Minnesota Vikings - Green Bay Packers
1 feliratkozó
több mint 3 éve
PatrickSKOL
395
Pomt azt akartam mondani, hogy Bakh ide vagy oda, de egyelőre esszük a falatok.
több mint 3 éve
Első évében hasonló volt. Tavaly Arod MVP szezont tolt. Idén nem...MLF első éve is hasonló volt mint az idei, a másodikban valamit nagyon kitaláltak,az a rendszer minden hiányosságot elbírt és elrejtett, de ez idénre teljesen eltűnt, erősítés pedig nem jött az elkapó sorba sajnos.Azért lassan nem lehet elmenni az mellett, hogy MLF rendszere ki lett ismerve. Tavaly a GB szerezte messze a legtöbb pontot az első negyedekben, idén meg utolsók. Tehát az előre megrajzolt drive-ok nem működnek, az elkapókat meg Adams-et kivéve hagyjuk is, ráadásul idén a fal sem olyan jó, mondjuk sérültek is vannak. MLF-nek meg ki kell találnia valami újat, különben sz.rban lesz a csapat.en ezeket mind megadom , de ebből nevegyük ki Aaront sajnos ő is rossz döntéseket hoz.
Pep71
nando89
Pep71
több mint 3 éve
Pep71
2 591
Aaron tanácstalan, egyelőre.sz.r a fal, nem tudnak elszakadni a sztárelkapók..
PatrickSKOL
több mint 3 éve
Kampman
28 290
amíg Kinget bármikor megszivathatja a Thielen-Jefferson duó, szerintem nincs miről beszélni.Ezért nem igazán tudok lelkesedni az egész védelemért úgy általában.
gyorsan el fog dőlni a félidő végére
gamerkr
A playoffban úgyis szembe jön egyszer egy elit QB meg néhány jó elkapó, akik szétszedi ezeket, de legalábbis kihasználja a látványosan gyenge pontokat. Ahogy mostanában mindig,
Szerkesztette: Kampman
több mint 3 éve
SBL
2 213
elég fosok vagyunk , de ez akkor is ajándék volt a zebráktól.Majd megírjuk holnap, hogy a zebrák piszkos módon tolták az ellenfelet, de persze nem ezen múlott.
nando89
Annyira szeretem ezek olvasni.
több mint 3 éve
a penalty nevű játékost sem kéne játszatnunk
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
PatrickSKOL
395
Aaron tanácstalan, egyelőre.
több mint 3 éve
PatrickSKOL
395
Ha most nem lesz TD sztem nyugodtan be lehet dobni Jordant... Áron meg gyógyulgasson.Azért ettől szerintem nagyon messze vagyunk, hogy ez a meccs eldőlt volna.
Rubens
több mint 3 éve
Pep71
2 591
MLF első éve is hasonló volt mint az idei, a másodikban valamit nagyon kitaláltak,az a rendszer minden hiányosságot elbírt és elrejtett, de ez idénre teljesen eltűnt, erősítés pedig nem jött az elkapó sorba sajnos.Azért lassan nem lehet elmenni az mellett, hogy MLF rendszere ki lett ismerve. Tavaly a GB szerezte messze a legtöbb pontot az első negyedekben, idén meg utolsók. Tehát az előre megrajzolt drive-ok nem működnek, az elkapókat meg Adams-et kivéve hagyjuk is, ráadásul idén a fal sem olyan jó, mondjuk sérültek is vannak. MLF-nek meg ki kell találnia valami újat, különben sz.rban lesz a csapat.en ezeket mind megadom , de ebből nevegyük ki Aaront sajnos ő is rossz döntéseket hoz.
Pep71
nando89
több mint 3 éve
nando89
3 894
elég fosok vagyunk , de ez akkor is ajándék volt a zebráktól.
több mint 3 éve
SBL
2 213
azért az elkapó egységet bármikor elcserélné sztem ARod 😀minusz Adams
Pep71
több mint 3 éve
azért az elkapó egységet bármikor elcserélné sztem ARod 😀A mit?
Pep71
több mint 3 éve
Pep71
2 591
azért az elkapó egységet bármikor elcserélné sztem ARod 😀
több mint 3 éve
King megint... Nem is mondok semmit.
több mint 3 éve
amíg Kinget bármikor megszivathatja a Thielen-Jefferson duó, szerintem nincs miről beszélni.gyorsan el fog dőlni a félidő végére
több mint 3 éve
Rubens
830
Ha most nem lesz TD sztem nyugodtan be lehet dobni Jordant... Áron meg gyógyulgasson.
több mint 3 éve
PatrickSKOL
395
A jó öreg Ádám is bemutatkozott.
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
van még visszaútGreen Baybe
Gergőbácsi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Wolfy33
229
Ez az
több mint 3 éve
van még visszaút
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Rubens
830
Nyilván itt sem volt Holding...
több mint 3 éve
Kampman
28 290
LOOOOLÉvtizedes mém, ami már akkor sem volt igaz, amikor kitalálták.
bírók csapata?
gamerkr
több mint 3 éve
nando89
3 894
Sajnos ezeket soha senki nem jegyzi, majdnem akkora gyökérség mint anno CMIII ra az is pont a miny ellen, vicc.
több mint 3 éve
PatrickSKOL
395
Ezt a roughingot nem kellett volna szerintem visszafújni.A DPI akkora volt, mint ide Minnesota.