NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 625
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
New England Patriots - Detroit Lions
több mint 2 éve
FunHun
1 482
Meyers de kellett ide vissza…Bár úgy tűnik pont Bourne elől vesz el snapeket... 😕
kolok1972
több mint 2 éve
FunHun
1 482
Ha így megy a play-action, akkor végképp érthetetlen a RZ playhívásRáadásul Zappe lábon is tud hozni yardokat...
több mint 2 éve
Meyers de kellett ide vissza…
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
😀 😀Patricia vajon mire gondolt amikor a red zone playeket megìrta??Hogy olyan ritkán jutunk oda úgy is, kár túlgondolkodni... 😛
ParadSEC
Castleai01
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
soha nem értettem mi a faxé kell ilyenkor egy ilyen össze-vissza pattanó labdára ráugrani nekünk
több mint 2 éve
Huh, ez szép sack volt, vagy hárman megcsinálhatták volna...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Patricia vajon mire gondolt amikor a red zone playeket megìrta??Hogy olyan ritkán jutunk oda úgy is, kár túlgondolkodni... 😛
ParadSEC
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Patricia vajon mire gondolt amikor a red zone playeket megìrta??
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
FunHun
1 482
14-0 helyett csak 6-0 😕
több mint 2 éve
FunHun
1 482
3 db ilyen fantáziátlan futást...
több mint 2 éve
Kellett volna a TD... 😕
több mint 2 éve
Kar ezért a driveert
több mint 2 éve
fociról jöttem, picit késtem 😊msot azt mondták neck injuryLátszott, hogy megájult a kontaktnál.
NB2
Bazzani
több mint 2 éve
msot azt mondták neck injuryLátszott, hogy megájult a kontaktnál.
NB2
több mint 2 éve
msot azt mondták neck injury
több mint 2 éve
üdv urak!
Ki sérült meg?
NB2
Lions LBSalvion Smith és azt hiszem ő safety. Anno nálunk kezdte az NFL karrierjét.
FunHun
Thoughts go out to Saivion Smith. 🙏 pic.twitter.com/33ZmBOMJ3D
— Sunday Night Football on NBC (@SNFonNBC) October 9, 2022
több mint 2 éve
Mint kes a vajon 3. Iranyitoval. Szegyen
több mint 2 éve
Ez a detroit D sracok
több mint 2 éve
Ugyanúgy nem tudtuk fogni a futást,mint múlt héten.Ez fantasztikus mozdulat voltde addig nagyon csúnyán jöttek át rajtunk
kolok1972
az INT viszont tényleg nagyon szép volt
NB2
több mint 2 éve
Lássuk innen megy-e legalább egy FG az O-nak...
több mint 2 éve
Remélem lent volt a másik láb is...Meg volt láb ujj meg sarok 2* 😀
Szép Interception akkor...
Castleai01
több mint 2 éve
Kibaszott mákunk hogy van ez a Jack -jones gyerek és a Lions olyan hülye hogy passzol amikor nagyon megy a futás ellenünk 😀
több mint 2 éve
Remélem lent volt a másik láb is...Szép Interception akkor...