Minnesota Vikings - Washington Redskins
több mint 10 éve
most 2 hét szünet jön nekünk
több mint 10 éve
1 passz.... ha D-Jax beviszi meghalok.....vsanyi132Nem sikerült pályán tartani se a passzt
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Köszi na követést srácok, szép W a Vikingsnek. Remélem RG egészséges marad és csak jobb lesz, van még hova, de jó újra egészségesnek látni.
Liverpool Fc fan
több mint 10 éve
James007
1 850
Majd néhány hét múlva talán 😀draft 😊KmetyGTüntetők vannak a TCF Bank Stadium előtt. Amint azt már korábban megígérték demonstrálni fognak Washington-Minnesota meccs idején a rasszizmus ellen, mert a kivonuló tömeg szerint a Washington Redskins csapatának neve sérti a amerikai őslakosokat. Az persze nem volt olyan rossz, hogy pár száz éve lerohanták az egész kontinenst és sorra öldösték az indiánokat, na mindegy. Egy a lényeg nem csak a stadionban van tömeg. Egyes beszámolók szerint 2000, míg mások szerint akár 5000 tüntető is lehet a stadion tövében. Szerintük a Cleveland Indians (MLB) is sértő vajon?Itt a kép alatt az van, hogy Native American groups, ami egyébként az indián származásúakat jelenti.
KmetyG
Kár, hogy egy meccs politikai akciót vonz maga után, de engem inkább az érdekel, hogy zárkóztok-e, vagy elkezdhettek-e lassan gondolkodni a drafton.James007
több mint 10 éve
Ha a Bills ellen nem balfaszkodunk...Tocama is balfaszkodtunk rendesen, az első negyedet ne nézd meg 😊
több mint 10 éve
bálnalekvár
695
Ha a Bills ellen nem balfaszkodunk...Tocaha ellenetek nem balfaszkodunk..
akkorisredskins
több mint 10 éve
Ha a Bills ellen nem balfaszkodunk...
több mint 10 éve
fú de ronda volt az a passz...
több mint 10 éve
botrány dobás
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Na, úgy tűnik, több flaggel már nem mentik meg a Skinst
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
megvaaaaaaan
több mint 10 éve
Úgy 15 méterre volt a labda a célzott elkapótól 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
naneee
több mint 10 éve
könyörgöm figyeljünk Jackson-ra, tutira rá fog RGIII passzolni, nem akarok úgy kikapni mint a Bills ellen...
több mint 10 éve
izgalmas lesz a vége, ezért szeretem ezt a csapatot, szívgyógyszer nélkül se win, se loss 😊 akármi is legyen, az első negyed után már feladtam, nem is értem hogy jöttünk így fel
nem is nekem kell érteni, azért vannak az edzők 😊 skooool
több mint 10 éve
bálnalekvár
695
A D-re ma nem számíthatunk. Itt a lehetőség a visszatérésre, Robert.
akkorisredskins
több mint 10 éve
GW drive lesz itt . Szép comeback lenne
több mint 10 éve
Akarki akarmit mond..Teddy iszonyat kurva jovQB!!!Ez a higgadtsag ahogy jatszik...
több mint 10 éve
+2pont 😊