Miami Dolphins - New York Jets
több mint 5 éve
kis pénz is pénzSB MVP ---> ez a jets.. én meccs közben visszavonulnék.Flakkont csunyan zuzzak, nem lesz boldog mamindig amikor mutatják arcát ledöbbenek mennyire megöregedett. emlékszem amikor rookie volt.
(Nem sajnalom 😀)
Paradoxon_MIA
És nem, én nem öregedtem közben 😀
*csendben zokog
briareos
Csabee13
azért flacco nem lesz médiaszemélyiség, zéró kisugárzása van megértem ha levezetésképp keres még pár millát
több mint 5 éve
ne is mondd. mióta elkezdtem követni a futball-t és a csapatot eltelt 13 év.Flakkont csunyan zuzzak, nem lesz boldog mamindig amikor mutatják arcát ledöbbenek mennyire megöregedett. emlékszem amikor rookie volt.
(Nem sajnalom 😀)
Paradoxon_MIA
*csendben zokog
briareos
egy kisgyerek már 7. osztályos lehet ennyi idő alatt (számolni kell a borsodi típusuakkal is).
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 5 éve
SB MVP ---> ez a jets.. én meccs közben visszavonulnék.Flakkont csunyan zuzzak, nem lesz boldog mamindig amikor mutatják arcát ledöbbenek mennyire megöregedett. emlékszem amikor rookie volt.
(Nem sajnalom 😀)
Paradoxon_MIA
*csendben zokog
briareos
több mint 5 éve
Flakkont csunyan zuzzak, nem lesz boldog mamindig amikor mutatják arcát ledöbbenek mennyire megöregedett. emlékszem amikor rookie volt.
(Nem sajnalom 😀)
Paradoxon_MIA
*csendben zokog
több mint 5 éve
Flakkont csunyan zuzzak, nem lesz boldog ma(Nem sajnalom 😀)
Believe In Your 'Fins!
több mint 5 éve
Tua nem akar beállni ma? Vagy jövőre is még Fitz a kezdő? Én ilyen meccsen csak beraknám 4. negyedre legalábbnem tudjuk. én is örülnék neki, amennyiben így folytatódik az erőviszony.
Sifur
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 5 éve
Tua nem akar beállni ma? Vagy jövőre is még Fitz a kezdő? Én ilyen meccsen csak beraknám 4. negyedre legalábbszerintem már első is héten is be akart volna állni.
Sifur
több mint 5 éve
jaja ünnepelt a többi TE-velgesicki-vel mi a szicsuésön? sérült? nem látom.Fantasy szerint aktiv, egy mp-re meg is jelent a kepen, ha jol lattam
Ventura
Paradoxon_MIA
több mint 5 éve
ott volt a kis huncut. örülök a TE játékoknak.
több mint 5 éve
Tua nem akar beállni ma? Vagy jövőre is még Fitz a kezdő? Én ilyen meccsen csak beraknám 4. negyedre legalább
több mint 5 éve
gesicki-vel mi a szicsuésön? sérült? nem látom.Fantasy szerint aktiv, egy mp-re meg is jelent a kepen, ha jol lattam
Ventura
Believe In Your 'Fins!
több mint 5 éve
ez a "meccs" nézhetetlenbe kezd átmenni, de minimum élvezhetetlen még ha nyerünk is a végére..szeretjük az izgalmas mérkőzéseket, de örvendek ennek is, hogy nem kell (egyelőre) kapkodni magunk.
Csabee13
több mint 5 éve
gesicki-vel mi a szicsuésön? sérült? nem látom.
több mint 5 éve
Azert ez a TE passz szep volt
Believe In Your 'Fins!
több mint 5 éve
ez a "meccs" nézhetetlenbe kezd átmenni, de minimum élvezhetetlen még ha nyerünk is a végére..
több mint 5 éve
Fasza tackle a puntertől, a nap fénypontja a Jetsnélgyönyörű volt
Jakehomer
több mint 5 éve
Fasza tackle a puntertől, a nap fénypontja a Jetsnél
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
akkor mennyit keresne 😀ehhez ért, szerelni meg ilyesmi az már más téma 😀X zsinórban negyedik intnagy ballhawk
briareos
Adirotor
kombinálni kéne jonessal
briareos
több mint 5 éve
ehhez ért, szerelni meg ilyesmi az már más téma 😀X zsinórban negyedik intnagy ballhawk
briareos
Adirotor
kombinálni kéne jonessal
több mint 5 éve
X zsinórban negyedik intnagy ballhawk
briareos
több mint 5 éve
Ez az utolsó 2 támadás elég "zseniális" volt 😀
több mint 5 éve
kéne egy törvény h aki 3& és kurvasoknál screent hív az beszámíthatatlan
több mint 5 éve
azért ez is jellemző, összerakunk 2 értelmes drive-ot, van némi előny, ellenfél adjustál mi meg bámulunk mint a band of balfaszok
több mint 5 éve
Komoly meccs, erre aztán megérte nézőket beengednilegalább nem használjuk ki a 65ezres keretet amit a kormányzó engedélyezett 😀
Jakehomer