Minnesota Vikings - Green Bay Packers
1 hónapja
ránézve a mérlegünkre, azon az utolsó másodperces dallasi döntetlenen mennyi minden múlik. Beszarás.
1 hónapja
Új szerzeményünk játszik?Én már láttam a pályán. Az elkapók még nem találkoztak vele.
Tactful Cactus
1 hónapja
Új szerzeményünk játszik?igen , már volt is egy soft covarege jeffersonon.
Tactful Cactus
1 hónapja
Azt a Seahawks is szeretné elfelejteni.Nah , ez pont olyan mint várni lehetett , nagyon hosszú este lesz . Pár éve hasonlo tét nélküli meccsen asszem a Lions sozott ránk egy 30-0 körüli zakót, ez olyan lehet .Én szívesebben emlékszem a 6 TD-s Flynn meccsre ellenük, mondjuk akkor 1st seed volt. Utána meg, na azt inkább felejtsük.
nando89
Tactful Cactus
1 hónapja
De legalabb a futast fogjuk. Ja, nem...
1 hónapja
Nah , ez pont olyan mint várni lehetett , nagyon hosszú este lesz . Pár éve hasonlo tét nélküli meccsen asszem a Lions sozott ránk egy 30-0 körüli zakót, ez olyan lehet .Én szívesebben emlékszem a 6 TD-s Flynn meccsre ellenük, mondjuk akkor 1st seed volt. Utána meg, na azt inkább felejtsük.
nando89
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Attól tartok most van a legnagyobb esélyünk pontokat szerzeni az este folyamán.
1 hónapja
Az komoly elso drive volt... :-o
1 hónapja
Nah , ez pont olyan mint várni lehetett , nagyon hosszú este lesz . Pár éve hasonlo tét nélküli meccsen asszem a Lions sozott ránk egy 30-0 körüli zakót, ez olyan lehet .
1 hónapja
Bobo előtt lett volna terület
1 hónapja
Megnéztem pár meccsünket az archívumomból '11-14 között. Az a világ csodája, hogy azzal a kerettel nem jött még egy gyűrű.Az idejét sem tudom mikor segített utoljára rajtunk McCarthy15 éve.
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Azért ez a Mcharty gyerek nem mutatott idén annyit h ekkora arca legyen , sőt...Nixon fertőz
nando89
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Az idejét sem tudom mikor segített utoljára rajtunk McCarthy15 éve.
Tactful Cactus
1 hónapja
Nem ismerem meg az osszes (uj) jatekost, ez a McCarthy nevű velünk van?
1 hónapja
Az idejét sem tudom mikor segített utoljára rajtunk McCarthy
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Ezzel a meccs embere címet már most megAzért ez a Mcharty gyerek nem mutatott idén annyit h ekkora arca legyen , sőt...és Nixon nem kevert le neki egyet 😀
nando89
gamerkr
nyerte magának.😊
1 hónapja
Azért ez a Mcharty gyerek nem mutatott idén annyit h ekkora arca legyen , sőt...és Nixon nem kevert le neki egyet 😀
nando89
1 hónapja
okos McCarthy
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.