeljük.
Grat Jets és jó éjszakát mindenkinek.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Na, átkapcsoltam redzonera, örültem mindenkinek, türelmet megértést empátiát az offseasonhöz, találkozunk jövőre (a Wembleyben?)
több mint 9 éve
Minek nekünk PO, még egy 3-12-es csapatot se bírunk megszorítani, az egyik legsilányabb QB-ból meg Szuperhőst csinálunk (Bocs, Jests-fanok, de ez kb tény 😊)
Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
Miami
964
coyle philbin lazor mehet a gecibe
több mint 9 éve
hála istennek. remélem coyle seggébe akkrát rugunk, hogy a californiai medveparkig repül.
több mint 9 éve
Ez kellett a végére még, persze.
Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
Ez hab volt a tortán.Nem értem ezt a csapatot.
Hol a tartás, hol az erő?
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
'hill futás sehol természetesen. nehogy minden erősségét kihasználjunk.VenturaMinek? Az időnként még össze is jött, azzal sikereket érünk el
Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
Babinéni izgalmas végjátékot akar 😀😀😀toamharris nem!
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Babinéni izgalmas végjátékot akar 😀😀😀
több mint 9 éve
'hill futás sehol természetesen. nehogy minden erősségét kihasználjunk.
több mint 9 éve
Nah, a zászló megmentett
Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
4&16-ra mit húzunk, 2:28-al a vége előtt? Lesz tökünk valamihez, ami be is jön?
Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
Ahhhhhhhhhhh: Geno Smith -- GENO SMITH -- is 20 of 25 for 358 yards, 3 TDs and 0 picks. His passer rating is a perfect 158.3.Mit csinálunk emberekből.
több mint 9 éve
trükközünk már a g****be. utolsó meccs. rájátszás nincs. ja, hogy töketlenek vagyunk ilyenekhez...VenturaMindent megtettek velünk, amit lehet. Minden likunkba jutott ez-az, most már legalább élvezhetnénk is egy kicsit
Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
Őket is szeretem. Az is jöhet.Nem sokára betolok valami finom kis zenét. Mondjuk Sepultura.Szerintem az Obituary - Slowly we rot albuma jobban ideillik :SParadoxon_MIA
Agyrém ez a meccs.danyly
több mint 9 éve
Bocsánat 6.
több mint 9 éve
Nem sokára betolok valami finom kis zenét. Mondjuk Sepultura.Szerintem az Obituary - Slowly we rot albuma jobban ideillik :S
Agyrém ez a meccs.danyly
Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
Már 5 sack ma. Egyre jobb.
több mint 9 éve
Jets chant idegenben, szép volt fiúklányok!