Miami Dolphins - New York Jets
9 napja
Most miért bántod szegény Anton Harrisont? Ez volt az 1. meccs, amit kihagyott. Majd jövő héten már nem lesz beteg és játszhat megint.Jah kikerült a fék a csapatból.Mi nyertünk ma. 😀Izgalmas meccsen kikaptunk, én elégedett vagyokJó Jags szurkoló lennél.
Wester
Sixo
iktriad
Sixo
Szerkesztette: iktriad
9 napja
Azt hittem, a Packers B-t nem lehet legyőzni (ennyiszer).
9 napja
Jah kikerült a fék a csapatból.Mi nyertünk ma. 😀Izgalmas meccsen kikaptunk, én elégedett vagyokJó Jags szurkoló lennél.
Wester
Sixo
iktriad
9 napja
Akkora momentum volna a Miaminél, hogy más kimenetel benne se volt a meccsben,Rodgers mondjuk baszki, már előre tudta mi lesz
9 napja
Majd jövő héten ellenük 😀Izgalmas meccsen kikaptunk, én elégedett vagyokJó Jags szurkoló lennél.
Wester
Sixo
Lesz ez még így se!
9 napja
Smith veteran restet kapott a meccsre, csal az OT-t keleltt eldöntenie😄
9 napja
Mi nyertünk ma. 😀Izgalmas meccsen kikaptunk, én elégedett vagyokJó Jags szurkoló lennél.
Wester
Sixo
9 napja
Kampman
28 447
Rodgers nem kapja meg a labdát az OT-ben, ez már ismerős neki.
9 napja
Csempionsip mentaliti. 📈
9 napja
Izgalmas meccsen kikaptunk, én elégedett vagyokJó Jags szurkoló lennél.
Wester
9 napja
Izgalmas meccsen kikaptunk, én elégedett vagyok
Lesz ez még így se!
9 napja
Jah igaz, a Jets kért időt.már nem voltSzerintem itt ha ezt elkapja Hill nem lett volna TD és beszopta volna Miami idővel 😀Egyből időt kértek volna.
Wester
Sixo
gamerkr
9 napja
már nem voltSzerintem itt ha ezt elkapja Hill nem lett volna TD és beszopta volna Miami idővel 😀Egyből időt kértek volna.
Wester
Sixo
9 napja
De nincs nekikSzerintem itt ha ezt elkapja Hill nem lett volna TD és beszopta volna Miami idővel 😀Egyből időt kértek volna.
Wester
Sixo
Lesz ez még így se!
9 napja
Szerintem itt ha ezt elkapja Hill nem lett volna TD és beszopta volna Miami idővel 😀Egyből időt kértek volna.
Wester
9 napja
Szerintem itt ha ezt elkapja Hill nem lett volna TD és beszopta volna Miami idővel 😀
Lesz ez még így se!
9 napja
Carlsonnak csak levegő változás kellett ezekszerint
9 napja
JéBé
7 051
Fu bazzeg kemeny play hivas volt ez..