Minnesota Vikings - Chicago Bears
több mint 5 éve
ez mire zászló?
több mint 5 éve
zsojti
4 063
ezek a zászlók ....
több mint 5 éve
flagfoci!!!
több mint 5 éve
Mennyire vagyunk szarok?
több mint 5 éve
viszont foles tavaly szarabb volt mint idén az alapszakaszban, így most kevésbé lennénk kilátástalanok, persze benne van hogy ha bejutunk egyből kikapunk, de azért a rams, és a hou ellen is nagyon rendben volt ez a C sor a védelemben, most megy egyelőre nullázzuk a skinst. (mondjuk ott is C sor van O oldalon)
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Cousinsban ugyanugy megvan, mint Folesban peldaul. Wilsont es a Seahawksot meg egy szoval sem soroltam a veszelytelenek koze, mivel nalam konkretan a Seahawks a favorit az NFC-bol.Philly-ben, Seattle-ben megvan a potenciális qb veszély, Cousinsban nincs.Hat pedig szerintem ha eszuk van, akkor peldaul a Vikingst nem feltetlenul akarjak, oke, hogy perpill lazan verik oket, de ebben a Vikingsban ott van offense es defense oldalon is barmikor, hogy brutalisat nyom. Playmakerek tomkelege mindket oldalon.Ha ezt a Vikes megfordítja akkor az maga lesz a csoda...vagy a Chicago gondolkodni kezdett 😊
ThundersNFL
NB2
Ezzel szemben en a Dallasban es az Eaglesben sem erzem ezt a veszelyt, foleg elobbiben, ahol Prescott choker, a vedelem hol ilyen, hol olyan, es az Eagles is nagyon hullamzo igazabol.
Stez
NB2
Mondjuk semmi koze a tavalyhoz, akkor az Eaglesnek top vedelme volt, Wentzzel meg fossa vertetek mindenkit. Most Wentz es Foles is hullamzo, az offense is, de a defense is ugyanugy. Ez a csapat szerintem most keves egy PO-meneteleshez.sebaj, tavaly is bejöttHat pedig szerintem ha eszuk van, akkor peldaul a Vikingst nem feltetlenul akarjak, oke, hogy perpill lazan verik oket, de ebben a Vikingsban ott van offense es defense oldalon is barmikor, hogy brutalisat nyom. Playmakerek tomkelege mindket oldalon.Ha ezt a Vikes megfordítja akkor az maga lesz a csoda...vagy a Chicago gondolkodni kezdett 😊
ThundersNFL
NB2
Ezzel szemben en a Dallasban es az Eaglesben sem erzem ezt a veszelyt, foleg elobbiben, ahol Prescott choker, a vedelem hol ilyen, hol olyan, es az Eagles is nagyon hullamzo igazabol.
Stez
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Hawks-szal nem játszhattok sztemviszont közben az Arizona visszamászott Seattle-ben, lehet ha kikapnak, akkor a SEA jön CHI-be!Na mondjuk a Sea sokkal, de sokkal rosszabb az Eaglesnél...azok tényleg vért ittak
NB2
MirrMurr
több mint 5 éve
Philly-ben, Seattle-ben megvan a potenciális qb veszély, Cousinsban nincs.Hat pedig szerintem ha eszuk van, akkor peldaul a Vikingst nem feltetlenul akarjak, oke, hogy perpill lazan verik oket, de ebben a Vikingsban ott van offense es defense oldalon is barmikor, hogy brutalisat nyom. Playmakerek tomkelege mindket oldalon.Ha ezt a Vikes megfordítja akkor az maga lesz a csoda...vagy a Chicago gondolkodni kezdett 😊
ThundersNFL
NB2
Stez
több mint 5 éve
sebaj, tavaly is bejöttHat pedig szerintem ha eszuk van, akkor peldaul a Vikingst nem feltetlenul akarjak, oke, hogy perpill lazan verik oket, de ebben a Vikingsban ott van offense es defense oldalon is barmikor, hogy brutalisat nyom. Playmakerek tomkelege mindket oldalon.Ha ezt a Vikes megfordítja akkor az maga lesz a csoda...vagy a Chicago gondolkodni kezdett 😊
ThundersNFL
NB2
Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Pyrrus
714
Remélem rendbe rakták a fejeket
több mint 5 éve
Hat pedig szerintem ha eszuk van, akkor peldaul a Vikingst nem feltetlenul akarjak, oke, hogy perpill lazan verik oket, de ebben a Vikingsban ott van offense es defense oldalon is barmikor, hogy brutalisat nyom. Playmakerek tomkelege mindket oldalon.Ha ezt a Vikes megfordítja akkor az maga lesz a csoda...vagy a Chicago gondolkodni kezdett 😊
ThundersNFL
NB2
több mint 5 éve
Oregon88
423
Szerintem nem egyértelmű,hogy kivel járnának jobban.Ha ezt a Vikes megfordítja akkor az maga lesz a csoda...vagy a Chicago gondolkodni kezdett 😊
ThundersNFL
NB2
több mint 5 éve
Ha ezt a Vikes megfordítja akkor az maga lesz a csoda...vagy a Chicago gondolkodni kezdett 😊
ThundersNFL
több mint 5 éve
Ha ezt a Vikes megfordítja akkor az maga lesz a csoda...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Kampman
28 290
mondjuk ha úgyis lepörgetik miért nem térdelnek, simán benne van a fumbli a futásbanEz Andy Reidnek is egy klasszikus hülyesége volt, úgyhogy gondolom Nagy tőle örökölte
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
CharlieF
767
Valami nagy gáz van itt, kíváncsi vagyok megtudjuk - e valaha, hogy mi! Remélem Zimmer túléli a ma estét és nem a mentő viszi el!
több mint 5 éve
mondjuk ha úgyis lepörgetik miért nem térdelnek, simán benne van a fumbli a futásban
több mint 5 éve
Pyrrus
714
Brutál gubanc van. Thielen,diggs,cook is ki van akadva
több mint 5 éve
Cousinssal gyengült ez az Onem, Cousins abszolut jo, meg ha vannak szar meccsei is, a playcalling egy szar, eddig is az volt rendre, most vegkepp
krisz0621
több mint 5 éve
Nagyon nagy a gáz a Vikingsnál
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
viszont közben az Arizona visszamászott Seattle-ben, lehet ha kikapnak, akkor a SEA jön CHI-be!Na mondjuk a Sea sokkal, de sokkal rosszabb az Eaglesnél...azok tényleg vért ittak
NB2
több mint 5 éve
dinkaaa
1 044
Cousinssal gyengült ez az O
több mint 5 éve
kibaszott siralmas, megint. meg mindig.
több mint 5 éve
mondjuk én is leadnám a meccset a bears helyében, már tudják mi az ellenszer a vikingsra,jövőhéten is vernék őketVagy inkább nr tegyék 😀
eaglesmcnabb