Minnesota Vikings - Dallas Cowboys
több mint 1 éve
Rush jon felmosni
több mint 1 éve
Parsons nem bír magával…Vannak edzoi ultessek le
tamas424
több mint 1 éve
+37nel minek kuldjuk fel a legnagyobb ertekunk?
több mint 1 éve
tamas424
1 757
Parsons nem bír magával…
több mint 1 éve
Historikusan szar a Cowboys a Lambeun erre celoztamA következő meccsük? Azt is utaljam neked?😉Bezzeg a múlt 7en egy bőrönd pénzt raktam a Dallasra, akkor nem bírtak így védekezni.Packers ellen idegenben? Legkozelebb utald nekem
Csigu
Blevi
Csigu
több mint 1 éve
Csigu
24
A következő meccsük? Azt is utaljam neked?😉Bezzeg a múlt 7en egy bőrönd pénzt raktam a Dallasra, akkor nem bírtak így védekezni.Packers ellen idegenben? Legkozelebb utald nekem
Csigu
Blevi
több mint 1 éve
Davis time
több mint 1 éve
Csigu
24
Bezzeg a múlt 7en egy bőrönd pénzt raktam a Dallasra, akkor nem bírtak így védekezni.
több mint 1 éve
Ultessuk mar le Parsonst
több mint 1 éve
Ma megaláztak minket, ráadásul otthon. Remélem ez jelent valamit. Lássuk.Mindenkinek van szar napja
CharlieF
több mint 1 éve
CharlieF
767
Ma megaláztak minket, ráadásul otthon. Remélem ez jelent valamit. Lássuk.
több mint 1 éve
Egyaltalan nem rossz.Nincs hát. De attól még ez nem rossz csapat ám.Szerintem Cousinban nincs benne egy PO rush taln ezert.Senkit nem akarok bántani, de azért volt rá esély, hogy a MIN előbb vagy utóbb belefut a késbe.Értem én, hogy mindenki ezt gondolja, de mitől van az, hogy a Vikings 8-1 mérleggel overrated, a GB meg 4-7 mérleggel power house? Azért mert Cousins meg Rogers? Hagyjuk már, de tényleg!
nagylaza, főpohárnok
CharlieF
Blevi
CharlieF
több mint 1 éve
CharlieF
767
Nincs hát. De attól még ez nem rossz csapat ám.Szerintem Cousinban nincs benne egy PO rush taln ezert.Senkit nem akarok bántani, de azért volt rá esély, hogy a MIN előbb vagy utóbb belefut a késbe.Értem én, hogy mindenki ezt gondolja, de mitől van az, hogy a Vikings 8-1 mérleggel overrated, a GB meg 4-7 mérleggel power house? Azért mert Cousins meg Rogers? Hagyjuk már, de tényleg!
nagylaza, főpohárnok
CharlieF
Blevi
több mint 1 éve
Simán le kellene ültetni mindkét QBt
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Szerintem Cousinban nincs benne egy PO rush taln ezert.Senkit nem akarok bántani, de azért volt rá esély, hogy a MIN előbb vagy utóbb belefut a késbe.Értem én, hogy mindenki ezt gondolja, de mitől van az, hogy a Vikings 8-1 mérleggel overrated, a GB meg 4-7 mérleggel power house? Azért mert Cousins meg Rogers? Hagyjuk már, de tényleg!
nagylaza, főpohárnok
CharlieF
több mint 1 éve
Needa
244
Na johetnek a cserek es pihenjunk a Giants-ra
több mint 1 éve
Stop the count
több mint 1 éve
Számomra rejtély.Senkit nem akarok bántani, de azért volt rá esély, hogy a MIN előbb vagy utóbb belefut a késbe.Értem én, hogy mindenki ezt gondolja, de mitől van az, hogy a Vikings 8-1 mérleggel overrated, a GB meg 4-7 mérleggel power house? Azért mert Cousins meg Rogers? Hagyjuk már, de tényleg!
nagylaza, főpohárnok
CharlieF
több mint 1 éve
Kár volt a challengeSzerintem ez elkapás... És talán utána meg fumble, recover fumble és TD 😅
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Én is inkább a Packers ellen vártam.😀Senkit nem akarok bántani, de azért volt rá esély, hogy a MIN előbb vagy utóbb belefut a késbe.Talán nem hazai pályán és nem ennyire
nagylaza, főpohárnok
Kampman
több mint 1 éve
CharlieF
767
Senkit nem akarok bántani, de azért volt rá esély, hogy a MIN előbb vagy utóbb belefut a késbe.Értem én, hogy mindenki ezt gondolja, de mitől van az, hogy a Vikings 8-1 mérleggel overrated, a GB meg 4-7 mérleggel power house? Azért mert Cousins meg Rogers? Hagyjuk már, de tényleg!
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
tamas424
1 757
Noah caught it !!!Lent volt a térde és csak utána verte ki a talaj a kezéből, meg a football move is megvolt…
gyeek