MNF dupla
1 feliratkozó
több mint 1 éve
A vedoink legalabb annyira vakon vannak ma, mint Love.
több mint 1 éve
Hogy lehetett ennyire szabadon???
több mint 1 éve
Het embernek van mar elkapasa, de pl. Doubsnak ket dropja is van mar ma. Reed a legmegbizhatobb, es o is jatssza magat a legtobbszor uresre, nem veletlen, hogy fele megy a legtobb labda.Itt mondjuk Reed mit csinált ?!Az övé volt, de Love mást is kereshetne, senkit nem lat ma kb csak őt...
nando89
Rubens
több mint 1 éve
Na ez fasza...
több mint 1 éve
Azért ne feledjük, hogy RB1 és WR1 (?) nélkül játszunk. Tudom, mindenre nem magyarázat.Itt mondjuk Reed mit csinált ?!Az övé volt, de Love mást is kereshetne, senkit nem lat ma kb csak őt...
nando89
Rubens
több mint 1 éve
Itt mondjuk Reed mit csinált ?!Az övé volt, de Love mást is kereshetne, senkit nem lat ma kb csak őt...
nando89
több mint 1 éve
Ez viszont most inkabb Reed hibaja volt, mint Love-e
több mint 1 éve
Itt mondjuk Reed mit csinált ?!
több mint 1 éve
Ideje volt, hogy ne csak mi balfaszkodjunk.
több mint 1 éve
Itt mindenki hülye
több mint 1 éve
Itt mindenki ki akar ma kapni?
több mint 1 éve
Kérném a korábbi szert újra adagolniLovenak fingja nincs ma milyen rendezvényen van...Nem tudom, most kapott-e valamit a meccs elott, vagy az elozo hetekben…
Rubens
casaubon

több mint 1 éve
Lovenak fingja nincs ma milyen rendezvényen van...Nagyon észnél kel nála lenni ha végül hosszabbitunk vele mert oltári mélységek is vannak a játékában .
Rubens
több mint 1 éve
Lovenak fingja nincs ma milyen rendezvényen van...Nem tudom, most kapott-e valamit a meccs elott, vagy az elozo hetekben…
Rubens
több mint 1 éve
De Giants ST segít neki 😊
több mint 1 éve
Hopp hoppJavitjuk a to mutatót 😊

több mint 1 éve
Lovenak fingja nincs ma milyen rendezvényen van...
több mint 1 éve
🤌
több mint 1 éve
Hill-lel mi történt a másik meccsen?
több mint 1 éve
Nixon, te nagyon hulye. Orult volna, hogy az elso utan ra tudott fekudniKibaszott idiótája.... ez a mai Loveval kurvára nem fér bele...
casaubon
több mint 1 éve
Megfogjuk ma magunkat veretni..
több mint 1 éve
Ennyi eladott labdával nem tudsz nyerni az nfl-ben

több mint 1 éve
Owens viszont megmentette egy tauntingtol Valentine-t