Minnesota Vikings - Green Bay Packers
2 napja
ránézve a mérlegünkre, azon az utolsó másodperces dallasi döntetlenen mennyi minden múlik. Beszarás.
2 napja
Új szerzeményünk játszik?Én már láttam a pályán. Az elkapók még nem találkoztak vele.
Tactful Cactus
2 napja
Új szerzeményünk játszik?igen , már volt is egy soft covarege jeffersonon.
Tactful Cactus
2 napja
Azt a Seahawks is szeretné elfelejteni.Nah , ez pont olyan mint várni lehetett , nagyon hosszú este lesz . Pár éve hasonlo tét nélküli meccsen asszem a Lions sozott ránk egy 30-0 körüli zakót, ez olyan lehet .Én szívesebben emlékszem a 6 TD-s Flynn meccsre ellenük, mondjuk akkor 1st seed volt. Utána meg, na azt inkább felejtsük.
nando89
Tactful Cactus
2 napja
De legalabb a futast fogjuk. Ja, nem...
2 napja
Nah , ez pont olyan mint várni lehetett , nagyon hosszú este lesz . Pár éve hasonlo tét nélküli meccsen asszem a Lions sozott ránk egy 30-0 körüli zakót, ez olyan lehet .Én szívesebben emlékszem a 6 TD-s Flynn meccsre ellenük, mondjuk akkor 1st seed volt. Utána meg, na azt inkább felejtsük.
nando89
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 napja
Attól tartok most van a legnagyobb esélyünk pontokat szerzeni az este folyamán.
2 napja
Az komoly elso drive volt... :-o
2 napja
Nah , ez pont olyan mint várni lehetett , nagyon hosszú este lesz . Pár éve hasonlo tét nélküli meccsen asszem a Lions sozott ránk egy 30-0 körüli zakót, ez olyan lehet .
2 napja
Bobo előtt lett volna terület
2 napja
Megnéztem pár meccsünket az archívumomból '11-14 között. Az a világ csodája, hogy azzal a kerettel nem jött még egy gyűrű.Az idejét sem tudom mikor segített utoljára rajtunk McCarthy15 éve.
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 napja
Azért ez a Mcharty gyerek nem mutatott idén annyit h ekkora arca legyen , sőt...Nixon fertőz
nando89
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 napja
Az idejét sem tudom mikor segített utoljára rajtunk McCarthy15 éve.
Tactful Cactus
2 napja
Nem ismerem meg az osszes (uj) jatekost, ez a McCarthy nevű velünk van?
2 napja
Az idejét sem tudom mikor segített utoljára rajtunk McCarthy
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 napja
Ezzel a meccs embere címet már most megAzért ez a Mcharty gyerek nem mutatott idén annyit h ekkora arca legyen , sőt...és Nixon nem kevert le neki egyet 😀
nando89
gamerkr
nyerte magának.😊
2 napja
Azért ez a Mcharty gyerek nem mutatott idén annyit h ekkora arca legyen , sőt...és Nixon nem kevert le neki egyet 😀
nando89
2 napja
okos McCarthy
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.