Minnesota Vikings - Green Bay Packers
2 napja
meg fogják bánni, hogy nem mentek rá a 2pontosra
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 napja
Legalabb oromet okozni tudunk! A mai volagban...Gondolom minden bónusz opciót kipörgetnek a Vikingek amit csak lehet.
jossbeaumont
2 napja
Legalabb oromet okozni tudunk! A mai volagban...
2 napja
na 13-0, a legveszélyesebb eredmény.
2 napja
Lehet, hogy a felido elott mar taktikusan nem vesszuk at a vezetest?
2 napja
Jo, nincs abszolut tamadasunk, de a vedelem az zar! Ja, várj...Ez a védelem sztm ma ami benne van azt ki is hozza magából.
jossbeaumont
2 napja
szerencsére meg lett a first down, bajban lett volna a Tune offense 30 sec-el a félidő vége előtt 😀Jobb ha a rajatszas elott nem mutatjuk meg a halalos 30 sec drillt!
gamerkr
2 napja
Jo, nincs abszolut tamadasunk, de a vedelem az zar! Ja, várj...
2 napja
szerencsére meg lett a first down, bajban lett volna a Tune offense 30 sec-el a félidő vége előtt 😀
2 napja
Ezen lesz mit adjusztálni.Én ezt nem hiszem el tényleg h ez a csávó nfl meccsen pályát fog , komolyan Hfl szint .Én megvárnám a félidei felkészítését. Sokat számít az.
nando89
Tactful Cactus
2 napja
Én ezt nem hiszem el tényleg h ez a csávó nfl meccsen pályát fog , komolyan Hfl szint .Én megvárnám a félidei felkészítését. Sokat számít az.
nando89
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 napja
Dehogy. Inkább nyóc elsőért a Burrow, Lamar, Herbert közül valamelyiket, hogy aztán tovább húzzon az ág minket és még "besevájjanak"!Visszahozzátok Kirk Kapitányt?😉Trap game ez a Vikesnek. Elhitetjük velük, hogy McCharty egy jó QB és vele mennek neki a következő szezonnak.Kizárt.
SBL
PatrickSKOL
SBL
2 napja
Én ezt nem hiszem el tényleg h ez a csávó nfl meccsen pályát fog , komolyan Hfl szint .
2 napja
Ja, bocs', Mc Carthy helyere Rodgers jon. Na jo, osszezavarodtam mar.
2 napja
3. és 25. Lafleur lapozott egy párat a playsheeten."Kérjük nyomja meg a piros gombot és nyugodjon..."
Vajon milyen play van a "3. és lehetetlen, az irányítód pedig a practice squad all-star meccs kispadjáról lett elrángatva" szituációkra?
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 napja
McCarthy játékában erősen benne van az INT, szeretném már látni.Odaadjuk nektek Tuning helyett, ha úgy van, bekápnak!
nagylaza, főpohárnok
2 napja
Felunk, ha tobbet mutatunk, a Vikes lenyulja Tune-t, McCarthy helyere!
2 napja
13 Total Yard 185 ellenében 😀Jó de mi fogunk kezdeni. És egyre jobbak vagyunk. Az 50 yard sem elérhetetlen.
nando89
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 napja
3. és 25. Lafleur lapozott egy párat a playsheeten.Vajon milyen play van a "3. és lehetetlen, az irányítód pedig a practice squad all-star meccs kispadjáról lett elrángatva" szituációkra?
2 napja
13 Total Yard 185 ellenében 😀
2 napja
Visszahozzátok Kirk Kapitányt?😉Trap game ez a Vikesnek. Elhitetjük velük, hogy McCharty egy jó QB és vele mennek neki a következő szezonnak.Kizárt.
SBL
PatrickSKOL
2 napja
Remélem nem az az elvesztegetett időkérés fog hiányozni a goal line szitunál!!!!Látom, mersz nagyot álmodni.
Tactful Cactus
2 napja
3&25 sima, megfutjuk!
2 napja
Megnyugtato, h legalabb Tune-t nem kell bevonni a "ki jobb iranyito a csapatban" jatekba.