New England Patriots - Jacksonville Jaguars
1 feliratkozó
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Előjön a Szexonville Sanyi szerint 😀😀
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Ok, hogy Patricia ég de mit csinál Josh McD?Ő? Figyelmesen tanulmányozza az új HC szerződését és a nullákat számolja a kilences mögött.
Bazzani
több mint 6 éve
Ez igaz.Jax D lopjon 1-2 picket, és akkor közel a siker!Pats ellen mindenféle vicc nélkül csak lefújáskor nyersz. Half time elemzés messze földön erős...
Vrij6
bobi0092
több mint 6 éve
Oszi
1 215
Bocsi nem bántásból, de itt minden csapat szurkoló ír, csak a pats drukkerek nem?
több mint 6 éve
NightBoY
616
Eddig elmondhatjuk h Coughlin a Pats whisperer lol
You should know I bleed blue...
több mint 6 éve
bobi0092
4 353
Ok, hogy Patricia ég de mit csinál Josh McD?Föld (bocs).
Bazzani
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Ok, hogy Patricia ég de mit csinál Josh McD?nem bírnak a D-vel. Még a játékosok kedvét is elveszik. Először Gronk kapott egy csinosat, aztán Burkhead. Nagyon büntet a védelem. Csak tartson ki a meccs végéig
Bazzani
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Kompletten szar ma a Pats..Csak nehogy leeresszen a Jags.
több mint 6 éve
Új NFL néző vagyok. Ez a gyenge Patriots hogy hogy nem esik ki az NFL első osztályából? Ezt nem értem 😕
több mint 6 éve
ezt az előnyt el is fogadnám a félidőre..
több mint 6 éve
gedam
5 905
3holdingot felejtettek el bedobni
több mint 6 éve
tépjétek, zúzzátok szét!!
több mint 6 éve
bobi0092
4 353
Jax D lopjon 1-2 picket, és akkor közel a siker!Pats ellen mindenféle vicc nélkül csak lefújáskor nyersz. Half time elemzés messze földön erős...
Vrij6
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 6 éve
hihi
több mint 6 éve
Szar a jags D. 😊
több mint 6 éve
királyság!!!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Az se volt holding ááááá...
több mint 6 éve