New England Patriots - Jacksonville Jaguars
1 feliratkozó
több mint 6 éve
fumble 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
mikor kezd az eagles meccs ?ha ennek vége
Janek
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
mikor kezd az eagles meccs ?0.40
Janek
több mint 6 éve
mikor kezd az eagles meccs ?00:40
Janek
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
shagi0206
10 922
Gronk ma már nem jön vissza.szó szerint levette a pályáról.
iktriad
hál istengabenilyet nem illik
több mint 6 éve
remélem két hét múlva Jags fun facteket írhatok, a Patsről elég szenvedős minden évben :/
több mint 6 éve
prérifarkas
598
Tisztán ráesett a védőre, nagy ember nagyot esik. Mondták már a régi öregek. Milyen büntetés? Hagyta volna tovább menni?Gronk ma már nem jön vissza.hál isten
iktriad
gaben
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 6 éve
Magnumba? én sem hallottam még róla amúgy...Ha ma nyer a Jags mindenkit befizetek egy swinger klubba!!!15(?) percre a csodától. Nem izgulok, á dehogy.jags fanok hol vagytok; közös ejakuláció közepette áldják meg e csapatot
iktriad
Ventura
Cypress
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Mészáros és mészáros kft?ez vlm übergáz reklám vazekamiota egy bizonyos cég gyártja a sport tv-nek a spotokat,rendkivul leromlott a minoseg.
ozibozi
Kenny
több mint 6 éve
szavadon fogunk!! *_*Ha ma nyer a Jags mindenkit befizetek egy swinger klubba!!!15(?) percre a csodától. Nem izgulok, á dehogy.jags fanok hol vagytok; közös ejakuláció közepette áldják meg e csapatot
iktriad
Ventura
Cypress
több mint 6 éve
a jags vereséget?Gronk ma már nem jön vissza.Lesz mire fogni.
iktriad
Bazzani
több mint 6 éve
Oszi
1 215
TD-t kell megúszni most és akkor célegyenesVárjál nehogy zebra time legyen.. 😀
Szesze
több mint 6 éve
Már a kézsérülés is indok.Gronk ma már nem jön vissza.Lesz mire fogni.
iktriad
Bazzani
több mint 6 éve
Lambo ilyen jó volt San Diegoban is ? vagy hol játszott ez előtt ?Ott...nem volt rossz. Csak 50 felett mindent kihagyott. 3/0
Heisman Trophy
De akkor sem értettem a kivágását
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
utolsó negyed!!. még kurva sokat érhet az a sikeres FG. 20-10
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Ha ma nyer a Jags mindenkit befizetek egy swinger klubba!!!15(?) percre a csodától. Nem izgulok, á dehogy.jags fanok hol vagytok; közös ejakuláció közepette áldják meg e csapatot
iktriad
Ventura
több mint 6 éve
Odaadtuk nekik Gus Bradley és Hayes Pullardot.Lambofield. Dilly - dilly.Chargers-nek kéne adományokat küldeni, hogy a koreai miatt kitették Lambo-t! 😀
iktriad
Toto21
több mint 6 éve
Gronk ma már nem jön vissza.hál isten
iktriad
több mint 6 éve
#GronkOut
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
TD-t kell megúszni most és akkor célegyenes
több mint 6 éve
Nem tudom mi a szarabb, a kiejtésük vagy maga a reklám?gáz ahogy van
LanceVance