Minnesota Vikings - Green Bay Packers
2 napja
Tune vajon mit gondol magában?
2 napja
Hát én ezt eddig bírtam , védelem korrekt , támadó sor kitudja , mert ezzel faszival nem lehet ezt a játékot üzni Az biztos h a mai után nem leszünk elbizakodva , jövöhétre 😀
Joéjt mindenkinek.
2 napja
Rajta vannakAkkor még kell ugyeskedni 😕1976 vs. BengalsAdams pördült la a backről , amugy nem tudja vki mi csapat történelmében az egy meccsen legkevesebb passzolt yard ? mert most 5 yardnál állunk , sztm lehet ez még rekord 😀Sosem felejtem el, ahogy a hosszabbításos TD passzával vertük a 0-16-os Brownst.Ehhez képest sztm három klasszissal jobb volt , az eltudta dobni a labdát mondjuk szar helyre de eldobtaAkkor elkönyvelhetjük, hogy alá tudunk menni a Seneca&Co.-nak.Seneca Wallace, Scott Tolzien és volt egy harmadik beugró QB, akinek a meccsével valllatni lehetett, de nem jut eszembe a neve.
Tactful Cactus
gamerkr
A nevét nem írom le.
Tactful Cactus
nando89
Kampman
nando89
-35 net passing yards
Tactful Cactus
nando89
2 napja
Igaz, innentől újra nyílt a meccs. 😊Ezért megérte!🙂Elkezdeni volt kár. Úgy értem a meccset.a zászlókkal megverjük magunkatEz a nap mondasa! Kar folytatni!
Tactful Cactus
jossbeaumont
SBL
nagylaza, főpohárnok
2 napja
Ezért megérte!🙂Elkezdeni volt kár. Úgy értem a meccset.a zászlókkal megverjük magunkatEz a nap mondasa! Kar folytatni!
Tactful Cactus
jossbeaumont
SBL
2 napja
hú milyen kis humoros játék lett ez
2 napja
Elkezdeni volt kár. Úgy értem a meccset.a zászlókkal megverjük magunkatEz a nap mondasa! Kar folytatni!
Tactful Cactus
jossbeaumont
2 napja
Beszarás, és megy a "Go Pack Go!"
2 napja
a zászlókkal megverjük magunkatEz a nap mondasa! Kar folytatni!
Tactful Cactus
2 napja
Akkor még kell ugyeskedni 😕1976 vs. BengalsAdams pördült la a backről , amugy nem tudja vki mi csapat történelmében az egy meccsen legkevesebb passzolt yard ? mert most 5 yardnál állunk , sztm lehet ez még rekord 😀Sosem felejtem el, ahogy a hosszabbításos TD passzával vertük a 0-16-os Brownst.Ehhez képest sztm három klasszissal jobb volt , az eltudta dobni a labdát mondjuk szar helyre de eldobtaAkkor elkönyvelhetjük, hogy alá tudunk menni a Seneca&Co.-nak.Seneca Wallace, Scott Tolzien és volt egy harmadik beugró QB, akinek a meccsével valllatni lehetett, de nem jut eszembe a neve.
Tactful Cactus
gamerkr
A nevét nem írom le.
Tactful Cactus
nando89
Kampman
nando89
-35 net passing yards
Tactful Cactus
2 napja
1976 vs. BengalsAdams pördült la a backről , amugy nem tudja vki mi csapat történelmében az egy meccsen legkevesebb passzolt yard ? mert most 5 yardnál állunk , sztm lehet ez még rekord 😀Sosem felejtem el, ahogy a hosszabbításos TD passzával vertük a 0-16-os Brownst.Ehhez képest sztm három klasszissal jobb volt , az eltudta dobni a labdát mondjuk szar helyre de eldobtaAkkor elkönyvelhetjük, hogy alá tudunk menni a Seneca&Co.-nak.Seneca Wallace, Scott Tolzien és volt egy harmadik beugró QB, akinek a meccsével valllatni lehetett, de nem jut eszembe a neve.
Tactful Cactus
gamerkr
A nevét nem írom le.
Tactful Cactus
nando89
Kampman
nando89
-35 net passing yards
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 napja
És ez akkor történt (ha jól emlékszem), amikor Rodgersnek még nem volt OT W-je.Sosem felejtem el, ahogy a hosszabbításos TD passzával vertük a 0-16-os Brownst.Ehhez képest sztm három klasszissal jobb volt , az eltudta dobni a labdát mondjuk szar helyre de eldobtaAkkor elkönyvelhetjük, hogy alá tudunk menni a Seneca&Co.-nak.Seneca Wallace, Scott Tolzien és volt egy harmadik beugró QB, akinek a meccsével valllatni lehetett, de nem jut eszembe a neve.
Tactful Cactus
gamerkr
A nevét nem írom le.
Tactful Cactus
nando89
Kampman
2 napja
Adams pördült la a backről , amugy nem tudja vki mi csapat történelmében az egy meccsen legkevesebb passzolt yard ? mert most 5 yardnál állunk , sztm lehet ez még rekord 😀Sosem felejtem el, ahogy a hosszabbításos TD passzával vertük a 0-16-os Brownst.Ehhez képest sztm három klasszissal jobb volt , az eltudta dobni a labdát mondjuk szar helyre de eldobtaAkkor elkönyvelhetjük, hogy alá tudunk menni a Seneca&Co.-nak.Seneca Wallace, Scott Tolzien és volt egy harmadik beugró QB, akinek a meccsével valllatni lehetett, de nem jut eszembe a neve.
Tactful Cactus
gamerkr
A nevét nem írom le.
Tactful Cactus
nando89
Kampman
2 napja
Sosem felejtem el, ahogy a hosszabbításos TD passzával vertük a 0-16-os Brownst.Ehhez képest sztm három klasszissal jobb volt , az eltudta dobni a labdát mondjuk szar helyre de eldobtaAkkor elkönyvelhetjük, hogy alá tudunk menni a Seneca&Co.-nak.Seneca Wallace, Scott Tolzien és volt egy harmadik beugró QB, akinek a meccsével valllatni lehetett, de nem jut eszembe a neve.
Tactful Cactus
gamerkr
A nevét nem írom le.
Tactful Cactus
nando89
2 napja
nem látom egyelőre hogyan fogjuk elkerülni a nullázást27 pontot kell összehozni, és akkor nyerünk.
gamerkr
2 napja
nem látom egyelőre hogyan fogjuk elkerülni a nullázást
2 napja
A legendas GB spec team tartja a plafont!
2 napja
hirtelen azt hittem, hogy trükkös Goffos játék, de sima botladozás
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 napja
Félpályás atok kozelben
2 napja
'Hívjon téged huddle-be a Tune'meg is van az új átkom
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 napja
Ezzel nem mondtál semmit, baszott sokat rágózott.több rágót rágott el mint amennyi 1st downt csináltEhhez képest sztm három klasszissal jobb volt , az eltudta dobni a labdát mondjuk szar helyre de eldobtaAkkor elkönyvelhetjük, hogy alá tudunk menni a Seneca&Co.-nak.Seneca Wallace, Scott Tolzien és volt egy harmadik beugró QB, akinek a meccsével valllatni lehetett, de nem jut eszembe a neve.
Tactful Cactus
gamerkr
A nevét nem írom le.
Tactful Cactus
nando89
Tactful Cactus
2 napja
Na most szoljatok! He?előrébb vagy?
jossbeaumont
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 napja