New England Patriots - Jacksonville Jaguars
1 feliratkozó
több mint 7 éve
hogy sír a plebs anyám.
több mint 7 éve
azért ez micsoda félidei elemzés volt....baszhatta volna az elemzését, ha nem fújnak bele a Jack fumbleba
manuszka86
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
nem is értem, hogy lehet ennek a csapatnak szurkolni. Nem is tudnak csalás nélkül nyerni! Nem is lehet élvezni. Grat a Jaguars-nak!
több mint 7 éve
jó olvasni, hogy a sok lúzer rinyálvajon kettő napja tudtad mi az a pats haverom?
takirob69
több mint 7 éve
Mekkora holding a kurva anyatokatmasik iranyba ne izgoljunk mar a play elott zaszlo lett volna... jags miert nem birtatok kihasznalni hogy nem volt gronk... ilyen esely ritkan van... eltunt a masodik felidore az igazi nyomas bradyrol... elotte kiraly volt... persze ugy hogy 30 yardot csinalt a jags off ugy nem lehet nyerni...
pfefe8
több mint 7 éve
www.nfl.com/gamecenter/2016012400/2015/POST20/patriots@broncos#menu=gameinfo%7CcontentId%3A0ap3000000627711&tab=recap
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
Miféle holding? Ne hülyéskedjetek már...csak 9 Pats holding volt, de 10 után dobnak zászlót, ez a szabály 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
nem szokott lenniMekkora holding a kurva anyatokatNincs holding a Patsnel
pfefe8
Toca
több mint 7 éve
Hajrá Ragnar!
több mint 7 éve
jó olvasni, hogy a sok lúzer rinyál
több mint 7 éve
azért ez micsoda félidei elemzés volt....Jaja megbeszeltek h nincs holding ugyhogy lehet TBnek acsorogni nyugodtan
manuszka86
több mint 7 éve
TOM BRADY-NEK 10 GYŰRŰJE LEGYEN, UJJA EGY SE!!!!!!!!!
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 928
Ezt várta már Sanyi-Ricsi végre önfeledten polírozhatják a Brady-BB párost.
több mint 7 éve
reméelm a bírák dicsekednek majd, hogy milyen kevés zászlót dobtak be,k mennyire kézben tartották a meccset
több mint 7 éve
Mwg ez a két majom is a kommentátori állásban.. Na jags hawkstól lopja a bunyót xD
több mint 7 éve
1. kamu DPI az elso felido vegen2. indokolatlanul megallitott fumble return.
ez pont eleg volt. a tamadofalban be nem fujt holdingok mar csak a raadas (az legalabb minden meccsen van).
több mint 7 éve
classless
több mint 7 éve
Faszomat ebbe a kurva ligába. Egész évben, 16 meccsig néztem ha ez a balfasz Phins 10 yardot fut az holding. Ezek meg tisztán csimpaszkodnak és semmi. Őszintén, dobjatok védő holdingot. Nevetséges.
Mindig jövőre!
több mint 7 éve
Most szálltam fel a Vikes szekérre 😊
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 7 éve
Téged ki hívott ide? 😊Muhahahahahahahaahahahahahaha!!! Ez neked volt már egypár 😊))))Én csak azért jelentem meg, mert tetszik, ahogy reagáltok. 😀 Haterek, haterek mindenhol... 😊)Ez volt a 68. kommented??? Mi lehetett az előző 67???
Hunreeth
Cypress
Burkus
több mint 7 éve
ezek után hogy lehet jó szívvel a Patriotsnak drukkolni...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
bírók 24-20 Jagsvolt benne nem kevés bíró! De hogy a végén a Jax offense mit csinált?
Heisman Trophy
több mint 7 éve
már megint ezek a narkós gicik jutottak be az SB-be. szomorodjanak meg. a devla adja rájuk az utolsó kabátot.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 7 éve
Én is inkább leléptem innen, amikor egy igazi sportember Postás-fan azt magyarázgatta, hogy hogyan kell szétverni jobban Brady kezét. Undorító. Sosem kívánnék ilyet egyetlen játékosnak sem.Tudom, igazad van, én csak olvasgatom a fórumot egy ideje, csendes figyelő vagyok. Nem lehet itt normális beszélgetéseket folytatni, elég sok az elfogult.Én csak azért jelentem meg, mert tetszik, ahogy reagáltok. 😀 Haterek, haterek mindenhol... 😊)Ne öntsd az olajat a tűzre mert pont az ilyenek miatt is vannak azok akik a Pats Lnek szurkolnak akkor is ha a VácPandas az ellenfél
Hunreeth
bobi0092
Hunreeth