Minnesota Vikings - Chicago Bears
több mint 5 éve
igen, en is kiadtam egy levelet, hogy nem lepek palyara a Patsben xdStez te már elszívtad az agyad Gordonnal együtt 😂😂😂te csak genyo vagy, de minden Pats-fan az x-DÉs én vagyok genyó ellendrukker 😂😂😂Istenemre mondom, ha lehozza a Bears az sem zavar ha jövö héten elkennek minket, sőt akkor SB-t nekik!!!Hu de megy a nyalás
MirrMurr
Pyrrus
ThundersNFL
Stez
ThundersNFL
több mint 5 éve
pluhi
25
Néha úgy érzem Sparano volt nálunk a valódi coach, amióta meghalt ez nem csapat sajnos. Az O line meg pláne szenvedi hiányát. Remélem lesznek változások, mert sok itt a playmaker tehetség, ennél több van ebben a bagázsban.
több mint 5 éve
Nem fogalmam sincs mi a cinizmus...nem érdekel a politikaÉrted a cinizmust? 😊Nem mondtam, hogy genyó vagy, csak megkérdeztem mi bajod az Eagles-el 😀És én vagyok genyó ellendrukker 😂😂😂Istenemre mondom, ha lehozza a Bears az sem zavar ha jövö héten elkennek minket, sőt akkor SB-t nekik!!!Hu de megy a nyalás
MirrMurr
Pyrrus
ThundersNFL
MirrMurr
Pyrrus
több mint 5 éve
ez mar megint egy nevetseges hivas volt, negyedik es harom, es egyetlen celpont van elkuldve 3 yard koruli utvonalra, raadasul ott sem az, hogy netalantan valami keresztezessel egy masik tamado a teruletet nyitotta volna Diggsnek, ahes a liga legjobb elkapoja 999 yarddal fog zarni
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Ohh Casey, rohadjon meg aki elengedett
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Stez te már elszívtad az agyad Gordonnal együtt 😂😂😂te csak genyo vagy, de minden Pats-fan az x-DÉs én vagyok genyó ellendrukker 😂😂😂Istenemre mondom, ha lehozza a Bears az sem zavar ha jövö héten elkennek minket, sőt akkor SB-t nekik!!!Hu de megy a nyalás
MirrMurr
Pyrrus
ThundersNFL
Stez
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Csak a Steelers ne jusson be
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Pyrrus
714
Érted a cinizmust? 😊Nem mondtam, hogy genyó vagy, csak megkérdeztem mi bajod az Eagles-el 😀És én vagyok genyó ellendrukker 😂😂😂Istenemre mondom, ha lehozza a Bears az sem zavar ha jövö héten elkennek minket, sőt akkor SB-t nekik!!!Hu de megy a nyalás
MirrMurr
Pyrrus
ThundersNFL
MirrMurr
több mint 5 éve
Grat a Bearsnek és az Eaglesnek.
több mint 5 éve
bezzeg Kizer megcsináltaő lábon végig vitte volna
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Nem mondtam, hogy genyó vagy, csak megkérdeztem mi bajod az Eagles-el 😀És én vagyok genyó ellendrukker 😂😂😂Istenemre mondom, ha lehozza a Bears az sem zavar ha jövö héten elkennek minket, sőt akkor SB-t nekik!!!Hu de megy a nyalás
MirrMurr
Pyrrus
ThundersNFL
több mint 5 éve
zsojti
4 063
yes
több mint 5 éve
aszondod hogy sanyi csattogtatja a háttérben? 😀Szerintetek melyik kommentátor csámcsog az egész második félidőben? Kibaszottul idegesítő....tuti hogy csámcsogást hallunk? 😀
Csakúgy mint a játékunk....
vsanyi132
gamerkr
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
te csak genyo vagy, de minden Pats-fan az x-DÉs én vagyok genyó ellendrukker 😂😂😂Istenemre mondom, ha lehozza a Bears az sem zavar ha jövö héten elkennek minket, sőt akkor SB-t nekik!!!Hu de megy a nyalás
MirrMurr
Pyrrus
ThundersNFL
több mint 5 éve
Szerintetek melyik kommentátor csámcsog az egész második félidőben? Kibaszottul idegesítő....Tuti a Gyula KEZE
Csakúgy mint a játékunk....
vsanyi132
jamaicababa
Draft
több mint 5 éve
Ügyes ez a bears de szerintem nem sb nyerőGyenge hozzá az Offense
Pyrrus
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Ahhoz értek! Februárban az öreg Billnek is ígértem egy zalai vadászatot erre nem nyertünk egy SB-t 😉Istenemre mondom, ha lehozza a Bears az sem zavar ha jövö héten elkennek minket, sőt akkor SB-t nekik!!!Hu de megy a nyalás
MirrMurr
Pyrrus
Véletlen volna? Nem hinném...
több mint 5 éve
Jövőhéten Foles meg szarrápicsázza a Macikat...ha játszik, mert mos sérült le 😀
ThundersNFL
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Pyrrus
714
Ügyes ez a bears de szerintem nem sb nyerő
több mint 5 éve
Csak Hail Mary-t szabad hívni
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
És én vagyok genyó ellendrukker 😂😂😂Istenemre mondom, ha lehozza a Bears az sem zavar ha jövö héten elkennek minket, sőt akkor SB-t nekik!!!Hu de megy a nyalás
MirrMurr
Pyrrus
Draft
több mint 5 éve
Diggs fele dobjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal
több mint 5 éve
nekünk bejöttMiert a Phili ellen akar játszani a bears?Mert csoportellenfelet beengedni a rájátszásba Lovie Smith-t idéző kockázatvállalás
Sifur
Kampman